Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Dinamik ya ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Yok ya, 30-40 saat yetiyor. Bir gun acik birakmistim ben aldigimda dolabin birine tikip. Bu arada memnun kalacaksin, amped up ile tam olarak neyi kastettigimi bilmiyorum ama sicak ve zengin bir ton demek istiyorsan (oyle anladim ben) bu oyle. Tek eksik yani buldugum iste bass extension. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Yaninda sunlari almayi unutma ama icinden cikanlari deneyip uygun boyutu bulunca, silikon ziyan direk bununla: http://www.amazon.com/Shure-EABKF1-10M-Sleeves-Included-Earphones/dp/B0015PN3W6/ Comply da pek uymuyor bence, Shure'in kendi uclari ses tonunu da cok guzel dengeliyor tizleri yumusatip baslari derinlestirerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Evet foam almayı düşünüyorum muhakkak. Bir dahaki amazon siparişine dahil edeceğim artık. Amped up derken öyle çok groovy değil de punchy bir karakter arıyorum. Genellikle mid ve tiz'lerde öne çıktığına yönelik rev'ler okudum, sanırım aradığımı verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Satriani dinliyorum su anda mesela, adamin o unlu, smooth gitar tonunu cok guzel sunuyor. Ama School Food Punishment acip dinleyince de punchy bass ve perkusyon tamamen tatmin ediyor bir AKG'nin bas agirlikli IEM'leri gibi olmasa da. SFP konusunda detaylari cok iyi sunuyor ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 şu earbud /şu kulaklığa olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Geldi 215k. Burn in etmeden gayet tatmin edici ama sol kulaklığın sürücüsünü takıp çıkarırken (iyi halt yedim) kabloya zeval mi verdim bilmiyorum, arada bir gidiyor ses. Değiştirtsem mi acaba, Somer'in değişim politikası nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Aldıklarımla sorun yaşamadım orada hiç, bir telefon aç bence ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Epey yaygın bir problemmiş aslında: http://www.head-fi.org/t/553834/shure-se215-keeps-breaking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 DeadSkinMask said: şu earbud /şu kulaklığa olur mu? olum fakir kulaklığı kullanıyom diye mi silkelemiyonuz la beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 sıkma abi canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 O foam markasini hic bilmiyorum, kulakligi da hic bilmiyorum. Ondan cevap yok benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Logitech G35. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar