imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Saeros said: ya bi de ilişkin kötü bitmiş olabilir ama bi zamanlar güzeldi, bence bunu düşünüp mutlu olucaksın ilerde şu anda mutsuz olmak hakkın tabi, hatta laraken olsa rakı iç derdi zaaaaa olm kes o sakalı bıyığı. stalklıyorum ben seni arada. düşmanımı tanımak babında. yumurta gibi çocuksun, azğın burnun çok güzel lan. keko gibi sakal bıyık yapma. bak sana tavsiye. ben de bunu yarın editlerim asdfghj ya rıdvan şu an ihtiyacım olan şey sevgi. SEV BENİ!! AKIL VERME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Rasmon said: Saeros said: ya bi de ilişkin kötü bitmiş olabilir ama bi zamanlar güzeldi, bence bunu düşünüp mutlu olucaksın ilerde şu anda mutsuz olmak hakkın tabi, hatta laraken olsa rakı iç derdi sen nerden biliyosun olm adamın ilişkisini abooo herif yengeye yürüyo. uy dursun sen kaç beni tanıdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 imamizer said: olm kes o sakalı bıyığı. stalklıyorum ben seni arada. düşmanımı tanımak babında. yumurta gibi çocuksun, azğın burnun çok güzel lan. keko gibi sakal bıyık yapma. bak sana tavsiye. abi dün kestim sakalı bıyığı zaten, koç burssuz sakalı yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 böyle gay topikleri sevmiyorum. biz de sarhoş oluyoruz lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 imamizer said: Saeros said: ya bi de ilişkin kötü bitmiş olabilir ama bi zamanlar güzeldi, bence bunu düşünüp mutlu olucaksın ilerde şu anda mutsuz olmak hakkın tabi, hatta laraken olsa rakı iç derdi zaaaaa olm kes o sakalı bıyığı. stalklıyorum ben seni arada. düşmanımı tanımak babında. yumurta gibi çocuksun, azğın burnun çok güzel lan. keko gibi sakal bıyık yapma. bak sana tavsiye. ben de bunu yarın editlerim asdfghj ya rıdvan şu an ihtiyacım olan şey sevgi. SEV BENİ!! AKIL VERME ne alıp veremediğin var lan sakalla. kız sakallıya kaçtı di mi HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 LOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 İmam sen içince gay mi oluyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Red said: böyle gay topikleri sevmiyorum. biz de sarhoş oluyoruz lan sdfs ben sarhoş değilim bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 adam hazirandan beri ayılamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 rasmon git topiğimden. seni topiğimde istemiyroum. hiç yardımcı olmuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 moriarty hala bu topice mesaj atmamış, yeteri kadar tırtlaşmış olamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 imam gel seni şöyle bi seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yildirimokur said: İmam sen içince gay mi oluyorsun ? hayır. boşuna hevesle alkole davranma sen de olmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 sen moriarty'nin koltuk altını öp. hırrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 imamizer said: keşke duygusuz, duyarsız götlek bi adam olsam. inan dünya çok daha güzel bir yer olurdu. antidepresan all the way go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ulan ne gerzek herifler var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Saat 10'dan sonra içmem. 10'dan önce de alkol almak aklıma gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Theridone said: imam gel seni şöyle bi seviyim http://d12tusb9bq3y6m.cloudfront.net/wp-content/uploads/2013/03/why_science_is_cool_12.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 topic amacına ulaştı, tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 imamizer said: rasmon git topiğimden. seni topiğimde istemiyroum. hiç yardımcı olmuyorsun. çivi çiviyi söker diye yapıyodum lan. iyileş diye. tamam gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 http://i.imgur.com/iO7OCXK.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 imamizer said: 3 MESAJ GELMİŞ 1 ALINTI!!! olm mutlu oldum lan. saeros seni çok seviyorum lan ayrıca. şu an itiraf edebiliyorum yarın senden nefret edicem tekrar. abi ne bileyim mutsuzum ya. duygusal yönden. uzun soluklu bi ilişki bitti. çok kötü bitti lan bide. geçmiş olsun bilader. we feel you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 canımsın dworgian ya. lan bi de ne boktan playlistim var arkadaş. pearl jam - black falan tam moda giriyorum sonra lamb of god çalıyor. bi iki parça paylaşsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar