imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 evet! sen sen sen! hepiniz. hepiniz çok tırtsınız. seviyorum sizi. böyle kalın. ABOOOO KAFA GÜZEL KONU AÇIYORUM BEEEEN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Ne diyon lan tırıvırı bana mı dedin sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 bi şey yazmazsanız göt olurum ama.. forum saati de geri kalmış ayrıca. 2. mesajı atmak için süre geçsin diye beklerken farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Akhlaur said: Ne diyon lan tırıvırı bana mı dedin sen onu. aha geldi. sevgili sinan. çok kinciyim ben arkadaşım ya. bu huyumu hiç sevmiyorum. deve kini bildiğin. bak o dingil olayından beri unutmadım hala kırgınım sana. SENSİN DİNGİL!! ama canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 anne karnindan tirtlayarak cikanlarimiz var evet. Eyvah anne dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 dakka mı tutuyon lan ponçik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ne kokladin bu gece kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 sen iki kere tırtsın rıdvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Ahaha ne dingil olayı olm ben onu çok kişiye diyorum ya.Sana da demişim demek ki ben hatırlamıyorum bile ben sana kinli falan değilim, gülüyorum bile yazdıklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 imamizer said: sen iki kere tırtsın rıdvan. benden daha tırtını tanımış olamazsın ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Seele said: ne kokladin bu gece kardes. 5-10 sene sonra hortlatıldığında benim de utanacağım bir konum olsun istiyorum. çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Theridone said: imamizer said: sen iki kere tırtsın rıdvan. benden daha tırtını tanımış olamazsın ki lan seni eve alıp besleyesim geliyor ya haha internette tanıştığım birisi için kız olmamasına rağmen onca yol tepip yanına gidesimi getiren tek insansın. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 arkadaş ilk kez mi içiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 OOOOO AYAR GELDİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Hala kinli misin bana imam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 MANYAK LAF MANYAK LAF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 değilim ya. iyi adamsın sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 neyyy etenşın hor mu? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 imamizer said: seni eve alıp besleyesim geliyor ya haha internette tanıştığım birisi için kız olmamasına rağmen onca yol tepip yanına gidesimi getiren tek insansın. <3 ay lev ye imam sçs şehrin beyaz şövalyesi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Nako said: neyyy etenşın hor mu? sdf ohh bebek faster! asdfgh ya az önce eve gelirken köpek çıktı önüme. altıma sıçtım yemin ederim. çok korkuyorum ben köpekten. yerden taş alır gibi yaptım işe yaradı. hayatımın son yıllarında yaşadığım en büyük aksiyondu. adrenalin etkisindeyim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Buralarin en buyugu o bir baska imam imam cok yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 copry istanbula ilk gelişimde hodorun olup çantanı poşedini taşıyacağım alışverişte. vefa borcumu ödemek istiyorum. rıdvan izmire gidince beni rusa götürcekmiş. söz verdi. yeri gelmişken yazıcam sen okumamış ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 off gavat gibi sarhoşum. itiraf edeyim alkol alırken coco jambo peşine cannibal corpse dinliyorum. özür diliyorum kafanızı şişirdiysem. öpüyorum hepinizi. cenin pozisyonunda ağlamaya geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ağlama pozisyonu yüz üstü ve yatağa çapraz olmalı arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 camiide içmeyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar