bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Yuh! kimsenin mi ilgisini çekmedi ya, TB'nin review'i ile benim ilgimi çekmişti. oynadığın insanlarla eğlenceli hale gelen bir oyuna benziyordu. http://www.dungeonlandgame.com/ TB review : http://www.youtube.com/watch?v=lVNS38h9k5U şu an steam'de indirimde, öyle kenarda dursun diye aldım 3-4 kişi oynamak çok eğlenceli olur gibime geliyor. alın, oynayalım 4.99 doler şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 1,74 şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Seru said: 1,74 şu an. 2.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 of alıcam 4 pack. dağıtıcam arkadaşlarıma. sırf arada geyiğine bile girilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 bana al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 dün 5 verdim lan asdjausd neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 muhabbet etmeden tanımadıklarla oynancak oyun değil, lan party veya eş dostla TS'de geyik yaparak birinin DM olduğu oyunda öküz gibi eğlenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 satın aldım, kurdum, ama oynar mıyım bilmiyorum 3 oyun arasında bi döngüdeyim zaten şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 3 kişi sarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 abi videolar izliyorum simdi. olay 4 arkadaş ve 1 kişinin dm olup hepsinin skype da konuşması ile efsane eglenceli gozukuyor. ama bilmiyorum 2 oyuncu 1 dm ile nasıl olur. cok geyik yapmıslar oyunu. o fiyata kacmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 bende 1,74 kardeşim sen pahalıya alıyosan ben ne yapabilirim. bu arada notebook'u anakart da dahil olmak üzere söktüm, 105cye çıkan ekran kartı şimdi 64'ü geçmiyor. 1 senedir bitmedi derdim her oyun yavaş yavaş, oh be sonunda düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 keyifli olabilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 aldım bende oynaacaklar varsa toplanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 oyun baya geyik ve zevkli. ve zor. özellikle challenge ları açınca zor olabiliyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 aldık bizda akalım bi ara heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 al dediler aldım, sorgulamadım bile türdeki her şeyi oynadım bu da eksik kalmasın heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 aente ile bana katilacak var mi, bir gun belirleyip oynayalim 4 kisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 biz aldık grimnax ile de 2 kişi daha olup olmadığı henüz belli değil. ona göre startı verebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bu gece indirebilirim ben anca yarın oynarım malasaf ama hertürlü akarım yani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bir güne planlayalım işte ya doğrusu benim hatun geliyor yarın perşembeye kadar burda biraz zor ama bir gün belirleyin konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bende almak istedim kredi kartsızlık ne kötü bir şey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Dm lik çok zevkli ama oynayan 3 kişi için çok boktan bi oyun bunu düşünüp alın. Arkadaşlarınız 7/24 dmlik yapmanıza izin vermiyosa almayın boşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar