Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Birdir ve tektir, şekerpare de onun kulu ve elçisidir.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 abi bu tavuk göğsü ilk yicem falan 4 yaş civarlarındayım , valide dedi "tavuk göğsü söyliyelim sana" o an hayalgücümü çalıştırdım ve düşündüm " ulan et yedik kırmızı et tatlı gelcek onu nasıl tavuktan yapıyorlar amk?" falan tarzında düşündürttüren tatlıdır bu.. sonra mırın kırın ettim , tatlı gelincede mına koydum oracıkta bitirdim. Hala best tavuk göğsü.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 çukulatalı muhallebinin önünde diz çöker helde teşvikeye saray flnsa yapan öffff
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yatacak yerin yok yalancı tavuk göğsü
Mal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 GONDARCENGIZ said: abi bu tavuk göğsü ilk yicem falan 4 yaş civarlarındayım , valide dedi "tavuk göğsü söyliyelim sana" o an hayalgücümü çalıştırdım ve düşündüm " ulan et yedik kırmızı et tatlı gelcek onu nasıl tavuktan yapıyorlar amk?" falan tarzında düşündürttüren tatlıdır bu.. sonra mırın kırın ettim , tatlı gelincede mına koydum oracıkta bitirdim. Hala best tavuk göğsü. bende annem misafirlere tatlı yapmak için pastaneden kedi dili aldırmıştı. yok ya gerçek kedi dili değildir o demiştim çok akıllıymışım.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 atam izindeyizi 14 yaşına kadar anlamadım ben madem izindeyim diye bahane sunuyorsun utan bari arabanın arkasına yazma,ya bu adamlar atatürkü sevmiyor mu böyle bi lobi mi var fln diyip duruyordum
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 vezir parmağınıda parmak sanardım halada yemedim parmak gelicek diye korkuyorum
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 http://www.pasaetpazari.com/images/tavuk-gogus.jpg
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 tavuk göğsünde tavuk olmadığını idda eden arkadaşlarım var.
Öne çıkan mesajlar