Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 whistle gördüm dün yeşilli siyahlı bişi çok güzeldi ya hız bisikleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ya Bianchi e laf atıyorsunuz ya benim tüylerim dikeliyor Bianchi yi kalkıp salcano sedona ile bir tutuyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 gerçi sizde haklısınız türkiyede satılan Bianchi ler bisikletmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 amk hesps birbirine benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 abi işte sana yukarıda boşuna mı sıralama yazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Llama said: bu arada bisiklet alırken markasına pek bakmayan ön arka fren sistemlerine baktım shimano sıralaması şu şekilde kötüden iyiye doğru sıralanmış Dağ bisikletlerinde; Tourney, Altus, Acera, Alivio, Deore(8 ve 9' lu), Deore LX, Deore SLX, Deore XT ve XTR ile birlikte en üst seviyeyi Saint Yol bisikletlerinde ise, Sora, Tiagra, 105, Ultegra ve Dura-Ace FREN TAKIMI: TEKTRO 837 ALÜMİNYUM V-FREN TAKIMI ctrl+f bile yaptım -- abi şimdi carroro sportive 225-224 gözüm kapalı alabilrim sanırım kronlar da iyi bi de şu city 40 ekleyiyorum bir de bunların hespine çamurluk uydurabilir miyim standart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Llama said: ya Bianchi e laf atıyorsunuz ya benim tüylerim dikeliyor Bianchi yi kalkıp salcano sedona ile bir tutuyorsunuz ya Ben laf atmıyorum, marka imajı çok düşük diyorum. Mesela şu bisikletin hastasıyım http://www.bianchi.com.tr/#touring-727--_401 Buna yakın donanımda bisikletler 1400-1600. Bianchi'yi peşin verirsen 1000 liraya alabiliyorsun. Şimdi mantıken bu 727'nin peynir ekmek gibi satması lazım di mi? Yok ama satmıyor marka imajı yüzünden. Selesini almaya kalksan 150 lira falan zaten. Sedona'ya da sen haksızlık ediyorsun ama, eski bianchi, şimdi Sedona kullanıcısı olarak konuşuyorum. Sedona Türkiye'de en alınası markalardan biri. Çok veteran da Sedona'ya biniyor etrafta görüyorum. Onlar hastalıklı tipler, KÖTÜ bisikletin yüzüne bakmazlar. Sedona şu sele ile kadro arasındaki uyduruk boruyu bile marka kullanıyor, boru RaceFace abi, o kadar yani. Treck'den kopya bir kadro üzeri HER PARÇA marka. Salcano falan gibi değil abi Sedona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 türkiyede biachinin marka kalitesi düşük çünkü bisikletler bianchi degil sdfs italyan bianchisinin marka kalitesi yüksek sedona ile karşılaştıracak bi firma degil.ama tr de amatorlerin cogunun haberi bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 forgiver said: FREN TAKIMI: TEKTRO 837 ALÜMİNYUM V-FREN TAKIMI ctrl+f bile yaptım -- abi şimdi carroro sportive 225-224 gözüm kapalı alabilrim sanırım kronlar da iyi bi de şu city 40 ekleyiyorum bir de bunların hespine çamurluk uydurabilir miyim standart sadece fren değil ön ve arka aktarıcılara da bakıcaksın frenden ziyade onlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 2-3 model tavsiye daha o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 sostizm said: Ben laf atmıyorum, marka imajı çok düşük diyorum. Mesela şu bisikletin hastasıyım http://www.bianchi.com.tr/#touring-727--_401 Buna yakın donanımda bisikletler 1400-1600. Bianchi'yi peşin verirsen 1000 liraya alabiliyorsun. Şimdi mantıken bu 727'nin peynir ekmek gibi satması lazım di mi? Yok ama satmıyor marka imajı yüzünden. Selesini almaya kalksan 150 lira falan zaten. Sedona'ya da sen haksızlık ediyorsun ama, eski bianchi, şimdi Sedona kullanıcısı olarak konuşuyorum. Sedona Türkiye'de en alınası markalardan biri. Çok veteran da Sedona'ya biniyor etrafta görüyorum. Onlar hastalıklı tipler, KÖTÜ bisikletin yüzüne bakmazlar. Sedona şu sele ile kadro arasındaki uyduruk boruyu bile marka kullanıyor, boru RaceFace abi, o kadar yani. Treck'den kopya bir kadro üzeri HER PARÇA marka. Salcano falan gibi değil abi Sedona. sedona sram kullandığı için ben tercih etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 forgiver said: 2-3 model tavsiye daha o zaman şuan alcak olsam başlangıç için bunu alırım http://salcano.com/bisiklet.php?cesit=4&sira=23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 erkeği de var niye illa lady i linkliyosun :) gerçi bisiklette niye cinsiyetcilik yapıyorlar anlamıorum birelli kızları zaten sürmüyor bisilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 CITY SPORT 30 linklemek istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Llama said: sostizm said: Ben laf atmıyorum, marka imajı çok düşük diyorum. Mesela şu bisikletin hastasıyım http://www.bianchi.com.tr/#touring-727--_401 Buna yakın donanımda bisikletler 1400-1600. Bianchi'yi peşin verirsen 1000 liraya alabiliyorsun. Şimdi mantıken bu 727'nin peynir ekmek gibi satması lazım di mi? Yok ama satmıyor marka imajı yüzünden. Selesini almaya kalksan 150 lira falan zaten. Sedona'ya da sen haksızlık ediyorsun ama, eski bianchi, şimdi Sedona kullanıcısı olarak konuşuyorum. Sedona Türkiye'de en alınası markalardan biri. Çok veteran da Sedona'ya biniyor etrafta görüyorum. Onlar hastalıklı tipler, KÖTÜ bisikletin yüzüne bakmazlar. Sedona şu sele ile kadro arasındaki uyduruk boruyu bile marka kullanıyor, boru RaceFace abi, o kadar yani. Treck'den kopya bir kadro üzeri HER PARÇA marka. Salcano falan gibi değil abi Sedona. sedona sram kullandığı için ben tercih etmiyorum SRAM sadece bazı MTB'lerinde var o da SRAM VIA falan (Bkz:http://www.sedonabisiklet.com/sedona_bisiklet-320.html) oluyor ve SERT CANLI vites sistemleri içinde en iyilerinden biri. Özellikle dayanıklı trekking bisikletleri için üretilmiş bir ürün o. Şehir bisikletlerinde SRAM yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Kıyafetle ilgili birşey soracam benim bacaklar pişik olduğundan böyle saran ve hava aldıran tayt sort gibi birşey arıyorum var mı öyle birşey yada iç çamaşırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Az once bi delikanli havlayarak kovaladi beni. Boyle hav hav hav diye. Hizlanip kactim. Gelmedi pesimden fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 NolaxThensbane said: Kıyafetle ilgili birşey soracam benim bacaklar pişik olduğundan böyle saran ve hava aldıran tayt sort gibi birşey arıyorum var mı öyle birşey yada iç çamaşırı Bisiklet taytları ve bisikletçi şortları bunun için var. Ben NASIL rahat ettim anlatamam. Bu şortları iç çamaşırsız giyiyorsun, ne pişik ne terleme. Bir de kaliteli termal forma edin, oohhhh kupkuru geziyorsun. Alışırsan da ıslak donla bisiklete binmek istemeyeceksin bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bugun hangi biskleti alayım ya :) http://www.hepsiburada.com/liste/salcano-istanbul-m-sehir-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporsalistm&categoryId=27058700&SKU=SPORSALISTM-21#Gorseller şunun amörtsörü kitlebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 napıcanız şehir bisikletinin amortisörü kitleyip onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 kitlenmiyor.. bence sen böyle karar verme git bisikletçiye abi bisiklet gönül işi biri sana göz kırpar zaten onu alır gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 abi şehir de olsa dağ bisikleti kullanırım ya 10dk lık mesafe gidiyorum eğimli saçma sapan çukurlar var hoplamalı zıplamalı kaldırımlar bi acayip dağa tırmansam daha rahat resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 sostizm said: NolaxThensbane said: Kıyafetle ilgili birşey soracam benim bacaklar pişik olduğundan böyle saran ve hava aldıran tayt sort gibi birşey arıyorum var mı öyle birşey yada iç çamaşırı Bisiklet taytları ve bisikletçi şortları bunun için var. Ben NASIL rahat ettim anlatamam. Bu şortları iç çamaşırsız giyiyorsun, ne pişik ne terleme. Bir de kaliteli termal forma edin, oohhhh kupkuru geziyorsun. Alışırsan da ıslak donla bisiklete binmek istemeyeceksin bir daha. https://pbs.twimg.com/media/BtUsmcIIIAATbVo.jpg don giyersen sonuç bu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 formamda geldi https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10556529_10152572020510428_6975326688823366464_n.jpg artık ispanya turunda giyerim tv karşısın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Anlatınca anlamıştık kardeş, göstermesen de olurdu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar