inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 İzleyen veletlerin pipileri kalkmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 2 sene gecmedi bence hikayede. bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ciktimi yeni bölüm beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 http://kissanime.com/Anime/The-Legend-of-Korra-Season-3/Episode-012?id=79630 oha bolin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 2 bölümmü çıkmış geçen hafta izlemeyi mi unuttum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 spo 12 13 Abi lavabending'ten ote kaynanayi kizina sarildiktan sonra geriye itmesi :D. Guldurdu. Zaheer'in gucunu kim 19 yapti lan? O ne oyle adam ancient bending yaparak ucmalar falan... Bir de Zuko gene yoktu gene yoktu epic fight bekliyorum nick studyolarini basmam an meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 samaella said: 2 bölümmü çıkmış geçen hafta izlemeyi mi unuttum ben ya Evet, iki bolum cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Cok iyi bi finaldi yahu. Combat'lar filan baya basariliydi. Ne cektin be Korra. Bi yandna üzülüyorum bu kiza. Bolin gönülleri fethetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ahaha ginora süper oldu :D korra için mavi kapak toplayalım :D çok iyi bitirdiler ha. alnından attıran kıza üzüldüm kötü ölüm oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 En cok o haketti ama. Cok atarliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Bir dakika final mi oldu lan? Fak ya simdi isin yoksa seneye bekle dur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 12 & 13 Combustioncı hatunun ölümü çok iyiydi ya ahahahah (tu) Zehirin havada durdum şahitlerim var modunu beğenmedim, fazla abartı olmuş. Öyle efsane böyle efsane, yüzyıllardır yapabilen yok, ama 2 günlük çömez airbender yapıyo. Böyle şeylere girmelerine gerek yoktu. Bolin in de lavabendingi hemen öğrenip girişmesini de beğenmedim, ama ona ayıracak zamanları yoktu belli ki. Ama yine de dövüş sahneleri çok başarılıydı. Korraya da yazık oldu. Zehirli su filan sanmıştım ben onu, leğen dolusu cıvayı vermişler lan kıza ahahahah Ayrıca devam edecek mi bu? Ederse avatar cycle ı tamir etmek için filan uğraşırlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 12-13 iroh 2'nin olmadığı bir sezon daha geçti. hem böyle iyi bir karakter yarat, hemde 2 sezon boyunca geride bırak. 4. sezonda böyle olacaksa, hiç çıkmasın daha iyi olur. 3. sezonun red lotus için bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. gölgeler arasında, zaheer'den daha güçlü birisi çıkabilir. yada zaheer ruhlar dünyasının üzerinden, örgütü yönetmeye devam edebilir. özellikle toprak krallığındaki kaos, yeni savaş lordlarının doğmasına sebep olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 4. sezon Korra'nin iyilesmis haliyle devam ederse Zehir'in bending'ini almis olur Korra. O adama o bending'i helal etmezler. Ayrica ming hua cok fena yamuldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Super bitti, bir yil bekle simdi isin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 dem feels dem action dem o kadar hizlandirilmis ve aceleye getirilmis bending teknikleri dem awesomeness inanilmaz iyi sezon finaliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 jinora http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8m6qbEqAj1qcapj4o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 tek bişey soracağım daha izlemedim altyazı bekliyorum olaylar 4'emi sarktı yoksa herzamanki gibi sezonluk hikaye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 harvey bir kismi sarkti, bir kismi sarkmadi. ama cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 güzel bitti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 korra sakat mı kaldı şimdi? http://i.imgur.com/hd00GHx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 korra ile ilgili isteggim muhtemelen oyle olacak. belki onceki avatar'lari bi' sekilde link'lerler, o da earthly desire'lardan arinir ucmaya baslar bacaklarina gerek kalmaz falan fsdjklfjsd. dedigin gibi olmasi benim arzum, ama yapmayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 son 2 spoilerdaki soruları sormaya gelmiştim olmasın abi. hayır. nası bi dram olur lan o. basarım nickoledon HQ'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 yapimcilar 1 sezon daha oldugunu bilip her seyi son 5 dakikaya sikistirmayinca tas gibi oluyor demek finaller 12-13Jet'in olumunu bile ancak ima ederek, off screen yapan seri beyin patlatti ya vay anasini be... 6 sezonun en feci ani olabilir valla heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 4.sezonun adı balance olcak bak buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar