Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

spo 12 13

Abi lavabending'ten ote kaynanayi kizina sarildiktan sonra geriye itmesi :D. Guldurdu.

Zaheer'in gucunu kim 19 yapti lan? O ne oyle adam ancient bending yaparak ucmalar falan... Bir de Zuko gene yoktu gene yoktu epic fight bekliyorum nick studyolarini basmam an meselesi.

Mesaj tarihi:

12 & 13

Combustioncı hatunun ölümü çok iyiydi ya ahahahah (tu)

Zehirin havada durdum şahitlerim var modunu beğenmedim, fazla abartı olmuş. Öyle efsane böyle efsane, yüzyıllardır yapabilen yok, ama 2 günlük çömez airbender yapıyo. Böyle şeylere girmelerine gerek yoktu. Bolin in de lavabendingi hemen öğrenip girişmesini de beğenmedim, ama ona ayıracak zamanları yoktu belli ki.
Ama yine de dövüş sahneleri çok başarılıydı.

Korraya da yazık oldu. Zehirli su filan sanmıştım ben onu, leğen dolusu cıvayı vermişler lan kıza ahahahah

Ayrıca devam edecek mi bu?
Ederse avatar cycle ı tamir etmek için filan uğraşırlar herhalde.

Mesaj tarihi:

12-13

iroh 2'nin olmadığı bir sezon daha geçti. hem böyle iyi bir karakter yarat, hemde 2 sezon boyunca geride bırak. 4. sezonda böyle olacaksa, hiç çıkmasın daha iyi olur.

3. sezonun red lotus için bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. gölgeler arasında, zaheer'den daha güçlü birisi çıkabilir. yada zaheer ruhlar dünyasının üzerinden, örgütü yönetmeye devam edebilir. özellikle toprak krallığındaki kaos, yeni savaş lordlarının doğmasına sebep olacaktır.

Mesaj tarihi:

korra ile ilgili isteggim

muhtemelen oyle olacak. belki onceki avatar'lari bi' sekilde link'lerler, o da earthly desire'lardan arinir ucmaya baslar bacaklarina gerek kalmaz falan fsdjklfjsd.

dedigin gibi olmasi benim arzum, ama yapmayacaklar.
Mesaj tarihi:
yapimcilar 1 sezon daha oldugunu bilip her seyi son 5 dakikaya sikistirmayinca tas gibi oluyor demek finaller

12-13
Jet'in olumunu bile ancak ima ederek, off screen yapan seri beyin patlatti ya vay anasini be... 6 sezonun en feci ani olabilir valla heh

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...