progamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=TyQEsTLcILs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Ee yayinlanmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 çıkmış 3 bölüm birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 yayınlandıda altyazı düşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 storyline bok gibi ama ostler baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bolin sahneleri baya iyiydi tenzin recruit part falan meh. ama koskoca whitelotus'u fagget community yapıp atmaları nedir ya nerde eski council nerde bi wave ele dağılan commander tırtolar (td) bari white lotusu karıştırmasaydılar böyle aptal tutsak olaylarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Airbending i random dağıtmaları güzel olmamış ya, hoşuma gitmedi. Main villainlarda iş var gibi. Böyle white lotus u da döveriz avatar ı da döveriz diye lafa girmeleri, arka planı açıklamadan başlamalarını filan konu açısından zayıf buldum ama daha 3. bölüm bu, bir amaçları filan vardır herhalde. Earth Queen de side villain olur mu bilinmez ama Dai Li nin işe karışması filan da hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 tenzini maymun ettiler puhaha. bu arada o ismi zahir mı ne olan arkadaş çok cool birisi çıktı ha :D edit:ZUKO REIS VE O MUTHIŞ OST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ZUKOOOOOOOOAAAAHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ZUKOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 yeni villainleri sevdim ben aradan 200 yıl geçmesine rağmen dai li,hala puştlardan oluşan bir örgüt olmayı sürdürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 benim birtek liderlerine kanım ısındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 olabilecek en iyi malzemelerden biriyle olabilecek en kotu urunu cikarmayi basarabilen bir ekip ve bu izdirabin 3 sezondur suruyor olmasi... aang ne kadar iyiydin, bu mudur varisin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ya hala şikayet eden varmı eskinin anısına izleyin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 üç bölümü de epey beğendim. yeni konu mantığını çözemesem de hoşuma gitti. yeni karakterler de iyi. bir anda millet nasıl bender oldu anlamadım. nasıl bağlayacaklar acaba. mevcut benderların o mantıktan yola çıkarak misli şeklinde güçlenmiş olmaları gerekmiyor mu? yalnız ba sing se'de bazı yerlerde background art o kadar kötüydü ki yuh artık dedim. inanılmaz güzel animasyonlarla über aksiyon sahneleri yapıyorsun sonra tırt tırt backgroundlar döşüyorsun... çok ilginç. aceleye geliyor herhalde bazı sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 abicim 2. sezon çok kötüydü. ben kararsızım yani ona göre iyi değilse girmeyelim şu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Neden bu kadar basarısız bu adamların voice actingi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 regular karakterler başarılı ama figüranlar böyle south park stili sırayla yapıyorlarmış gibi geliyor. gerçi bu sezon çok kötü bir tane var duyunca isyan ettiğim: fire lord zuko çok kötüydü. çoook kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 almanlarin belgesellere voiceover yapmasi tadinda dub yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 sanki siz japon stili abartılı seviyorsunuz? çünkü şöyle bir baktım imdb'den, kadro sağlam. mesela ep2'deki water bender grey deisle'miş, tekrar dinledim inanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 yok mesela o villianların voice actingi zayıf cok, bir karakteri yok konusmalarının. abartı mevzusu deil. bide senkron sorunları var özellikle o karakterde. sanki once baskasına kaydetritmişler, lipsync yapmıslar sonra deistirmişler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Cast iyi de castin performansi kotu. Her karakter icin bunu soyleyemem belki ama cogu karakterde bir ruhsuzluk var, tonal olarak uyusmazliklar var sanki ayni mekanda konusmuyorlarmis gibi.Hepsinin arkada metronom varmis gibi ayni ritim ve hizda konusmasini hic saymiyorum. Lipsync i falan gormezden gelebiliyorum bu butce isi. Zaten hayvan gibi aksiyon sahneleri ciziyorlar. Hem burdan ve arcane in soyledigi gibi background dan baya bi calinmis biseyler ama cast in kotu performansini ve teknik ses ekibinin yetersizligi cekilir sey degil. Diger mehledigimiz mevzularda ekstra is yuku var haliyle butce gerekiyor, bu mevzuda yapilan is yuku ayni ama kalitesi az. edit: ha japon tarzini baya seviyorum , o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 oha 50 sayfa olmuş.. korranın 2. sezonu nasıl? 1 biraz traş geldiydi bana başliim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 belliki bütceleri var, öküz gibi sahneler yapıyoalr ediyolar. bütceyi düzgün kullanama sorunu var ama o rası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 3x01/2 kic kadar hucredekiler bir anda nasil mlg bender oluyor arkadas ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar