Osirix Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 kızda biraz et var diye direk güreşçi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 şey çok gıcık, korra naturel su bükücü ama en çok ateş kullanıyor. halbuki ateşi en zor öğrenmesi falan gerekiodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 NolaxThensbane said: korrada o beden oldukça ben sevmicem güreşçi gibi mubarek su kabilesinn kızları böyle değil! kesin toprak krallığından çıkma bu TAM BİR KÜTÜK YA şu korra "yumruğumla öldürürüm hepinizi" modundan çıksın artık süpaneke dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ANGUT VALLAHİ ANGUT http://www.youtube.com/watch?v=1kGAzMeyj6E götünü yırttı öğrenecem airbending diye. öğrendi hala yumruk tekme sallıyor. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 NolaxThensbane said: ama tartışmasız ateş impartorluğu kızları ımmhhhhh (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 alev alev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Borlach said: vaatu'nun sesi tyrael amca galiba. abi evet. her an "you cannot judge me rava, i am justice" diyecekmiş gibime geldi bütün episode boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Son bölümdeki çizimler hangi oyunda vardı dishonored mı yoksa indie tarzı oyunlardan biri miydi? Kişi çizimleri değil bulut, aslan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 dishonored olduğunu sanmıyorum ama böyle bir şey varsa bilelim http://i.imgur.com/3csXiK0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bastion gibiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 DeBuffAndHeal said: Son bölümdeki çizimler hangi oyunda vardı dishonored mı yoksa indie tarzı oyunlardan biri miydi? Kişi çizimleri değil bulut, aslan filan. Okami'yi kastediyorsun olabilir. Ya da Mark Of The Ninja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 herkül'ün bi çizgifilminde vardı o çizim. tv'den hatırladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 kopernik said: herkül'ün bi çizgifilminde vardı o çizim. tv'den hatırladığım kadarıyla Aynen bende bunu düsündüm izleyince. O bulutlar özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bölüm isimleri 21 the guide 22 a new spiritual age 23 night of a thousand stars 24 harmonic convergence 25 ve 26 ismi belli değil daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 25 - It's not you, it's me 26 - Friendzoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sonraki bölümlerden bir resim. gerçek olup olmadığı hakkında bi fikrim yok. isteyen açmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Tırstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 HarveyQuinn said: sonraki bölümlerden bir resim. gerçek olup olmadığı hakkında bi fikrim yok. isteyen açmasın bunu yapan bunu da yaptı http://4.bp.blogspot.com/-S5nsbxuNgC4/T8o2qxe2l5I/AAAAAAAAAXc/V7rRe5Krv4E/s1600/Aang+is+Amon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bence onu yapan bunu da yapar değil de deleted scene'den falan çalınmış olabilir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aPvR4bR_700b_v2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 arcane said: 25 - It's not you, it's me 26 - Friendzoned friendzoned ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben 2. sezona başladım şimdi kaçta kaldım ya. uuttum. ben en son korra generali ikna etmeye gidince başkan peşinden gitti ya işte erkek arkadaşının masasını uçurdu ha ordayım. 2. sezon kaçıncı bölüm o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 beginningsten hemen önce olması lazım. dizimagten bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar