incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 cok kotu bu avatar ya yeteneksiz avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 umarım o spirit anası bellemiştir avatarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 abi ruhani dunya ile iletisime gecse ordan eski ejderhalardan yardim alsa olmuyomu lan alt tarafi bi yoga yapicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 belki detaylı kritik yazamam eleştirmek için ama allah bin belanı versin korra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Katara nerdesin Kataraaaa! Nolur yardim et su kiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Gizli said: ya kim ortaya attıysa şu "ergen avatar yapalım seriyi devam ettirelim" fikrini cehennem-i şeriflerde yansın.efsane seriyi bok ettiler. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ayfon said: Katara nerdesin Kataraaaa! Nolur yardim et su kiza. Dünyanın en sıkıcı karakteri Katara'yı arar hale gelmemiz serinin boklugu hakkında çok şey söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 EMO Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 zuko is coming B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Jim_E_Rustler said: Ayfon said: Katara nerdesin Kataraaaa! Nolur yardim et su kiza. Dünyanın en sıkıcı karakteri Katara'yı arar hale gelmemiz serinin boklugu hakkında çok şey söylüyor. Aslinda katiliyorum. Ancak Katara'daki bending gelisimi Avatar'da yok. Karakter olarak degil de bending yetenegindeki gelisimini ele aldigimizda Katara hepsinden 1 adim önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ne gelisimi ya, o da bi anda grandmaster waterbender cikiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 hee bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 HarveyQuinn said: zuko is coming B)- Zuko'nun eşi kimdi biliniyor mu açıklandı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ilk serideki makyajsız karga görünümlü karıdır herhalde mai miydi neydi ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ya zuko gelio hey hey die seviniodum ki bitebileceği en gerizekalı şekilde bitti nese sprit mprit bağlanır bi şekilde ama 2 zavallı asosyal waterbendera o kadar efor harcadı ya avatarın yuz karası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 sabah killakil patlattım bı sonra korra ne lamer geldi yarappim. hayır korranın bütcesi 3-4 kat falan fazladır kill la kill'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 yorumlar yüzünden izleyesim gelmiyor son bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Zuko'yu göreceğiz diye o kadar çok sevinmiştim ki.. Şimdi rahat 3 bölüm daha göremeyiz. Arkadaş kora'nın ilişkisine koskoca 10 dakika ayıran senalistlere buradan selam söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Octavarium said: yorumlar yüzünden izleyesim gelmiyor son bölümü. aynen, indirdim duruyor başka başka animeler izliyorum bunu izlemedim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 abi son 30 asniyeyi izleyin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Suark said: abi son 30 asniyeyi izleyin yeter Hay agzinin icini öpeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 su ana kadarki en iyi sondu zirvedeyken biraksinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bence korra menapoza girsin dizi ordan devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 niye yapmışlar bu bölümü anlamadım cidden konu yok herhalde bari adam gibi bending görek , tla dada böle zırva bölümler vardı ama bending görüoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Bir tane vardı TLA'da o da aang'in uyuyamayıp halüsinasyonlar gördüğü bölümdü 3. sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar