Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 LAN NESİ KIZ ARABASI BE Kendisi smokinli erkeğe benziyor bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Cokgzel araba ya. Helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ici dar degil mi bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Abi dün 5 kişi bindik, arkada ortada oturan adam dışında herkes gayet rahattı, gel bir ara bak istersen. Esh said: Rcd 510 un uzerine hersey gereksiz abi. 16gb kart destekliyo. Belki 32 de destekliyodur. Şimdi abi benim anlamadığım bir nokta var beni aydınlatın bir. RCD 510 Premium 8 var arabada benim, kullanım kılavuzu öyle diyor. Üstünde kafam kadar PHONE yazıyor, direksiyonun üstünde de mikrofon ve telefon tuşları eşşek gibi duruyor. Neden bütün bunların hepsi donanım olarak mevcutken kullanamıyorum bu olayı tam olarak çözebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 çünkü... oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Xaenin said: LAN NESİ KIZ ARABASI BE Kendisi smokinli erkeğe benziyor bir kere. cantlar çok güzel. kazasız belasız kullan. ama ben gene de almam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ya bilgili ilgili biri informatif bir cevapla akşamımı şenlendirmiştir şimdi diye açtım topiği götümde patladı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Rasmon said: Xaenin said: LAN NESİ KIZ ARABASI BE Kendisi smokinli erkeğe benziyor bir kere. cantlar çok güzel. kazasız belasız kullan. ama ben gene de almam. :D Abi bu benim araba değil ya, benimki bunun bu jantsız olanından, bu jantlar da bir gün benim olacak ama, o konuda kimsenin sıkıntısı olmasın, bir yolunu bulacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 telefon olarak kullanabilirsin niye kullanamayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Yok abi kullanamıyorum, Phone tuşuna basınca sadece audio mute yapıyor, mobil altyapı desteği olmayan bilmemnelerde bu tuşa basınca ses kısılır yazıyor kılavuzda ama anlamadım yani tuşu koyup altyapıyı neden eksik bırakırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bluetooth kit alman gerek sanıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Kit bağlı değil ondan ZENİN Direksiyon fobunda bağlantı soketleri var onun. Ordan da araç üzerindeki kite bağlanıyor. O olmadan o tuşları mute traffic moduna sokuyolar. http://www.youtube.com/watch?v=HBIXXEDNcKo Kiti alırsan şu video ile( ve birçok benzeri, EOS forumlarını öneririm) kendin de yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Fender editionda jant kapagi onlar sanirim. 18 inc Onlar bulmak degil de 18lik sac jant bulmak onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Çok danke, peki nereden alınır bunutut kiti? Google'ladım da bulamıyorum bir fiyat bilgisi almam lazım. Biraz daha araştırayım. http://www.aliexpress.com/store/product/OEM-VW-9w2-Bluetooth-Module-1K8-035-730-D-RNS-510-Novero-1K8035730D-RNS510-A2DP/315636_462811183.html Bundan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 biz ofise 700-800 e almıştık sanıyorum patronun araca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Burada da varlarmış http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=VW+Bluetooth+Module+for+Red+Dash+Displays+%289W2%2F9W4%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ambiyans aydınlatmasının yerini de yeni buldum, çok seks oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Abi benim corsa'da bile bir sürü saçmasapan şeyler buldum. Beetle aldın bi kitapçığını oku nette araştır çıkar bir sürü şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Xaenin said: Ambiyans aydınlatmasının yerini de yeni buldum, çok seks oldu lan. Fender editionda arka koltuk yatak oluyo abi. Bekarim diye imza atiyosun ama arabayi alirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 gezdiricen mi lan beni arabanla geldigim zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Esh said: Xaenin said: Ambiyans aydınlatmasının yerini de yeni buldum, çok seks oldu lan. Fender editionda arka koltuk yatak oluyo abi. Bekarim diye imza atiyosun ama arabayi alirken abi arabanın fender edisyon güzel ama normal hali çok feminen geldi bana sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Abi Fender editionın görsel tek farkı içinin fender dokunuşlu olması, bir de sanırım o jantlar. Sen feminen görmek istiyorsun arabayı o yüzden öyle oluyor sanırım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 yok abi egzoslar falan da değişik sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Jantları değiştirme zor bir prosedür mü bu arada hiç anlamam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 neye benzettin egzostu da feminen geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar