Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A, 1, CC

ginaly

Öne çıkan mesajlar

Abi dün 5 kişi bindik, arkada ortada oturan adam dışında herkes gayet rahattı, gel bir ara bak istersen.

Esh said:

Rcd 510 un uzerine hersey gereksiz abi.

16gb kart destekliyo. Belki 32 de destekliyodur.

Şimdi abi benim anlamadığım bir nokta var beni aydınlatın bir. RCD 510 Premium 8 var arabada benim, kullanım kılavuzu öyle diyor. Üstünde kafam kadar PHONE yazıyor, direksiyonun üstünde de mikrofon ve telefon tuşları eşşek gibi duruyor. Neden bütün bunların hepsi donanım olarak mevcutken kullanamıyorum bu olayı tam olarak çözebilmiş değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

Xaenin said:

LAN NESİ KIZ ARABASI BE

Kendisi smokinli erkeğe benziyor bir kere.

cantlar çok güzel. kazasız belasız kullan. ama ben gene de almam. :D

Abi bu benim araba değil ya, benimki bunun bu jantsız olanından, bu jantlar da bir gün benim olacak ama, o konuda kimsenin sıkıntısı olmasın, bir yolunu bulacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kit bağlı değil ondan ZENİN
Direksiyon fobunda bağlantı soketleri var onun. Ordan da araç üzerindeki kite bağlanıyor. O olmadan o tuşları mute traffic moduna sokuyolar.

http://www.youtube.com/watch?v=HBIXXEDNcKo

Kiti alırsan şu video ile( ve birçok benzeri, EOS forumlarını öneririm) kendin de yapabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok danke, peki nereden alınır bunutut kiti? Google'ladım da bulamıyorum bir fiyat bilgisi almam lazım. Biraz daha araştırayım.

http://www.aliexpress.com/store/product/OEM-VW-9w2-Bluetooth-Module-1K8-035-730-D-RNS-510-Novero-1K8035730D-RNS510-A2DP/315636_462811183.html

Bundan sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Xaenin said:

Ambiyans aydınlatmasının yerini de yeni buldum, çok seks oldu lan.

Fender editionda arka koltuk yatak oluyo abi. Bekarim diye imza atiyosun ama arabayi alirken

abi arabanın fender edisyon güzel ama normal hali çok feminen geldi bana sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...