Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hayir, israr niye anlamadim ki. Google da sedat pekerin yegeni olmak gibi bisey oldu internet argumanlarinda, google a gore biseyler varsa nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yav google'a bakma abi google yalan yanlis. git gozunle gor. tavsiyem ozellikle CC aslinda yani hem ic konsol olarak epey donanimli. yahudi gibi degiller tek tek alcan etcen demiyo mercedes bmw gibi. oyle bi guzelligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 xwhiplashx said: tavsiyem ozellikle CC aslinda yani hem ic konsol olarak epey donanimli. yahudi gibi degiller tek tek alcan etcen demiyo mercedes bmw gibi. oyle bi guzelligi var. bu konuda porsche'nin üzerine yoktur. configrator'lerini açın bi inceleyin, inanılmaz abartı customization var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Highline Golf alıyorum abi, salı günü gidip görücem, test sürüşüne falan çıkıcam, sonra da basar alırım mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Hasan almaz, basan alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Sıra var derlerse olay çıkarırım 2014 beklerim. Var mıdır sıra falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Ozel configde sira vardir da, eldekini okuturlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Ne kadar sıra olur peki? 1-2 ay derlerse beklerim de 6 ay derlerse kıçımı gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Sciroccoya 1sene 3 ay vermislerdi bana sira lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Ama golf iyi ya, onda sira mira olmaz alirsin kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Lan 1 sene 3 ay asker mi bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Şurada gösterdikleri Highline donanım direk onu alınca gelen pakete dahil olan şeyler değil mi bu arada? Yoksa arabanın fiyatının üstüne bunları ekstra parayla mı ekliyorlar? http://binekarac.vw.com.tr/yeni-golf-donanim.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Öyle değildir herhalde kafam kadar standart yazıyor yani, yoksa ne farkı var highline yani. Ben kendi kendime cevap veriyorum np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Esh said: Sciroccoya 1sene 3 ay vermislerdi bana sira lol. Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Dukkani soysam daha az yatarim lan 1yil 3 ay ne. Sonra insafa gelip 6 aya indirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 sıra bekleyip araba alanları hiç anlamadım anlamayacağım bana 6 ay sıra bekle deseler dükkanın ortasına işerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Xaenin said: Şurada gösterdikleri Highline donanım direk onu alınca gelen pakete dahil olan şeyler değil mi bu arada? Yoksa arabanın fiyatının üstüne bunları ekstra parayla mı ekliyorlar? http://binekarac.vw.com.tr/yeni-golf-donanim.aspx S yazanların hepsi ilani fiyatın içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Abi jant lastik icinde iste. Ne yaparsan yap araba yine bo$line olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Nesi boşline lan işte baya tonla şey var bunun üstüne ne konacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Navigasyon var mi? Bagaj filesi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 'Composition Media' Radyo-CD-MP3-WMA çalar (Türkçe dil seçenekli, 5,8' renkli dokunmatik ekran) var ama navigasyon yok sanırım, bagaj filesinin ne kadar kritik olduğunu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Buna sanayide ilaçlı yol bilgisayarı takar mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Cin mali teyp sakin alma. Ben aldim astin hatasiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Ben şeyi bir türlü bulamadım abi, gidip bana bi highline paketleyin dediğim zaman satıcı ekstra bana neler kitlemeye çalışacak navigasyon ve file dışında, ne gibi ekstralar olabilir lan keşke koysam diyeceğim. Ekstraları gösteren bir site yok mu soktuğumun yerinde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Cift uclu eksoz kitlemediler mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar