nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 steam'e gelmiş 14.90 biraz pahalı geldi fiyatı ne dersiniz? co-op falan var baya iyi duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mystara'da bir kac oyun oynamistim, guzel yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 içinde dnd olan ama dnd ile alakasız oyunlar çıkıyor, nw online ile başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 shadow over mystara felaket keyifliydi ama dragon's crown yoldayken bu meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bu bizim bildigimiz neo geo DD di mi yoksa ona benzemeye calisan yeni surum birsey mi? superdi onlar cunku. he baktim simdi benim dedigim ikisini birlestirmisler, drop in drop out jeton atiyosun hesabi yapmislar fakat ne olursa olsun istenen para cok fazla 15 dolar. ha pardon 10 dolar. CISde oldugum icin bana fiyatlari daha ucuza geliyor hesabi duzelteyim de baslik acarim burda steamden oyun alacaiginiz zaman bana para atarsiniz ucuza alip size gift ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Evet biraz pahali ama yuzlerce jetonumuzu yemisti atari salonunda, nostalji icin almak lazim. Zaten bu oyun MAME ile oynaniyordu da 4 kisi beraber online daha once yasayamadigimiz birseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 5 doler veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Zaten MAME'le 4 kişi ve sınırsız jetonla oynanıyorken bu versiyona 15 dolar niye ödüyoruz onu anlamadım. Yeni grafikler de yapmamışlar, direk advmame2x veya super2xsai kullanmışlar gibi. lord_gorthaur said: içinde dnd olan ama dnd ile alakasız oyunlar çıkıyor, nw online ile başladı Eski bir oyun bu. D&D campaign settings'i Mystara'da geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar