Mithat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Biliyorum vardır bir cezası klişe eve gelen haciz dışında ama neler olduğunu bılmıyorum tabii. Şimdi robin hood vari bir adam gelip çekebildiği kadar krediyi çekse heryerden her bankadan falan sonra gidip bağışlasa falan , bu adamın en fazla evine haciz gelicek o kadar? Başka ne cezaları var ?
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 kolunu kırıp dilendirirler alimallah
reampage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bankadan karşılık göstermeden alabileceği miktarla bizim mahallede ki piçlere robin hoodçuluk taslar ancak.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 1 milyon liralik kredi karti borcu olan adam vardi. Adam hala nefes aliyodu.
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 beyler kapitalizmin sonunu getirebiliriz
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 kkb'deki kaydı çok kötü olur. bir daha asla kredi alamayabilir. bir de öyle her yerden gidip kredi çekemezsin. mesela bazı bankalar, hiç kredi kartı kullanmamış insanlara kredi vermez kredi geri ödeme alışkanlıklarını bilemediğinden (kkb'den görülebilir bu alışkanlığın nasıl olduğu).
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 özetle; kredi çektiyseniz, efendi gibi ödeyin. Ama en güzeli hiç kredi çekmemek tabi.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 onun yerine karşılıksız çek olayına gir. hapis fln kalktı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Bankanin parasi kimsede kalmaz, hapiste boncuk ordurtur adama yine alir parasini.
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Theridone said: kolunu kırıp dilendirirler alimallah ahaha
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mithat said: Biliyorum vardır bir cezası klişe eve gelen haciz dışında ama neler olduğunu bılmıyorum tabii. Şimdi robin hood vari bir adam gelip çekebildiği kadar krediyi çekse heryerden her bankadan falan sonra gidip bağışlasa falan , bu adamın en fazla evine haciz gelicek o kadar? Başka ne cezaları var ? özet geçiyorum , kusura bakmayın ama bir bok olmuyor. bir cezası filan yok.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 mahoolmez said: Mithat said: Biliyorum vardır bir cezası klişe eve gelen haciz dışında ama neler olduğunu bılmıyorum tabii. Şimdi robin hood vari bir adam gelip çekebildiği kadar krediyi çekse heryerden her bankadan falan sonra gidip bağışlasa falan , bu adamın en fazla evine haciz gelicek o kadar? Başka ne cezaları var ? özet geçiyorum , kusura bakmayın ama bir bok olmuyor. bir cezası filan yok. rahatlığını sevdim maho
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 kredi borcundan kimse hapse girmiyor öyle hortumculuk sıfatı alacak kadar büyük çapta değilse
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 legal maaş alamazsın üstüne bişey alamazsın başkada bi bok olmaz.
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 kredi çekmek onkadar kolay değil ya. adam akıllı maaşını bildirmezsen zaten sana max 5bin tl verirler. kredi notun vardır zaten ona göre verirler. onu geçtim emin değilim ama bir bankadan kredi çektiysen diğeri vermeyebilir. ipotek ettirecek malın mülkün olduğunda problem olmaz ama
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 tabi lan adam akıllı bişey gösteremeyen adama 5bin verirler en fazla. ayrıca bütün bankaların kredi şeyi bağlı birbirine gidip garantiden yapı krediden bilmemneden aynı anda alamıyosunuz
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 anca işte 10 milyon doların olcak onu gösterip 10 milyon daha alcan gibi bişey yapabilirsin yada ev mev teminat mektubu cart curt
Wyand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 kredi yerine piyasaya çek doğrayıp vurgun yapmak daha kolay. hapis cezası da kalktı zaten son 2 yıldır dönen çekler arttı, sıkıntı hep.
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 çek defteri amele işi ya bu dönemde eskidendi çek olayı
Öne çıkan mesajlar