Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi çekip ödememek.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biliyorum vardır bir cezası klişe eve gelen haciz dışında ama neler olduğunu bılmıyorum tabii.

Şimdi robin hood vari bir adam gelip çekebildiği kadar krediyi çekse heryerden her bankadan falan sonra gidip bağışlasa falan , bu adamın en fazla evine haciz gelicek o kadar? Başka ne cezaları var ?
Mesaj tarihi:
kkb'deki kaydı çok kötü olur. bir daha asla kredi alamayabilir.

bir de öyle her yerden gidip kredi çekemezsin. mesela bazı bankalar, hiç kredi kartı kullanmamış insanlara kredi vermez kredi geri ödeme alışkanlıklarını bilemediğinden (kkb'den görülebilir bu alışkanlığın nasıl olduğu).
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Biliyorum vardır bir cezası klişe eve gelen haciz dışında ama neler olduğunu bılmıyorum tabii.

Şimdi robin hood vari bir adam gelip çekebildiği kadar krediyi çekse heryerden her bankadan falan sonra gidip bağışlasa falan , bu adamın en fazla evine haciz gelicek o kadar? Başka ne cezaları var ?

özet geçiyorum , kusura bakmayın ama bir bok olmuyor. bir cezası filan yok.
Mesaj tarihi:
mahoolmez said:

Mithat said:

özet geçiyorum , kusura bakmayın ama bir bok olmuyor. bir cezası filan yok.

rahatlığını sevdim maho
Mesaj tarihi:
kredi çekmek onkadar kolay değil ya. adam akıllı maaşını bildirmezsen zaten sana max 5bin tl verirler. kredi notun vardır zaten ona göre verirler. onu geçtim emin değilim ama bir bankadan kredi çektiysen diğeri vermeyebilir.
ipotek ettirecek malın mülkün olduğunda problem olmaz ama
Mesaj tarihi:
tabi lan adam akıllı bişey gösteremeyen adama 5bin verirler en fazla. ayrıca bütün bankaların kredi şeyi bağlı birbirine gidip garantiden yapı krediden bilmemneden aynı anda alamıyosunuz
  • Yeni Oluştur...