hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 benim belge duruyor bi süredir evde de gidip almadım karakoldan bunun son kullanma tarihi gibi bişisi var mı? yoksa sağlık raporu zart zrutları yeniledikten sonra sonsuza kadar alabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 1 yıl süresi var emniyetten alman için sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bende öyle hatırlıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Sınırsız bir süre yok diye biliyorum bende. Zaman geçirmeden al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ee geçtiyse bi daha mı sınava giriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 madem almayacan niye girdin sınava sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 alyım diye girmiştim sonra alırım bi ara dedim kaldı öyle emniyeti arıyorum açan yok hepsi taksimde heralde şerroların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 3 sene 1.5 senedir yatıyo benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 süresi yok. ancak sağlık raporu ve sabıka kaydını tekrar alman gerekir bir yıldan fazla olduysa, süresi olan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 PrudenT said: süresi yok. ancak sağlık raporu ve sabıka kaydını tekrar alman gerekir bir yıldan fazla olduysa, süresi olan bunlar. saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar