Flassh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yaşlı bi muhabbet kuşum var yeni fark ettim sol kanatında büyük bir et parçası var. şu sıralar çok tüy dökuyor ondan belki derisi gözukuyordur diyorum da fazla büyük geldi şiş gibi duruyor. kafesinden çıkaramadım o yüzden düzgün foto çekemedim ama şöyle bi şişkinlik http://i.imgur.com/nGtPDMP.jpg daha önce de görmüştüm ama böyle şiş değildi tüy dökümünden kaynaklanıyordur sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 abooo geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 kendim görmedim ama arkadaşımın muhabbet kuşunda da vardı böyle birşey. moıral bozmak gibi olacak ama veterinere götürmüşler kanser demişti. sen bi götür onu veterinere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 çok pis huylandım ya kaşıntı tuttu tedavi olabildiği düzeldi mi bari arkadaşının kuşu? @trathias Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 testis gibi duruyor olm o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 göturdum bugün veterinere tümormuş. büyük ihtimal kötü huylu ameliyatla kanadını alabilirim ama çok riskli zaten yaşı çok iç organlarına da yayılabilir de. ameliyattan zor sağ çıkar. böyle yaşayabildiği kadar yaşasın dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Gagalayip kanama yaparsa batticon ile silip dezenfekte edebilirsin. Bunun disinda yapicak cok bisey yok. Benim kusumun sirtindaki tumor yuzunden 17 yasinda kaybetmistim. Son yasadigi 2 sene herkes icin cok zordu. Cok gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 gecmis olsun sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 abi hayvan hala yaşıyor fakat acıyorum o kanatta ki ur hep kanayıp duruyor. kabuk baglıyor sonra tekrar kanıyor kontrol ediyorum kendi mi ısırıyo falan diye falan hiç ısırırken görmedim bi yere mi carpıyo acaba napsam o yaraya? konuyu uplayınca şimdi gördüm kharon batticon yazmış onu bi süreyim bulup gerçi ele de gelmiyor hayvan, o yüzden hiç bişi süremedim şimdiye kdar yarasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 çok geçmiş olsun. Canı yanıyorsa gelmiyordur. Adı ne kuşunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Flassh said: konuyu uplayınca şimdi gördüm kharon batticon yazmış onu bi süreyim bulup gerçi ele de gelmiyor hayvan, o yüzden hiç bişi süremedim şimdiye kdar yarasına 1,5 senede sürmedin mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ShadowFax said: çok geçmiş olsun. Canı yanıyorsa gelmiyordur. Adı ne kuşunun? adı çıtır can yanmasından değilde eskiden de zaten hiç ele gelmezdi, cins baya o konuda @Tatar Ramazan uzun zamandır yoktu zaten kanama falan sürmemiştim bişi bugün artık ne yaptıysa kabuğu kopmuş kanamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 gecmis olsun qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Geçmiş olsun zor bir durum ailenin bir ferdi oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 hayvana şuan bir şeyler olmaya başladı. durup dururken durduğu yerden kafesin altına düşüyor, düşmeden bayılıyormuş gibi oluyo, kafası gidip geliyo sağa sola asprin falan bir şey verirlir mi ne versem hayvana garip sesler cıkarmaya basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 vadesi gelmiş bi şey verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Bir veteriner olarak bayilmalar başladıysa acı çekmesini daha fazla görmek yerine uyutmanizi öneririm.bu arada başta kriyotomla alabilirdi veteriner hekim(ufakken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 düşerken kanadını baya kanatmış yine leş gibi kan her yer tentürdiyot falan sürdüm biraz şuan sabit duruyo yerinde, ses çıkarmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 kucağına falan al hayvanı yalnız gitmesin yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 gelmiyo yabani, tentürdiyotü bile doğru düzgün süremedim zaten kaçıyor direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 benim muhabbet kuşu da saçmalamaya başlamıştı hasta olduğunda, herkes gidici bu falan diyordu, iyi baktık, toparladı hayvan. ama ilaç milaç düzgün vermen lazım. gerçi baya geç kalmışsın o konuda galiba. veterinere götür, antibiyotik verecek muhtemeln mikrobu alsın diye. abi bu arada ele gelmesini bekleme, ciyak ciyak bağırsın gerekirse, sıkıştır birşey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 öldü ters döndü kaskatı kesildi, 1 2 kere cıyakladı sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Cok üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 kanser etmişsin hayvanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 GEcmiş olsun, ölse de kurtulsa diyorsun bazen ama elinden birşey gelmiyor :/ edıt gelsin Eski postmuş 2 sene yaşamız o halde zavallı r.i.p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar