Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gurur duy Türkiye en Şereflin Şampiyon!!!

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

said:
blackchaos, 26 May 2003 22:12 tarihinde demiş ki:
[Edit : Burası spor forumu Uo yada mahkeme değil]
[Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 26 May 2003 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]

Gorunuse bakilirsa buradaki mesajlarima verecek cevap kalmamis ki gene 2 senelik uo defterinin sayfalari karistirilmaya baslanmis, lol.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 26 May 2003 22:24 tarihinde demiş ki:
Doğru Pop
En iyi Gslilerin bilmesi lazım zaten bunu
13 sene şampiyon olamayıp 8-0 lık şikeli maçla yükselişe geçip Uefa'yı aldıktan sonra Yıldönümünü bile kutlıyıp Dünya Görgüsüzlük ödülüne layık görüldüler[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki:
evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali..

bak hala laf sokuyo. bu kadar komik birşey olamaz. 100. yılda şampiyon oldunuz, işte tarihinizin en büyük başarısı. oha harbi büyük takımsınız pardon yani şapkamı çıkarmadım. LOL
e evet uefa kupasını kazandık, istersek uefa kupasını kazanmamızın 758. gününü bile kutlarız size ne kardeşim? bu kadar büyük bir başarıyı hiç bir türk takımı yaşattı mı? hayır, ee?
tebrik etmeyi bileceksin
neymiş 8-0'lık şikeli maçla çıkışmışmış mış, bi kere fatih terim ile o çıkış başladı. o takım 4 yıl içinde kuruldu 8 yıl içinde değil. biraz öğren de gel
alan yetkilisisin diye böle zabazingo şeyler yazmayacaksın, biraz sınırlarını bileceksin
Sosyal ağlarda paylaş

isteyen istediğini yazar alan yetkilisi olunca birşey fark etmiyor
alan yetkilisinin olayı moderasyondur
alan yetkilisi sadece doğruları yazıcak diye birşey yok (yanlış anlaşılmasın nukem yalan yazıyor demiyorum sadece herkes kendi düşündüğünü yazabilir doğru da olsa yanlış ta olsa)[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat!
Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun!
İmzamda reklam vermek için Tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

alan yetkilisi, daha düşünerek yazacak. örnek olması gerek, fanatikliğini foruma mümkün olduğunca yansıtmamaya çalışacak.
bi kere en başta yanlış yazıyor, uefa kupası 8 yıllık bir birikim ile geldi diye, halbuki 4 yıllık birikimle geldi. 2. olarak da elinde hiç bir kanıt falan olmadan, şaibeli şampiyonluk falan diyor. kısacası saçmalıyor
tepkim buna
Sosyal ağlarda paylaş

nukem: öyle "vay bi de öğretiyor lol" gibi şeyler yazarak komik olmaya çalışma, yukarda yazıklarım çok bilinen şeylerdir, ve yapılması gereken şeylerdir

darksun: bu 8-0'ı zaten öle bi gösteriyosunuz ki sanki 7-0 kazansak siz şampiyondunuz. biz ankaragücü maçını 1-0 bile kazansak şampiyonduk.

herkese: şike yapılırsa mal gibi 8-0 yapılıp belli edilmez herhalde, insanlar öyle salak değil. max 4-0'a falan bağlarsın olur iş. (bu mantık yani, tabi ki işi bildiğimden sölemiyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darksun, 27 May 2003 02:17 tarihinde demiş ki:
(şike yapılırsa mal gibi 8-0 yapılıp belli edilmez herhalde)

kendin demişsin :)

4-0 garanti olmuyordu.
1-0 la biraz zor şampiyon olurdunuz...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.bjk.com/BJK/1992-93/table92-93.html
http://www.bjk.com/BJK/1992-93/result92-93.html

son haftaya galatasaray 1 averaj farkla önde giriyor, galatasaray 8-0 kazanıyor (yukarda yazıldığı gibi 8-1 değil), bjk 3-1 kazanıyor
galatasaray 7 averaj ile şampiyon oluyo, bırakın 7-0'ı 1-0 bile yetiyor. gördüğünüz gibi

ayrıca yukardaki linklere bakarsanız, bjk'nin 4-0 ve 0-6 yendiğini göreceksiniz, gs'nin tek farklı yaptığı şey son haftada 0-8 yenmek. sanki bu yasakmış, olamazmış gibi direk şike falan diyor insanlar

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 27 May 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ha ayrıca buyrunuz zalad'ın sözleri ve bir link (zalad zaten kabul etti diyenlere ve de zalad gs maçı yüzünden kovuldu diyenlere bir yanıt adeta, o sezon son 7 haftada toplam 30 civarı gol yedi ankaragücü, bunların 23'ü sadece 4 maçtan, bjk, gs, kayseri ve karşıyaka)

http://arsiv.hurriyetim.com.tr/hur/turk/99/02/20/spor/18spo.htm
"Bu maçta şike yapmadım. Aslında hiç şike yapmadım. O gün Galatasaray'ın 10 gol atması gerekseydi, bunu başarırlardı. O sezon dört hafta önce Beşiktaş'a 6-0 yenildik, Karşıyaka ve Kayserispor'dan da dörder beşer gollü yenilgiler aldık. Bir gevşek sezondu kısacası.. Bu konuyu çirkin biçimde speküle edenler, yanlışlarını yaşayıp görecek ve pişman olacaklar.."

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 27 May 2003 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 27 May 2003 02:20 tarihinde demiş ki:
yahu allah için nasıl garanti olmuyodu
sezon sonunda gs'nin averajı 53'tü bjk'nin 45'ti. 4-0 bitseydi 49'a 45 olucaktı bu bile garanti olması için gayet yeterli bir skor

ya anladım da nie 8 tane gol yedi o zaman nie itiraf etti o zaman zalad bana bunları anlatsana bi

anlamak mı istemion sen[hline]Camelot Knight
Avalon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...