Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Yeni modelin incelemeleri gelmeye basladi, eski konuyu bulmaya da usendim simdi. Ilginc olmus ama, gorunus tamamen ayni Macbook Air, cozunurluge kadar degisiklik yok. Sadece fazkadan bir microfon koymuslar, arka gurultuyu azaltiyormusmus. Ilginc yani performans kaybi. Geekbench'de eski modelden 200 kadar az puan veriyor. Pil omru 12 saate cikmis ama 13" modelde. Performans azaltip, pil omrunu iki katina cikarmislar. Sirf pil omru icin ama 2012'yi satip 2013'u almam, gerekli degil o kadar. Haswell'in olayini da uygulamada gormus olduk boylece ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Ama "remarkable" olmamis mi yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 benim izledigim inclemelere göre performans azalmasi olmamis ama büyük bir artista yok 200 fln artmis ama azalmamis diye gördüm batarya süreleri, ssd hizlari ve ekran karti arasinda büyük fark var bircok kullanici icin 2012 modelini 2013 ile degistirmek pek mantikli degil gibi birde ekran karti performansini cok merak ediyorum macrumors forumlarinda baya övmüsler dota 2 oynatirsa süper olur benim icin :) satarim simdiki bilgisayari bende siparis verdim en son 2007 senesinde beyaz macbook kullanmistim simdi tekrar bi dönüs yapiyorum umarim pisman olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Ulan şu memlekette bir ben mi alamadım macbook vay arkadaş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 remarkable olmamış mı demişsiniz, allahı olmuş. the verge'da pil testi 13 saat diyor, hadi birkaç saat yanılsın min 8-9 saatlik pil ömrü var aletin. bendeki 2011 modelin pil ömrü 4.5 saat diye deliriyorum nasıl olur deyip duruyorum bir buçuk senedir, 8-9 saat nedir abi? şahane olmuş bence. bi çıksın piyasaya asıl testler de. bakacağım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Tek avantaj o iste, sadece onun icin degistirilmez bence 2012 kullaniyorsan. 2014 bekle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 2014de de donanım bakımından pek bir şey olmucak gibi, özellikle cpu da. haswell refresh gidicek intel, ddr4 desteği gelir en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Ingiliz aksani ile "remarkable" dememiz lazim ama. Ekran karti performansi o ebat taki bir alete gore muthis, performans artmasina ragmen pil kullanimi da dramatik olarak dusmus, uptime 12 saat e cikmis. Tam travel mate oldu, pil omru icin bile degistirirdim air kullaniyor olsaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 iş için bir tane düşünyorum da... kullanım alanı olarak, ms office programlarını ağırlıklı olarak kullanıyorum, ms office tarzı bir program çıkıyor mu? eğer çıkıyorsa diğer kişilerle bu dokümanları paylaşırken sorun yaşar mıyım? Çıkmıyorsa alternatifleri nelerdir? Autocad de kullanacağım, 2D çizim olduğu için pek performans problemi çıkarmıyormuş. Kısacası autocad ve office programları için önerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Microsoft Office var zaten. Mellel ve Byword kullaniyorum ben ama. Word processor sadece Mellel ki uzerine Byword ile basit bir text editor koyunca tum ihtiyaclarim karsilaniyor. Gerekirse yine de Zoho aciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ben de günlük kullanım için almayı düşünüyorum. baya heves ettim artık windowstan vazgeçmek lazım. türkiyeye gelmedi dimi? gelmediyse ne zaman gelir acaba bilgisi olan va rmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar