Wolas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 eldivenim çöp oldu yeni bişi alıcam barfiks çekerken parmaklarımı da korusun istiyorum nasır oluyor.ne tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 bi an eldivenin ağırlık olduğunu düşündüm. mantıklı aslında. 5'er kiloluk eldivenler olsun, onları giyelim 7/24 body building. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 sünger daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Ben bi dükkanda sordum 30 lira dedi. Çok geldi ya, bilmiyorum ben mi çok cimriyim sdf. Bide evet eller nasır olacak bu gidişle. Bi eldiven takmak lazım ya otuz motuz alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 el içi tutmalık yuvarlak dalgalar var onlardan kullan istersen. iyi olmayan eldivenler, yün eldivenle kartopu oynamak gibi bişi. Bir halta yaramıyor :D barfiks ve deadlift için ayrı eldivenler de var. http://www.protein7.com/news/news2012/kategori/eldiven-kemer.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 http://www.protein7.com/news/news2012/kategori/aksesuar/eldiven-kemer/Urun-Detay/gripad/gripad-eldiven.php bunlar parmakların tüm kırılma noktalarını koruyormu? benim ilk ve son noktalar nasırlaşıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 kalınlığı heryerde aynı. Benim yok ama salonda denedim iyiydi. Gayet kalın bir malzeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 bana kısa gibi geldi sanki parmağın ucuna kadar yetişmiyormuş gibi ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 boyutu standart sanırım onların, elin büyükse belki sorun yaratabilir enemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 her boka ayri eldiven yuh artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Benimavic ici nasir oldu zaten barfiks yuzunden, eldiven falan hak getire ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 başka eldivene gerek yok bu tarz bişi hepsinde kullanılır. şuna rastlamadım şimdi http://www.newgrip.com/pulling.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 eller zaten nasır değil mi arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Vileda bulaşık eldiveni yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 kırmızısı daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 harbinger Bunu kullanıyorum çok başarılı.Avuç içlerinde ve parmak eklemlerinde yastıklar var.Bileklikte cabası O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Ellerin de , corapsiz giyilen ayakkabi gibi kokmuyo mu bunun icinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Hayır.Koku yada leke gibi şeyler olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Seele said: her boka ayri eldiven yuh artik. 50 kg luk dambılı yerden kaldırıp indirirken veya deadlift vs yaparken bilek ve parmak eklemlerini eline almamak, yükü kola vermek için kullanılıyor o tür aparatlar. Ben henüz 20kg ile yaptığım için kullanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bu tarz kullanıyorum. olympic lifting hareketleri için gayet yeterli oluyor barfiks çekerken direk çıkarıp magnezyum tozuna daldırıyorum elimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 magnezyum tozu dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 harbingeri nerden buluruz tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 escinsel degilseniz gerek yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Sahibinden ve gg de bazı modelleri var.ben burdanalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 elimin bedenini nasıl ölçücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar