Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Selam patiler son zamanlarda özellikle gece yatmadan önce işemediysem bazı sabahlar işemeye zor başlıyorum ve tazyik düşük oluyor. 2 taksitte falan bitiyor ve rahatsızlık veriyor. ayrıca pubik kemiğinin hemen sağ üst kısmında sürekli hafif bir ağrı var doktora gideceğim ama fikir sahibi olanların da fikirlerini alayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 elletecen çare yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 elletme sorun değil de kas veya nörolojik bişey olmasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 direk doktora git. burada ordinaryus ekibi bile post atsa kan tahlili, idrar tahlili, ultrason gibi tetkikler olmadan tatava. kaldıki oyunların loadingi veya iki bölüm dizi arasında falan alt tabla güncele bakan adamlardan cevap bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Erken prostat, Bir an evvel doktor abi, o gote parmak girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Prostat neredeydi ona bak once istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 STD de olabilir, koşa koşa git. Bazı insanlarda sarı akıntı falan olmadan gonorrhea olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 prostat muayenesi malesef rectumdan yapılıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 uzun sure tutunca yapmasi zor oluyo bazen, ozellikle uykudan uyaninca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Jim_E_Rustler said: STD de olabilir, koşa koşa git. Bazı insanlarda sarı akıntı falan olmadan gonorrhea olabiliyor. yok o konudan kafam rahat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Ooo, ever virgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 GERGE said: Prostat neredeydi ona bak once istersen. http://i.imgur.com/j5aLYfS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 genç yaşta parmaklatıcak olman üzücü olmuş. normalde 30 civarlarıdır erkeğin ilk parmaklatacağı yaş. tabii yaşını bilmeden söyledim. prostat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Jim_E_Rustler said: GERGE said: Prostat neredeydi ona bak once istersen. http://i.imgur.com/j5aLYfS.jpg Ladyboy'a koymaz oyle. Resim olmamis, performansini kaybediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Protastat olmasin diye oturarak iseyin diye bir efsane var ama ne kadar dogru bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 %100 dogru, annem cocukken öyle alıştırdı, her zaman oturarak işerim dışarıda değilsem. tertemiz. Ve çok daha rahat, niye ayakta işiyosunuz abi geçin oturun şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 kaçınılmaz abi ya. otursan da amuda kalksan da biraz geçiktirirsin ama olursa oluyor. böbrek taşı gibi. çok su tüketirsen geciktiriyorsun ama yine de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 What about us loggers? http://www.southparkstudios.com/clips/410448/what-about-us-loggers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 GERGE said: Resim olmamis, performansini kaybediyorsun. Prostat görmeye gayet uygun bir tepki bence. Senin neuronların olmamış bence, düdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 insan kopyalama, implantlar, sentetik gıdalar, kök hücre vs. aştık ilimde bilimde ama 21. yüzyılda hala götü parmaklatıyoruz. bence bunda bi iş var abi. doktorlar kendi ararlarında "bi attım parmaaaa vaak dedi! ıtıtıtı" diye gülüyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Onu bilmiyorum da kürtaja kazı kazan dediklerini biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 imamizer said: insan kopyalama, implantlar, sentetik gıdalar, kök hücre vs. aştık ilimde bilimde ama 21. yüzyılda hala götü parmaklatıyoruz. bence bunda bi iş var abi. doktorlar kendi ararlarında "bi attım parmaaaa vaak dedi! ıtıtıtı" diye gülüyorlar bence. aynen belli bir süre işemeyi başaramıynca da sondayı sondajlıyolar biliyosun hala çok ilkeliz tıpta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Jim_E_Rustler said: Onu bilmiyorum da kürtaja kazı kazan dediklerini biliyorum.AHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 hiç olmadı kameralı sensörlü mensörlü robotik bi parmak yaparsın onu sokarsın. neden bu parmak inadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 onun tadı öyle çık yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar