Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin

moriarty

Öne çıkan mesajlar

bu saatten sonra 300un altına düşmez gibi geliyor kolay kolay

para kazanmaktan ziyade paranın değerini koruması için gayet iyi, öncelikle türk lirasında değil dolarda, sonra btcde tutuyorsunuz çifte koruma gibi.

zaten al satla para kazanmak çok zor söz konusu grafikler, dakikada 10 dolar oynayan rate ve hayvani komisyonlar söz konusu iken.

ben btcturkte tutuyorum ama al sat komisyonları çok fazla. ha çok düşük komisyonlu al sat yapılabilen bi trader varsa bilemicem.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Su saatten sonra oracle in clouduyla bitcoin farmlasaniz yine bir boka yaramaz
benim 5750 116 khs farmlıyor, günde 0.10 ltc. o da günde $0.5'a yakın bir şey yapıyor. 10 pc durmadan farmlasa günde 10 lira yapar sigara ve yol param çıkmış olur dsfsd

yapacağımdan değil tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

litecoin iş yapar mı

biraz arastirdim , minelayanlarla konustumda o is zor ustad , cok ciddi yatirim yapmis adamlar var 25k dolarlik solar panel + 40 aku vs gibi setuplar , o nunla anca elle tutulur kar ediliyor ama yatiriminin geri donus suresi cok uzun . misal gecen konusuyorduk adamin biriyle ortalama bu tarz bir setupta 32k dolar harcamis , aylik su anda kar ettigi miktar 1200 dolar.

ilk okudugunda kulaga hos gelebilir lakin kendini amorti edicegi surede bu kar dusucek miner sayisi arttigi icin. exponansiyel olarak sure articak ve bir esprisi olmayacak
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de o sırada coin fiyatı da artacak muhtemelen onu hesaba kattınız mı? 32k lık yatırıma aylık 1.2k getiri de hiç fena değilmiş ilk bakışta, ama yatırım 5 yıl sonra çöp olacağından ve cashback olmayacağından kaybediyor.

bu piyasada bir altın-gümüş ilişkisi kurulacağı fikri bana mantıklı geliyor fakat gümüş litecoin mi olur goldcoin mi o bilinmez. en iyisi bütün alt coinlerden azar azar biriktirip 5 yıl sonra sevinmek dsf
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

chrome said:

Su saatten sonra oracle in clouduyla bitcoin farmlasaniz yine bir boka yaramaz
benim 5750 116 khs farmlıyor, günde 0.10 ltc. o da günde $0.5'a yakın bir şey yapıyor. 10 pc durmadan farmlasa günde 10 lira yapar sigara ve yol param çıkmış olur dsfsd

yapacağımdan değil tabii.

abi o sırada yaktığın elektriği de düşün ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...