NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kart ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kartım problem değil geçiyor liqpayden daha önce geçirdim ama 24change ilk defa kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi mail adresi ile login olmuyormusun o maile kod geliyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 daha önce liqpay'dan geçen kartım smdi takıldı sebebi ne ki ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change'ten liqpay aktardıktan sonra liqpay şöyle hata veriyor. Превышен лимит количества транзакций в час Оплата возможна картами Виза стран СНГ или Мастеркард всего мира Google translate: Saat başına işlem sayısı sınırını aştı Ödeme dünyada Visa ya da Mastercard BDT ile mümkündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 applev0dka said: abi mail adresi ile login olmuyormusun o maile kod geliyor işte ha okey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ARKADAŞLAR YÜK OLUR YETER BURAYA YAZMAYIN ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Şişirdiniz canım konuyu bari taşınıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Maedhros said: 1000 dolar olacak 1 aydan önce buraya yazıyorum sonra yok almadım etmedim demeyin 9 günde dediğim oldu yoksa siz hala almadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar