kek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 cempostaci said: mine ederek ne kadar sürede 1 bitcoin kazanılıyor peki ? yani mine edilebiliyor mu daha doğrusu hala ? mine edeceğin alete bağlı. litecoin için konuşayım: 5870 ekran kartı ile 150mh civarında hızın oluyor (elalem 7000 filan yapıyor). ayda 2 litecoin toplayabilirsin 150 hız ile. bu sürede ekran kartın yanar derecesinde çalışacak sürekli. ve dünyanın elektriğini yiyecek. mine edip etmeme kararı sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 açıldı da yine sanal kart kabul etmiyor a.q fek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Error! Information is not transferred to the purchase. yazıyor kart ikinci aşamadan sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Visa ise sorun ondandir mastercard kabul ediyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yOk aga master kart benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 "Exceeded the limit of the number of transactions per hour" yani Превышен лимит количества транзакций в час diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yildirimokur said: Error! Information is not transferred to the purchase. yazıyor kart ikinci aşamadan sonra ? aynısı bende de oluyor ama maile order düşüyor onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 maile order geldi 3d secure sifresini girdim falan, cekilmedi mi yani para ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bu arada nmc'yi okşadılar hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Exchange: Visa / MasterCard USD » BTC-E #32944 Dear client, we recieved exchange request. You can monitor an exchange status in following link başka birşey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kaçta cıksam nmc'den acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change'den geliyor mail, liqpay'e geçmeden önce geliyor. siz liqpay'den tokat yiyorsunuz. 24change'de liqpay'den parayı almadan order status'u tamamlamıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 photographer said: Swift'i sadece garantinin internet şubesinde yapıyor sanırım. en az 2k dolar da btc-e yapmanı istiyor ama şöyle bir durum var Garantide açıklama kısmı var swift yaparken oraya sadece sayı girebiliyorsunuz diyor örneğin abone numarası gibi yazmış ancak btc-e'deki açıklamalarda "Details of Payment: FFC ACC.9311.25460 ACC ID S283583E" gibi harfli sayılı bişey var. fizban said: OHA BTC-E'YE DİREK SWIFT MI VAR? NİYE SÖYLEMEDİNİZ HIRBOLAR?aynı yerde kaldım ben de. o yüzden kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 new order diyor ya, money recive'e geçmiyor, 2 gün önce hiç öyle olmamıstı tak diye gelmişti ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 applev0dka said: kaçta cıksam nmc'den acaba 7.684 dedim ben ama 7.600'ler daha sağlıklı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Şuna cevap verebilecek yiğit var mı ? yildirimokur said: Abi bi şey dicem 300USD atmaya kalktım kartta limit olmadığı için iptal geldi. Gittim para yükledim karta. Şimdi de 10USD yollayabilirsin diyor. Neden iptal edileni limitin içine dahil etti bu deyyus site. (eobmen.net) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 xaty said: applev0dka said: kaçta cıksam nmc'den acaba 7.684 dedim ben ama 7.600'ler daha sağlıklı olabilir bu kadar çabuk beklemiyodum :D yalnız o fiyatta göremedim hiç, birileri toparlamış olanı anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 aha 250 dolarlık gönderdim btc-e ye :D looool 241 dolara düştü gidince vay arkadaş ne kazanıyolar ya neyden kar etsem acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 xaty said: applev0dka said: kaçta cıksam nmc'den acaba 7.684 dedim ben ama 7.600'ler daha sağlıklı olabilir beklicem ya 8i zorlar gibi tutmaktan zarar gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 photographer said: aha 250 dolarlık gönderdim btc-e ye :D looool 241 dolara düştü gidince vay arkadaş ne kazanıyolar ya neyden kar etsem acaba :P neyle yolladın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hacı pampalar bu orderları verdik ancak 2. Confirmation kısmına geçmeden hata verdi maile order düşüyor ancak bunlar sonradan çekilip götümde patlamaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 20dk önce gelsen nmc al direk derdim ama yükseldi artık, sen bilirsin.. yalnız çok acayip oldu bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change'den atabilen var mi suan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change'den şimdi give visa/mc get btc-e diyorum ama btc-e hesabımı nasıl belirtiyorum ki birşey istemiyor ilk sayfadaki formda? direkt ödeme sayfasına gidiyor boşu boşuna çektirmeyeyim karttan çünkü nereye gittiği belli değil help me?; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar