Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 CraftCoin $ 0.42 +1116.84 % Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 BTC=800 $'ın, LTC=13,5 $'ın altına düşmez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Fistan said: serjuhan said: btc-e'den btcturke şu an iyi kazandırıyor. Ama 24change'deki btc-e passcodelar tükenmiş bugünlük pff. ben parayı çektirdim redeem code gönderilen mailde kod gelmedi boş geldi o kısım ticket açtım bekliyorum sdf nerden ogrendin bittiğini? nolcak benim para sdfsd kaldırdılar btc-e'den transferi. ben de yapamamıştım, iyi oldu :) diğer tarafa devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 nmc ye zıpladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Fistan said: CraftCoin $ 0.42 +1116.84 % terracoin e ne dersin ? biraz arastirmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 geçen de kaldırdılardı koyarlar geri yarın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Günlük limit dolunca öle oluyor. Ticket aç gelmeyen kod için login olunca pofilden, daha hızlı dönüyorlar. Bu arada atar yapan arkadaş, chill. O yazdıklarım gayet samimi ve klavye delikanlılığı değil senin sandığın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 nmc ltc haric digerleri balon alıp başında beklerseniz olur belki bişeyler gece alıp uyursanız falan sabaha çıkamaz bunlar bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 NolaxThensbane said: btc/ltc/nmc/nvc bunların dışındakiler hep btc kuruyla mı alınıyor? terra trc mi bu arada şuna bi cevap versenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 terracoin de 900bin $ cap var 50bin dolarla oynatırlar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Fistan said: CraftCoin $ 0.42 +1116.84 % demistim lo, craftcoin, quarkcoin, bunlarida edinmek lazim bisekil yalniz deliricem hala btc-e'ye adamakilli bi meblag aktaramadim. 1.5 BTC satmazmi biri bana? Paypaldan yapiim para transferini Rot sen satsan hatta ya lo? Win 8 aldimdi senden daha önce referansimda hazir sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 coin çeşitleri arttıkça beyniniz yanacak yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 buarada isvecte/iskandinav tarafinda adamakilli instant btc alinabilecek btc gibi bi site yok. Yeminlen suan btcturk gibi bi site kurulsa sadece btc satisi icin, fena para döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 insanlari anlamakta gucluk cekiyorum , premined scam olan , homepage i bile olmayan novacoine ne para basiolar belli deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Fistan said: terracoin de 900bin $ cap var 50bin dolarla oynatırlar onu eyv bu arada simdi kontrol ettim cap cok dusuk haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 egopay de doldurmuş btce'ye limitini.. yakında gün başı beklicez heriflere para vermek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 cok basmıyolar aslında total buy order 140bin dolar NMC de 1.3m$ var bu gece NMC uçar ama katılıyorum daha dün çıkan cryptocoinde bile 22milyon üretilmiş onu görüp bile para yatırılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 nmc 7yi gecti ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben dun 2.4 ten 10 dolarlik nmc almistim ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Yokmu btc satan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 abiler iyi güzel ordan burdan btc topluyosunuz da nasıl satacaksınız bunları ?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ironiye gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ordan burdan btc toplayanlara satıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Extra bi password ile girilen btc bölumu acalim bence, rahat rahat söyle. Katilmak isteyenleri de teste tutalim fena olmazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 btcturkle çıkacan bu kadar basit =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar