Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin

moriarty

Öne çıkan mesajlar

abi karttan cekmiyo karttan cekse, buarada satis emri olayini simdi tam anladim. Istedigin fiyattan satabilme luksun var yani 75$dan verdik diyelim, ozaman fiyat 75$a dayandiginda satisi gerceklestiriyo dimi?

Buarada bi kurufasulye pilav yaptim 13e vurmak uzereyken, simdi 11,27 tekrar dsafg
Sosyal ağlarda paylaş

orasini bilemem ama bildigim tek birsey var. ltc almak icin cektigimiz eziyete bakin birde bitcoin almayla karsilastirin. ltc'yi btc gibi koalylikla alabildiginizde ztn 50 60 a vurucak, her gecen gun ilgi artiyor :p benim sell order isin esprisi :) ama 3 haneye ulasmadan satmam onu acikca soyleyim :D ins yanilmam da 2014 haziranda bu postu quotelarim :)
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

orasini bilemem ama bildigim tek birsey var. ltc almak icin cektigimiz eziyete bakin birde bitcoin almayla karsilastirin. ltc'yi btc gibi koalylikla alabildiginizde ztn 50 60 a vurucak, her gecen gun ilgi artiyor :p benim sell order isin esprisi :) ama 3 haneye ulasmadan satmam onu acikca soyleyim :D ins yanilmam da 2014 haziranda bu postu quotelarim :)

ltc yi btc gibi kolaylıkla alabildigimizde, btc yi daha kolaylıkla alabileceğimizi de düşün
btc de 3-5bin dolar olur
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

serjuhan said:

Valla ben LTCden 100-150 tane almıştım bekliyorum. Hani beklentim ufak karlar değil direk BTC gibi olursa diye bir beklenti :)

iste su mevzu benim al sat olayi yapmamami engelliyo. Al satmi yapsam yoksa bende 100 tane ltc alip kenarda bekletsemmi emin olamiyorum

Abi işte her halükarda LTC alıp filan kenara biraz atmak lazım, hani BTC gibi olurmu diyerek. Bir yandan da al sat filan yapılabilir ufak ufak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...