RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 200k lik duvar eridigi icinde gozlemyecegin gibi 10k uzeri satis emirleri ortaya cikti , bu gece 12 dolari gorururz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Fistan said: kermit said: nerden alıyosunuz linkhttps://btcturk.com/ özcan bi boşaltsana ömni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 erken konusmusum , 15 dolari goruruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 LTC yi pumplıyolar 4-5 saat sonra Çinde bankalar açılsın direk crash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 fak yeah fena artista geceye kalmicak gibi 12 :) colugun cocugun rizkini satip giricem lan eahuh, saka maka okpay hesabim bi onaylansa. gerci onaylansa yine liqpay uzerinden yapicak isvec kartimdan para aktaramiyorum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Aklı olan LTC'yi bırakmaz bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ben satis emrini koydum kenara 175 dolardan izliom oyle bos bos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 okpay ile ugrasmayın 24change direk btc-e ye atiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 RaidenXelRu said: ben satis emrini koydum kenara 175 dolardan izliom oyle bos bos 175 dolardan mi ? o kadar cıkmasını bekliyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi karttan cekmiyo karttan cekse, buarada satis emri olayini simdi tam anladim. Istedigin fiyattan satabilme luksun var yani 75$dan verdik diyelim, ozaman fiyat 75$a dayandiginda satisi gerceklestiriyo dimi? Buarada bi kurufasulye pilav yaptim 13e vurmak uzereyken, simdi 11,27 tekrar dsafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 orasini bilemem ama bildigim tek birsey var. ltc almak icin cektigimiz eziyete bakin birde bitcoin almayla karsilastirin. ltc'yi btc gibi koalylikla alabildiginizde ztn 50 60 a vurucak, her gecen gun ilgi artiyor :p benim sell order isin esprisi :) ama 3 haneye ulasmadan satmam onu acikca soyleyim :D ins yanilmam da 2014 haziranda bu postu quotelarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bonus master card tek denemede cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 LTC 3 haneye vurur mu vurursa da yakında olur mu ondan emin değilim. yakın zamanda payeer yapan var mı yine öyle 30 saat bekliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 applev0dka said: bonus master card tek denemede cekti liqpay uzerindenmi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Valla ben LTCden 100-150 tane almıştım bekliyorum. Hani beklentim ufak karlar değil direk BTC gibi olursa diye bir beklenti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 RaidenXelRu said: orasini bilemem ama bildigim tek birsey var. ltc almak icin cektigimiz eziyete bakin birde bitcoin almayla karsilastirin. ltc'yi btc gibi koalylikla alabildiginizde ztn 50 60 a vurucak, her gecen gun ilgi artiyor :p benim sell order isin esprisi :) ama 3 haneye ulasmadan satmam onu acikca soyleyim :D ins yanilmam da 2014 haziranda bu postu quotelarim :) ltc yi btc gibi kolaylıkla alabildigimizde, btc yi daha kolaylıkla alabileceğimizi de düşün btc de 3-5bin dolar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 serjuhan said: Valla ben LTCden 100-150 tane almıştım bekliyorum. Hani beklentim ufak karlar değil direk BTC gibi olursa diye bir beklenti :) iste su mevzu benim al sat olayi yapmamami engelliyo. Al satmi yapsam yoksa bende 100 tane ltc alip kenarda bekletsemmi emin olamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Korax said: applev0dka said: bonus master card tek denemede cekti liqpay uzerindenmi peki? 24change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Bu arada yine 24 change üzerinden kredi kartı ile direk btc-e redeem code aldım bu sefer 3 dakikada gönderdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 applev0dka said: 24change abi öyle de yine liqpay uzerinden ödeme yapmis oluyosun. liqpay benim karttan töbe billah cekemedi bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Korax said: serjuhan said: Valla ben LTCden 100-150 tane almıştım bekliyorum. Hani beklentim ufak karlar değil direk BTC gibi olursa diye bir beklenti :) iste su mevzu benim al sat olayi yapmamami engelliyo. Al satmi yapsam yoksa bende 100 tane ltc alip kenarda bekletsemmi emin olamiyorum Abi işte her halükarda LTC alıp filan kenara biraz atmak lazım, hani BTC gibi olurmu diyerek. Bir yandan da al sat filan yapılabilir ufak ufak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ödemeyi yapabilsem 1500 dolar civari basmayi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 visa'da sorun var ama master card 5dk surmedi code geldi direk maile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 BÜTÜN ZENGİNLER TOPLANMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ya ben bi para yatırayım dedim bu türk sitesi teb kabul etmiyomuş, sadece yapıkredi ve işbank istiyomuş bugün mal gibi yapı kredideki parayı çektiydim hepsini bilsem çekmezdim. bonus ile nasıl para yatıcam bilen varsa anlatırsa mutlu olurum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar