hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 sdfd o kadar az param var ki sürekli al sat yaparak micro para kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yildirimokur said: Abii çok fena XPM , yatırıyoz mu ?.::o Ek : ALDIM ! Ben de aldım da sanki 0,005i geçemicek gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Tırmanıyor abi işte, sabır gerekiyor bazen. Birden düşmeye başlarsa satarsın BTCni alırsın. BTC 730$ olur birazdan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 btc-ltc bi süredir baya sakin, 1-2 gün içinde ltc 14'e, btc de 1000'e doğru yol alabilir. bu da xpm'i biraz düşürür veya xpm durgunlaşıp diğerleri de yol alabilir. btc'nin ufak ufak artıp artıp geri aynı noktaya inmesini xpm'in artışına bağlıyorum biraz. btc ile birlikte dolaylı olarak ltc de aynı dalgada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 fena manipule oluyo lan yalniz, chatboxta yazan ipneler ehueh, yukseltip yukseltip dusuruyolar resmen sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 chatboxdakileri toplasan 1 bitcoin etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 xaty, XPM çok tehlikeli hacı az önce 0,00458 oldu şimdi 485. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Buarada bisey daha aklima takildi. Yukselme potansiyeli olan ve henuz diffuculty seviyesi cosmamis olan bi coin bulsak mesela, biraz farmlasak. Illaki zamanla bunlarin da hacminin artma sansi var? Quarkcoin var mesela, craftcoin var sonra azcik baktimda. Baslangicta kar bile etmeyebilir illaki ama atiyorum 10 adet qrk kasip, degeri 10'a katlandiginda btc'ye cevrilip kar etme sansi var. Neticede balon gibi sisip sisip iniyo, bu mevzunun popularitesi yukseldikce butun coinlerin popularitesinin ve degerinin yukselme potansiyeli var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 XPM dustu yine yukselise gecti tekrar, cok anlik fena bi halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 XPM = Chat box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 QuarkCoin $ 0.0045 +379.75 % sdkljsdlj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ya bir bitcoindir gidiyoda nekadar 1 bitcoin peki şu anda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 729 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Fistan said: QuarkCoin $ 0.0045 +379.75 % sdkljsdlj iste oyuzden diyorum ya, nolcak abi 10 tane minelayip hepsinden köseye atsan dursa mesela. BTC'yi de zamaninda azcik kurcallayip sallamistim, ltc'yi dikkate bile almamistim falan ehueh. Yani olabilitesi var, ben dusunuyorum herbirinden edinmeyi ufak ufak. Belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Abi zaten fiyatları çok düşük 10ar tane atsan hepsinden olur mu olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 şimdi alsam 10 bitcoin, kara geçermiyim ? ne kadar sürede ne kadar olur ortalama. çok fazla yükselişemi geçti bu ? bi ara daha azdı sanırım. düşüşe giriş aşamasındamı nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 gelcek ay 2 ye katlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 serjuhan said: Abi zaten fiyatları çok düşük 10ar tane atsan hepsinden olur mu olur :) yani mine yerine oda mantikli, cuzdanlarini edinip atican cuzdana kalcak. Nolcak lan, at unut gitsin :) netekim takipte etmek lazim biyandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bide bunu mininglemek için taşşaklı pcyemi ihtiyaç var. bende var taşşaklı bi pc baya hemde. server olarak kullanıyom. gerekirse farma bırakırım ashdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 FTC yukseliste suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Sürekli bi hareketli, canlı bi şey adeta. Genele vurursan yükselişte. Geçen hafta 400 dolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 kermit said: bide bunu mininglemek için taşşaklı pcyemi ihtiyaç var. bende var taşşaklı bi pc baya hemde. server olarak kullanıyom. gerekirse farma bırakırım ashdgasd cpu/gpu ile olcak is degil artik, difficulty ucmus durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 trade ilemi kasıyo yani millet şu anda nedir. ben işyerinde bırakırım elektrik faturası derdim falan olmaz yani. ne gelirse kar o açıdan düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Abi iste onu diyorum, difficulty cok yuksek oldugu icin btc'nin bi getirisi yok. Trade ile kazanan var, marketler arasi fiyat farkiyla kazanan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ne garip bişi lan bu yıllardır pazar alanı yönettim böyle bişiye aklım ermiyo malbuş - dürüm eğrisi bile bundan daha kolay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar