DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 dayanamadım aldım 1k tl lik şu an 20 tl kardayım sfdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 senin kendi walletının bir adresi var, o adresi giriyorsun btcturk'e walletına transfer oluyor basitçe. teknik olarak mine edilen her bitcoin'in mine edilişi ve sonrasında devam eden transaction historysi oluyor ve bu aktarım işlemi oraya yansıyor. ilk akla gelen soru o zaman bu history üzerinde oynama yaparım, o zaman ne olacak? belli bir threshold değeri var, btc network'de ki node'lardan belli miktarı bu transaction historyi verify edemiyorsa, o transaction geçersiz kabul ediliyor. zaten olayın peer2peer olmasının temel sebebi bu. bu bitcoin transaction bilgileri btc networkde sürekli nodelar arasında dönüp dolaşıyor. seninle alakası olmayan transaction bilgileri bile sürekli sana geliyor yani anlayacağın. tabi bu sistem bi yandan sıkıntı da yaratıyor. inputs.io olayında olduğu gibi bitcoin banklara sızıp, bitcoin çalıp,(yani sonuçta senin walletına dolaylı yoldan girecek transactionlar hazırlarsan ki inputs.io'da aynen böyle yapıldı) btc network'te transactionlar verify edilebilir geldiği anda, işlemi geri çevirmenin imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Baya çok zenginimiz varmış herkes girişti bitcoine bi anda. Beyler kafanız mı güzel , birşeyin fiyatı tavan yaptığında alınır mı ya ? Bırakın düşsün öyle alın , elinizde ne kadar bitcoin varsa satın şuan bence , nasıl olsa düşer , tamam daha da düşmez artık dediğinizde geri alırsınız. Bu bitcoin değil dolar euro yen ruble falan hepsi için geçerli , birinin değeri tavan yapınca alınır mı akıl var mantık var. Veya gidin kumarda hepsini yiyin , çok zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 200 küsur usd ye çıkıp 70 lere indi 300 e çıktı. insin de öyle alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mithat said: Baya çok zenginimiz varmış herkes girişti bitcoine bi anda. Beyler kafanız mı güzel , birşeyin fiyatı tavan yaptığında alınır mı ya ? Bırakın düşsün öyle alın , elinizde ne kadar bitcoin varsa satın şuan bence , nasıl olsa düşer , tamam daha da düşmez artık dediğinizde geri alırsınız. Bu bitcoin değil dolar euro yen ruble falan hepsi için geçerli , birinin değeri tavan yapınca alınır mı akıl var mantık var. Veya gidin kumarda hepsini yiyin , çok zevkli oluyor.bu dediğini 70 e sonra 200e sonra 300e çıktıktan sonra deseydin geç olmadan girmek lazım 500e vuracak diyorlar yeni atm si açıldı çinde kullanılmaya başladı bi anda hacim 3 kat artı ve gittikçe güven kazanıyor. alışılmışın dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yaz ortasında 100'leri geçip geri düştükten sonra çok bakınmıştım alayım diye de btctürk ya o aralar satış yapmıyordu ya da ben bi haberdim. vay arkadaş alaydık ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 nisandaki düşme nedeni mtgoxun ddos yiyip göçmesi yani tekrar kesin düşer demek saçma artık insanlar genel olarak taban fiyatına 200 olarak bakıyorlar yani büyük bir düşme bile olsa 200 altına inmez şeklinde bir düşünce hakim ben dün sattım gerçi tüm btclerimi benim psikolojik sınırıma gelmişti çünkü bankadaki hesaptan fazlasını bitcoine yatırınca sınırlara dikkat etmek gerekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Şimdi Mtgox ile Btcturk arasında bile fiyat farkı var. Btcturkten alıp Mtgox'a satsak yine bile kar yapılır. Bunu yapmakta bir engel var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Şimdi olayı anladım gibi. Wallet hesabı şart ama sanıyorum ki. Önerebileceğiniz hem güvenilir, hem de TR'deki hesabımıza rahatça az kesinti ile para gönderebileceğimiz bir wallet sitesi var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 şu anda tr'den rahatça alım satım yapılabilecek galiba btctürk var onun dışındakiler hakkında benim de tam fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Btcturk'ten alıp mtgox'a satmak için arada bir cüzdan kullanmak gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ben virwox veya wirvoxtan paypalla alıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 2 tane var btcturk ile koinim btcturkten alin bi cuzdan programi ile saklayin bitcoin-qt ile mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bitcoin-qt offline cüzdan mı abi? btcturkten alıp direk cüzdana atmak mı mantıklı bitcoini, oradaki hesapta dursa zararı olur mu? Çok soru soruyorum beginner olarak kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bir yerde "bitcoininizi internete bağlı bir flash disk de tutmayın" diye uyarı okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abi cook soru var 1996 da internete girip ee simdi hangi siteye giricez diyip nba.com sex.com yazmak gibi bitcoin pro biri varsa gelsin yardim etsin herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bencede. Yok mu bitcoin mühendisi? Forum mühendis kaynıyor halbusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Kemikıl nerde lan? O lazım bu tarz durumlarda. Bu arada önce 100 sonra 200 sonra 300 olmadı , önce 30lardaydı , sonra 260lardaydı , sonra 70lerdeydi , sonra 160lardaydı , sonra 120lerdeydi, şimdi 3 milyar dolar olmuş tanesi duyduğum kadarıyla. Yani kısacası , yarını bugünü belli değil , alıp tutmak için uygun zaman şuan değil , benim tavsiyem 100 dolardan buy kurun gücünüz yettikçe , 100 dolara bi daha kolay kolay ineceğini sanmıyorum ama olur da inerse ondan sonra kazanıcağınız garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bitcoin için PCyi kiralamayın, bakın bi arkadaşa kaybolmayan virüs sokmuşlar Bitcoin kazancan diye. http://forum.paticik.com/read.php?6,7277440 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 serjuhan said: bitcoin-qt offline cüzdan mı abi? btcturkten alıp direk cüzdana atmak mı mantıklı bitcoini, oradaki hesapta dursa zararı olur mu? Çok soru soruyorum beginner olarak kusura bakmayın. olur, bakınız https://inputs.io/. offline cüzdanda tutmak en mantıklısı. ayrıca inputs.io ilk değil, benzer olay linode'da host edilen bi bitcoin sitesinde daha önce de oldu. trader & online cüzdan firmasının sitesi hacklenirse (veya kendileri hacklendik derse), coinlerinizin üzerine bir bardak soğuk su içersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 4100 bitcoin calınmıs. adam ucuza çıkarsa elden 1m$ eder. vay anam vay analar ne hackerlar doğuruyor. bankacılık gibi olmadığı için geri de alamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 linode olayında ise, elemanın mining pool sitesi vardı, 3000 kusur bitcoin patlattılar geçen sene oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 botcoinica'dan 46.000 btc çalmışlardı. http://arstechnica.com/business/2012/03/bitcoins-worth-228000-stolen-from-customers-of-hacked-webhost/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bu bitcoin-qt'de napıyoruz madem offline tutalım. Kendisi şu an senkronizasyon yapıyor. Biz başka ne yapıyoruz bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar