xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 kaç kere para yatırıyosunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 deliricem lan biturlu yapamadim sdg birinize para yollasam da siz bana yatirsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 xaty said: kaç kere para yatırıyosunuz abibi limitleri kaldirsam gunde 3 tur attircam 30bin tl yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Fistan OKpayden ses var mı? Ben Egopay denedim bir de orada patlak. Attığım para kalıyor oralarda ya çıkaramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 haftasonu calismiyolar heralde oyle duruyo verification request Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 24change'den direk btc-e'ye atma kalkmış sanırım listede yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Haydaaaaaaa Ulan tek tek önümüzü kesiyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 birileri zengin olmamızı istemiyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 btc-e'ye para sokup çıkarmak bu kadar kolay olsaydı ordaki rate o kadar düşük olmazdı zaten o zorluk sadece türklere değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 https://bitcointalk.org/index.php?topic=137.msg1141#msg1141 adam 1 pizzayı 3 günde zor getirtmiş.. herife pizza göndermek varmış 3 yıl önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 milyon dolarlık pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 xaty said: https://bitcointalk.org/index.php?topic=137.msg1141#msg1141 adam 1 pizzayı 3 günde zor getirtmiş.. herife pizza göndermek varmış 3 yıl önce Geçen ben de görmüştüm bunu euheeuh Ulan işte, geleceği görememek bu olsa gerek. 17 milyon TL'lik pizza yemiş adam. Ki adam farma devam etmişse, şimdi malikanede oturuyodur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 10bin btc. pizza. 41 usd. sinir oluyorum arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 has. be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 evet arkadaşlar son 1 haftada herkes iyi kötü 30bin liradan fazla para kırdı oturduğu yerde, bu işi biraz daha büyütmeli miyiz neeticede 10 gün önce dürüm yicek param yokken konuya baktım okudum biraz btc aldım ve dediklerinizi yaparak oyunda bug bulmuş gibi abuse ettim risksiz para "kırdık" hepimiz btc devam etmeliyimiz aynı şekilde bir titan zinciri var mı ltc deniliyor acıkcası bu işi 2-3 ay daha yapıp emekliye ayrılmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Bu iş küçük paralarla yapılacak iş değil ben bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Somon said: evet arkadaşlar son 1 haftada herkes iyi kötü 30bin liradan fazla para kırdı oturduğu yerde, bu işi biraz daha büyütmeli miyiz neeticede 10 gün önce dürüm yicek param yokken konuya baktım okudum biraz btc aldım ve dediklerinizi yaparak oyunda bug bulmuş gibi abuse ettim risksiz para "kırdık" hepimiz btc devam etmeliyimiz aynı şekilde bir titan zinciri var mı ltc deniliyor acıkcası bu işi 2-3 ay daha yapıp emekliye ayrılmak istiyorum dürüm parası yokken 30k nasıl kırdın abi o kadar da değil ya. 10 15k yatırmış olman lazım değil mi 30k kırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 İyi kötü 30k yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 al sat 7/24 http://pho.to/4BCVF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 [s]Buarada bilgisayar uzerinde illa wallet sahibi olmamiz sartmi? Yoksa btc-e ye para yatirip al sat olayi yeterlimi?[/u] Neyse baktim buna, bunun disinda cex.io'nun olayi tam nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ahaha lan yeşilköy atatürk havalimanına atm koymuşlar http://www.sosyalradar.com/turkiyede-ilk-bitcoin-atmsi-acildi/ sdfksdlfsd gidip yarın bakıcam atmye isteyenlerin parasını çekebilirim komisyonla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 lan mesaji editlerken sure doldu iyimi sdfjhk neyse Cex.io'nun olayi tam nedir? Mining havuzumu? Tam olarak nasil calisiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 hala site kasıyorsunuz... olm open trade niye yapmıyorsunuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 azcik acsana mevzuyu dedik azcmadin, ebayden falan baktim ben bulamiyorum. link at bari direkte öle bakiim, deliricem para yatiramadim zaten hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Somon said: ahaha lan yeşilköy atatürk havalimanına atm koymuşlar http://www.sosyalradar.com/turkiyede-ilk-bitcoin-atmsi-acildi/ sdfksdlfsd gidip yarın bakıcam atmye isteyenlerin parasını çekebilirim komisyonla ;) bitcoin işlemi yapılamıyomuş artık kesin bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar