Xenus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 direk bir tane alsam akıl karı olur mu? günde 100 lira artıyor ne acayip şey lan bu. 2000 usd'a kadar yolu var diyorlar. geçen sene bunun miningini yapayım diyordum, yalan olmuş şimdi kafamı taşlara vurayım bari. takip etmeyeli paticik, tr bitcoin forumu gibi bişey olmuş zaten lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Croß trade yapin. Komisyon odemeyin. Buraya da yazayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 olm gözünüzün çapanı yiyem oturun önceki sayfaları okuyun 2-3sayfada bir loopa dönüyor olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 altcoin mining'le ilgilenen varsa bişeyler çiziktirdik: http://blog.cointurk.net/alternatif-kripto-para-birimleri/mining-icin-kripto-para-secerken-nelere-dikkat-etmeliyiz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bu arada 194933 BTC'lik işlem.., 150 milyon $... http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1r87p5/omfg_what_is_going_on/ https://blockchain.info/tx/1c12443203a48f42cdf7b1acee5b4b1c1fedc144cb909a3bf5edbffafb0cd204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 There were quite a few transactions in the past to this interesting address: Total Received 555,958.7247195 BTC upd Found it mentioned on the web here: So when are the address credited with BTCs? I dont see much activity on the blockchain yet. Big payouts coming from this one... https://blockchain.info/address/1Drt3c8pSdrkyjuBiwVcSSixZwQtMZ3Tew But how do u know its related to SD? And then nothing. What is SD? Silk Road with a typo? kalıcı bağkaydetüst yorum [–]overtmind 5 puan 2 saat önce Satoshi Dice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Litecoin'e giriyim diyorum, okumuyo diye taslarsiniz simdi dsg Alim satimi hangi site uzerinden yapiyosunuz? Enazindan 10 ltc falan aliyim bi kenara atiyim kalsin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Haci oturup surekli sayfa takip etmiyorum, zamanda ayirmadim foruma bilgisayar basinda oturup nevar yani. .... luk bisey yok. Bulamadim iste link olsa da yeter, bastan kascak bisey yok. Ha kasmayim diyosan cevap atmana da gerek yok arar bulurum madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Korax bundan bahsediyolar sanırım. bu ama milyon tane mesaj/topic var yanlış da olabilir. pazartesi günü ben de bakıcam bu olaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 24change.org'a girip login oluyorsun. Daha sonra mastercard USDyi btc-e'ye cevirme secenegine gelip istedigin miktarı yazıp devam ediyorsun. Daha sonra mail adresine redeem codeu geliyor btc-e icin. O kodu btc-e hesabındaki finance bolumunden btc-e code redeem var, oraya yazıyosun. Bunu ben denemedim ama deneyen calıstıran arkadaslar oldu. Bu calişmazsa yollar daha uzun. Trade icin bir cogumuz btc-e.com kullaniyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 tenks buarada ebay craiglist olayi var bide onuda tam cözebilmis degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ya bu 24change vs hiç birine bi türlü garanti bonustan yükleyemiyoruım hep error veriyor ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ben 24e yuklemeye calisiyorum tel e onay kodu gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 en temizi yapikredi yurtdisi harcamaya 3 taksit (faizi var biraz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 1.000.000 infinite coin aldım belki ileride bi boka yarar dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Btce de sayfayi 3 kez refreshledim 50 dolar oynadi bu nasil bir is :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Lan Visa kullanamıyosunuz diyoruz size =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 işte biz de nasıl kullanırız, kullanabileceğimiz bir site yok mu diye sorguluyoruz aslen. uzun süredir arıyorum site, uğraşıyorum, salak sulak bir sürü siteye üye oldum, hala çözüm bulamadım. mastercard ımız yok diye bu heyecandan mahrum kalmamalıyız :/ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Visa olmadan nasil para yuklicez louu, yandexlemi yapsak? 24change yerine bi alternatif yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 mastercard la da olmuyor ki is bank garanti finans ve bunlarin sanal kartlari ile olmadi finans hele on numara, para karttan cekiliyor, sonra islem basarisiz oluyor liqpayde 2 gunde cancel ediyorlar, paranin donusu 6 gun falan geri karta daha donmedi mesela cekileb para 3 gundur geriye denizbankla oldu bi kac defa o da arada siciyor olmuyor hsbc ile deneyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 bana liqpay'den sms bile gelmiyo sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 liqpay'e uye olup denedim yine olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Fistan benim 3 master card'da da oldu abi. Sen bence bankanın provizyon bölümüyle görüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 benim yurtdisi kartla da tr kartlada olmuyo pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar