Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Evdeki ufak bişeyi satıp 300 lira ile girmeyi planlıyorum hobi olarak al sat yaparak. BTCtürk komisyonda nasıl ve güvenilir midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 RaidenXelRu said: karttan nakit avans cekip btcturke havale - ordan bitcoin - bitcoini btce ye yolla yontemi var su anda ama oda maliyetli .. de gozyumuyoruz yani ltc nin 50$ i 2 ay icerisinde gorecegine inandigimzdan şu zarar değil mi? btcturk pahalı satıyor bitcoini. btce den ucuz alıp onu btcturke taşıyıp orada satmak karlı. denemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 eger arbitrajsa amacin tabiki oyle ama obur turlu uzun donem yatirim dusunuyorsan , cikisini yaparken (cashout) btcturk den yaparsan arada bir fark olmaz . yani atiyorum btcturkden aldin btce ye aktardin sonra cikisini btce de yaparsan (nakite donusumu) ozaman baya sacma. ama tekrar geri donup bitcoinlerinle btcturke orda cikis yaparsan zaten girdigin yerden cikicagin icin ayni muhabbet olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yani diyorsun ki pahalıya satarken aynı zamanda pahalıya alıyor btctürk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Yattı benim para. Aldım 8,5dan emir vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 payeer le ödenmiyor suan sanırım? win8 ucuza nerden buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Hö? Win 8 benden, ltc btc-e den alınır sdf Payeer ödüyor da, btc-e ye geçmesi resmen 18 saati buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btcturkten para yatırıp çekerken sıkıntı yaşayan oldu mu? benim btc-e deki bitcoinleri oraya çekip oradan satayım diyorum. banka işlemleri kolay olur, kur da yüksek malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btcturkle - btce arasında neden bu kadar fark var yahu ? Eğer para transferi sırasında para kaybı oluyorsa sadece btcturk'e takılmak, btcturkten alım-satım yapmak mantıklı değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 imamizer said: btcturkten para yatırıp çekerken sıkıntı yaşayan oldu mu? benim btc-e deki bitcoinleri oraya çekip oradan satayım diyorum. banka işlemleri kolay olur, kur da yüksek malum. ben işbankasından havale geçtim 15dksonra hesabıma geçtiydi bir sıkıntı yaşamadım ama henüz çekim yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 peki bu paralarınız nerde bekleniyor, üstüne yatıldı diyorsunuz vs.? otomatik gerçekleşmiyor mu herşeyiniz? bir deniyim dedim, çat parayı çektirdim, ordan bi yere, ordan başka yere.. 5% kesinti oldu toplamda, param btce'de şuan 5% çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hangi site üzerinden hangi yöntemle btce ye deposit yaptın xaty? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Düzelttiler sistemi. Geçiyor artık yine eskisi gibi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btc-e'den btc aldıktan sonra btcturk'e direk geçirebiliyormuyuz? orda direk satabiliyormuyuz ve parayı alabiliyormuyuz çok saçma lan, bu kadar basit değildir heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Saçma değil, basit. Trade böyle bir olay zaten. Ancak anlık gerçekleşmiyor. Bikaç dakkalık gecikme oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 birkaç milyarlık para çeken var mı? ve nerede saklıyorsunuz btc lerinizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 benim geçiş 1saat sürdüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 herşey çok güzeldi ta ki şu mesajı alana kadar "Sorry, new users should wait 3 days after registration, to proccess withdraw" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 konuda hep kaynıyor. bu hangi sistemin mesajı? nereden withdraw yapamya calistin btce mi? bide btce ye hangi sistemle deposit yaptın. payeer'mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btce'deki btc'leri btcturk'e geçirmek istedim orda da satacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 xaty said: herşey çok güzeldi ta ki şu mesajı alana kadar "Sorry, new users should wait 3 days after registration, to proccess withdraw" benimde başıma geldi önceki sayfalara baksaydın uyarmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 görmüştüm de hangi siteden napmaya çalışırken olduğu aklımda kalmamış, neyse zarar etmedim en azından, 550'den almıştım btc'leri 568'den geri sattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Değdi mi çilene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btc 2.5 saatte 100$ düştü be iyi manipülasyon dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yildirimokur said: Değdi mi çilene ? çile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar