DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Maedhros said: btcturk btc e mtgox bitstamp exchange sitesi bolbtcturk guvenilir mi? hangisini tercih etmeli koinim.com varmış bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mtgox abi. Daha 1 yamugunu gormedim. Btcturk de iyi diye yorumlar okudum ama biri global biri yerel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 btcyı btcturkten alıp btcede oynadım ben hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 aman sonunuz gittigidiyorda ikinci el satislarini beyan etmeyenlere donmesin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 An itibari ile 244 dolar oldu beyler dun alsaniz 40 dolar kar etmistiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 parca bitcoin satisi var miydi cloudda mining 500 dolara karsi yilda 23 bitcoin fena degil gibi dicektim de su anki rate'in kacta kacina iner bir yila herkes abaninca o da ayri mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 tamamen kumar ben alıp cezayirde çalıştırmayı düşündüm elektrik fiyatı 10 da biri amerikanın ona rağmen cok süphelerim var o yüzden girmedim o işe hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 öff yine mi bu ikametgah / id card scan kombosu mtgox istiyor. nefret ediyorum şu işten sırf bu yüzden iddayı nesine.com dan oynuyorum. buradan para çekmek de zor olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Link verin işe yarar ne alabiliriz bitcoinle, ne bilim ebay'den amazon'dan vs. alışveriş yapabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 aklıma ilk gelen şu oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 DoruK said: öff yine mi bu ikametgah / id card scan kombosu mtgox istiyor. nefret ediyorum şu işten sırf bu yüzden iddayı nesine.com dan oynuyorum. buradan para çekmek de zor olsa gerek btcturkte 500 limite kadar dümdüz yapabiliyosun işlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 btcturkte alış satış emri yapıyoruz ya mesela hesaba 500 lira attık şu an 486 lira 1 btc 480 den al 500 den sat emri girsek 480e düştüğünde 1 btc alıp 500 oldugunda sattı diyelim bi daha 480e düştüğünde alıp satıp durur mu 480 500 arası sürekli? mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 alıcı çıkarsa o şekilde işliyor tabii ki sıraya giriyor senin emirlerin sana sıra gelince alış satış yaparsın borsadakinin aynısı işte fekkat bu btcturkun dealer kaynakları neresi? hacim düşük olursa işe yaramaz gibi pek. 500 liraya kadar hesap tutarsak ikametgah kimlik göndermeden istediğimiz zaman hesaba para çekebiliyor muyuz? 500 lira üstünde çok uğraştırıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Fistan said: btcturkte alış satış emri yapıyoruz ya mesela hesaba 500 lira attık şu an 486 lira 1 btc 480 den al 500 den sat emri girsek 480e düştüğünde 1 btc alıp 500 oldugunda sattı diyelim bi daha 480e düştüğünde alıp satıp durur mu 480 500 arası sürekli? mesela? Plus500 bu dedigini yapiyor ama hayvan gibi de komisyon aliyor islem basina %80i falan gidiyor kazandiginin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 en iyisi btc alip beklemek simdi heralde ihtiyac aninda bozdur harca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 aynen öyle abi. at kenara unut hatta mümkünse bi 3 5 sene. ciddi meblağ yatırmaya da gerek yok 1 btc şu anda OHA 255$ olmuş. oha lan! sdfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 dün akşam 240 dolardı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 beyler. bütün bitcoinlerinizi satın 1-2 güne. dehşet dibe vuracak. ben de sanırım deneme olarak girecem de bu olaya sdfs. kesin düşer. daha şaşmadı. dibe vurabilir. ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 0.19217878 BTC aldım, kenara attım. Büyük yatırım oldu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Tulip_mania kenarda dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 btcler patlıcak yakında bi btc3 dolarsı bi aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 LOOOL mtgox'ta 0,6 bitcoin kalmış. Sattım direk :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 az önce al sat bişiler yaparken şöyle bi işlem gerçekleşti 52.68 TL birim fiyattan 0.00607 btc aldım ama şu an 520 lira civarında btcturk.com dan bakarsanız en düşük fiyat 52.68 TL yazıyor şimdi :D işkillendim açıklayabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Kapanış filan diyor neye göre kapanış buya hiç kapanmayan bir kura nası kapanış çakarlar güvenmeyin şöyle firmalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar