roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bitcoin'i yaratan amcanın (sahte isimli bi capon) hazırladığı paper vardı, onu okumanızı tavsiye ederim. dili biraz akademik, ben de bazı kısımlarını anlayamadım, ama birinci ağızdan lap diye anlatıyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 hayır bu çözülen sonuçlar ne boka yarıyor ben onu anlamadım. bari bir kanser araştırması için kullansalar. haybeye işlem gücü yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 nebulanın database patlamış şifreleri kırdırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 işlem gücü haybeye yeniyor evet teoride artık yeni bitcoin üretilemeyecek seviyeye geldiginde amaç calısan minerların server görevini üstlenmesi olacak elektrik masrafını cıkarabilen bi yapıya bürünecek anladıgım kadarıyla benim kuskuslandıgım şey asic denen yani Application Specific Integrated Circuit çipleri çıktıgından beri eski tip decentralized anonymous üretim yerine daha centeralized bir üretim şemasına geçiliyor yani parası olan çipi olan düdüğü çalıyor bu durum böyle oldugundan eminim yeni jenerasyon şeyler çıkıp eskisini çöpe dönüştürecek o yüzden roisinden emin olunmayan yani yatırdığın parayı cıkarıcagından emin olunmayan bir miner işine girmek tamamen risk oldugundan üretim işi daha merkezi bir konuma geçecek diye şüpheleniyorum eğer böyle olursa market olması gerektiğinin tersine yönde ilerliyor acıkcası gelecegini cok merak ediyorum bu hedenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yapılan işlem eski transactionların doğrulugunu onaylamak yanlıs olan veriyi iptal etmek aynı işlemi kopyalama veya fraud tarzı işlemleri önlemek için yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 MasterHapLo said: chrome said: hayır bu çözülen sonuçlar ne boka yarıyor ben onu anlamadım. bari bir kanser araştırması için kullansalar. haybeye işlem gücü yiyorlar. hala daha bu cozulen blocklarin ne ise yaradigini anlamadim. Neyi cozuyoruz tam olarak cozunce cikan deger ne ise yariyor? hackerların zombi pc ağına katılıyorsunuz federaller bascak evinizi bebeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 insanliga katkisi var mi diye soruyorsan hayir hashcash diye aratin, yaptigi sey o direk, iki kat hashliyor mu ne bir de daha fazla bisey yok hic anlamiyorum kriptografiden diyorsaniz su kisaca hash fonksiyonu diye bir geyik var, "ahmet topu tut" diyorsunuz 459igdsdf@$ERTg9dgfjw-r0424 falan gibi baska bir dataya ilistiriyor. turlu kullanimlari var, buradaki de kriptografi ile alakali bir seyi hashe sokup sonucunu almak uzun surmuyor ama sonucun neyle elde edildigini bulmaniz cok zor exploit on bilgi vs olmadikca brute force ile belirli bir taslaga uyan bir sonuc bulmaya calisiyor bitcoin bulunan sonucun ise legit bir yerden ciktigini gormek kolay "ali ata bak" diyince 000334241313 cikiyorsa bunu bulan adam o cumleye gelene kadar baya bisey denemis oluyor alan kisiyse cumleyi sokup direk ciktiyi aliyor ve dogruluyor olay ise karsi tarafin o cumleyi bulmak icin vakit harcamis oldugu birinin heklenmis veritabanindaki hashlenmis sifreleri kirmaya calismadiginiz icin de enerji ziyani yani baska bisey degil Rotweiler said: Şİmdi bitane yazılım var şu dos üzerinden çalışan minderd.exe Bıraktım bikaç saat, baya bayaa kastı. Yanlış bu herifin kastığı LTCler nerde şimdi? Nerden bulucam? Ya da nereye birikiyor? virus mu ? litecoini bilmiyorum ama ayni mantik varsa urettikten sonra tek atimlik adresler uretip oralara yollamistir coktan buyuk ihtimalle silinmediyse ve nerede depoladigini bulsan bile gecersiz olur yani harcayamazsin muhtemelen izini surerim diyorsan fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Tüm yazdıklarınızı okudum, teşekkürler herkese bayağı aydınlatıcı olmuş. Yine de anlamadığım bir sürü nokta var, mesela bu çözülen datalar gönderilip doğru mu değil mi diye bakılıyor ya, o bakan sistem hacklenemez mi? Bi de bitcoinin bir merkezi yok falan deniliyor, yoksa eğer bu çözülecek sorular nereden geliyor, cevapları nereye gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 böyle şeylerle uğraşana kadar reel ekonomiyle uğraşsanız daha çok para kazanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 http://bitcoin.org/bitcoin.pdf Bahsedilen paper şu sanırım. Ne çok kasmış adamlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 aynen, buydu evet. aslında o kadar da açıklayıcı değilmiş şimdi tekrar baktım da. gerçek manada bir deli bi kuyuya taş atmış muhabbeti, çok enteresan bir deney bitcoin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 neutrino said: mesela bu çözülen datalar gönderilip doğru mu değil mi diye bakılıyor ya, o bakan sistem hacklenemez mi? Bi de bitcoinin bir merkezi yok falan deniliyor, yoksa eğer bu çözülecek sorular nereden geliyor, cevapları nereye gidiyor? verification'ı btc networkde ki diğer node'lar toplu olarak yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Sağol bombilo. Çok merak ediyorum nereye gidecek bunun sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 piyasa dususten sonra tekrar tirmanista.. btc 350$ civari stabil devam eder herhalde.ltcnin asmasi gereken duvar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 3,50-70 duvarında geziyordu da şimdi 3,86yı gördü. Alır başını gider gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bu cüzdan olayı nedir xx-qt yi indirdik bi adres verdi iyi güzel de, ofiste indirince farklı bi cüzdan mı oluyor? nasıl bağlarız kullanımı nedir bunun? pc hoplayınca cüzdan da mı uçuyor. bilgi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 tabi , oyle kurup direk login olmalik bi olay yok , bir cuzdani baska bir makinaya tasimak icin yedek falan almak gerekiyordu , yada export falan ediyordun. aksam detayli bakarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yedekle var da içe aktar falan yok, bu cuzdan silinince herşey gg mi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 çok pis oynuyo bitcoini olan borsada izlemek cok zevkli sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Somon said: yedekle var da içe aktar falan yok, bu cuzdan silinince herşey gg mi 8-) dışa aktar olması lazım , offline usb ye falan atabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 haftaya 500 görür bu bu arada üff ev borcu ödemesem ne var ne yok girerdim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 online wallet firmalarından birinden 650k pound hacklenmiş, firma da bir şey yapmak niyetinde olmadığını açıklamış lol eteknix sitesinde okuduydum oyundayım link atamıyorum hah buldum: http://www.eteknix.com/online-wallet-service-650000-worth-bitcoins-stolen/ An online “wallet service” for storing Bitcoins has claimed that hackers took a load of virtual currency from their service to the value of £650,000 ($1.04 Million US), but that he will not be taking the matter up with the police! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bu seviyede kalacak bence bi süre dün alacak olan alsaydı keşke en düşükten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Dworgian said: online wallet firmalarından birinden 650k pound hacklenmiş, firma da bir şey yapmak niyetinde olmadığını açıklamış lol eteknix sitesinde okuduydum oyundayım link atamıyorum hah buldum: http://www.eteknix.com/online-wallet-service-650000-worth-bitcoins-stolen/ An online “wallet service” for storing Bitcoins has claimed that hackers took a load of virtual currency from their service to the value of £650,000 ($1.04 Million US), but that he will not be taking the matter up with the police! aynen ben de bu gibi durumları düşünerek sormuştum paranızı nerede saklıyorsunuz diye. Oturmuş bir sistem olmadığı için yatırımlar güvende değildir gibime geldi. Bankalar bile batabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 pontipati said: bu seviyede kalacak bence bi süre dün alacak olan alsaydı keşke en düşükten aynen yatay devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar