GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi yalnız bu free ward falan,zaten kolay oyundu iyice kolaylaştırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://i.imgur.com/lpawPdK.png Saintvicious şimdiden baymış. "This is Farming Simulator 2013" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bir oyun attım da tempo baya düşmüş gibi geldi. Sıkıldım oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 GONDARCENGIZ said: abi itemleri koyma yerinde 4 tuşuna free item getirmişler , ulan ben orda zhonyamı deathfireımı tiamatımı kullanıyodum yaptıkları işe bak ya.. Ayni dertten muzdaribim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 copry said: GONDARCENGIZ said: abi itemleri koyma yerinde 4 tuşuna free item getirmişler , ulan ben orda zhonyamı deathfireımı tiamatımı kullanıyodum yaptıkları işe bak ya.. Ayni dertten muzdaribim menüye gir abi keylerden o 4 yazıyoya sağ tarafta hani ayırmışlar tuşun yerini gavat gibi,o 4 yazısına tıkla onu 5 yap yada kafana göre bi tuş ata, 5 e tıkla sonra 1235 diye giden normal taraftaki onuda 4 yap, o bi anlık heycanla uyuz olmuştum 2 saniye sonra aklıma geldi değiştirmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ya tamam da o ward u niye normal slotlara çekemiyorsak.. benim canımı o sıktı. lee ile ben wardları 3'e koyuyorum mesela. her oyun sightstone bi almadan önce bi de aldıktan sonra keybinding mi yapıcam ben ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 zaten yeni slot açmaları cok acemice olmuş,ne abi bu para yatıralım bari edit item falanda koyalım karakterlere knight gibi kaofkasof saçmalamışlar iyice , bide yeni mana regen itemi var aman diyim,doymadı ipneler paraya hala yeni player çekelim daha kolay yapalım oyunu derdindeler masteryler zaten felaket olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 GONDARCENGIZ said: abi yalnız bu free ward falan,zaten kolay oyundu iyice kolaylaştırmışlar 2 taraf içinde kolaylaşınca, kolaylaşmış olmuyor. daha oynamadım ama önyargılı değilim yani değişiklik iyidir her zaman için bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 k1nJo said: yeni nasus çok kötü olmuş. sesi de görünüşü de efektleri de iğrenç. yeni healthbarları da hiç sevmedim. nicklerin fontu da berbat. sırf değişiklik olsun diye bazı çalıları küçültmek de saçma bi fikir olmuş. bu olayı tek wardla tüm çalıyı görmek için yaptılar,bazı çalıların tamamı tek ward ile gözükmüyordu o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 girdim bir oyun attım, jungler olarak oynadım, hoş normal oyundu ama lanterna gelen remake gerçekten efsane olmuş, hani jungle + gank takıldım bütün oyun ve gold kasmak gerçekten çogzl. bunun dışında trinketları kullandım diyemem, sanmıyorum kullanacağımıda zaten parası neyse ward alırım ahah. hp bar rahatsız etmedi beni smooth durmuş işte arkadaş türkçe konuşamıyorum ama. çalıların işlevselliği açısından çok şey söyleyemem, jungler için biraz dezavantaj olmuş, bot wardlandıysa çalıdan yardırıp ganklenmiyor artık. hmm ne diyeyim başka, bluenun hemen arkasına bi camp eklenmesi güzel olmuş zira wolves + blue + o hedeyi kesip direk gange çıkılabiliyor e tabiki ekstra gold :) itemlera çok iyi bakamadım ama 1-2 güzel başlangıç itemı gelmiş hoşuma gitti, elbet rahatsız olacağım noktalar olur fakat değişiklikler bence gayet başarılı olmuş hani oyunu kolaylaştırmaktan yana biraz daha akıllı oynamaya teşvik etmiş diyebilirim, daha zevkli olur. map etrafındaki ağaçların arkasını baya açmışlar, bir sonraki patche ağaçların arasına küçük yollar yaparlarsa dotadaki gibi baya mutlu olucam, bayılıcam, ölücem :) genel olarak 8/10 şu patch için, en azından skin çıkarmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 lantern o kadar iyi değil aslında sotam > lantern gibi gözüküyor şu an,ağır farm game olacaksa belki tercih edilebilir onun dışında verdiği statlar çok kötü bence.çoğu jungle herosu için kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 S-H said: k1nJo said: sırf değişiklik olsun diye bazı çalıları küçültmek de saçma bi fikir olmuş. bu olayı tek wardla tüm çalıyı görmek için yaptılar,bazı çalıların tamamı tek ward ile gözükmüyordu o yüzden. o zaman daha da saçmaymış abi. tek wardla tüm çalıyı göstermeye çabalamak lel. map awarenessın içine etmişler yani, minimape sürekli bakan ile arada sırada bakanın pek farkı kalmamış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 lol oynıyan bir insanın ortalama zekasını düşünürsek gayet de mantıklı olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 abv riot, teemo direk pain in the ass olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 noldu ki teemoya bayadır bakmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 abi shroomları temizleyemiyosun. yeni ward sistemi felaket kötü. sen 2 tane temizliyim diyene kadar adam 5 tane daha koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Yasuo reis'in skiller falan belli olmuş, havalı duruyo. http://euw.leagueoflegends.com/sites/default/files/styles/scale_xlarge/public/upload/yspl-artbanner1.jpg?itok=Y0cS1VOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Tamam yeni hero iyi hosta, su eskilerini oyuna dahil etmeye biraz daha odaklansalar iyi olacak. Hep belli herolari gormek biktiriyo. Haa hersey para demek mi ? Evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 oynanmayan 3-5 tane hero var onlarda mezarlıkta çürüsün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 3-5 den fazla , 10-15 sayarım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Karakter arasında önceden daha fazla fark vardı. Son zamanlar iyi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 aynen ben her çeşit champ göryüorum son aylarda. ha nedir eveleynn, karma vs önceden de oynanmıyordu. rework yaptılar gene aynı. oynayan var tabi evet ama çok nadir. yeni champ benim tercihim olur açıkçası. son champler güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ben karma'yla oyun kaybetmiyorum. Hastalıklı o champ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 CuteButPsycho said: Tamam yeni hero iyi hosta, su eskilerini oyuna dahil etmeye biraz daha odaklansalar iyi olacak. Hep belli herolari gormek biktiriyo. Haa hersey para demek mi ? Evet... yapıyorlar son zamanlarda çok arttı mesela bi kısmına vu geliyor bi kısmına rework geliyor,uğraşılıyor yani.ezbere mi konuşuyorsunuz anlamadım salak gibi riot savunucusunu ettiniz beni,takip etmiyorsunuz galiba olan biteni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Vurmayın, öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar