GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ABİ şu kutu varya 475 rp veriyon birine yolluyon random skin çıkıyo en az 520 rp likler den 3200 ler dahil olarak , arkadaşın accdan yolladım kendime pulsfire ez geldi askdoaskd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 oha negzel olaymış o. ben de deneyeyim ash ketchum çıksın dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 490 rp e 3200 lük ez kurtardık lolde kumar devri başladı askdaskdo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Oha vay anasını helal team Yalnız bu şekilde her skinin fiyatı 475rp olmuş oldu, bütün skinleri toplamak isteyen manyaklar ve sadece sevdiği bildiği 3-5 az karakteri almış olanlar yaşadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 afsdfsdf öyle bi acc mı var 3 karakterli asdkofsdkogsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 biz arkadaşla 3 kere birbirimize gönderdik bana 2 legendary çıktı da dandirik şeyler. lord darius, red baron corki ve alien invader heimerdinger. şahsen hiçbirini sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 trde açmıştım level 1 duruyor kasacak olursam az karakter takılayım madem dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Var abi var, kanser etti beni hatta. TR'ye aldığım acc'mi EUW'a geri almıştım, TR'de acc kalmayınc arkadaşım çöp smurfünü aldım, level 21 ama sadece Leona mı ne var. Ha skin alınmaz tabi bu accye o ayrı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 westte, diamond3'e çıkmak için promolardayım. support 32 dk boyunca 2 ya da 3 ward anca koydu. onu da dragona falan koymadı. sightstone u da yoktu zaten. laning phase'de botlane kapkaranlık bir haldeydi harrowinge yakışan bi şekilde. tr serverında böyle böyle yapıyolar diye ağlamayın yani westte alâsı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 son 1 haftadır soğudum zaten artık leave atıyorum dayanamayıp p3 e kadar düştümte tekrar p2 cıktım aksodakso 2 gram oynıyasım yokta şu beleş pulsefire ez skini beni biraz oyna bağlıcak gibi, tam keko zamanı rank oynuyoruz abi çok sakat çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 evet 3. promo maçını da beyin yoksunu birinin toplane'e renekton karşısına akali seçip nonstop feedlemesiyle kaybettim. sadece kendi feedlese yine iyi, direk mobility botu rushlayan diğer bir zeki insanevladı olan zac da ölüp durdu adama yardım edicem diye. 1-0 başlamıştım serilere dedim herhalde o kadar ÖKÜZ değildir insanlar ama öyleymiş. hayır anlamıyorum ki niye promolardayken oyundan çıkamıyoruz.. selectionda direk loss o zaten belli, bile bile oynamak zorunda kalıyoruz. uçan kuşlar martılar yeşil tatlı bir bahar AMK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 boku çıkmış abi westin oynama rank falan sinir harbi sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 k1nJo said: evet 3. promo maçını da beyin yoksunu birinin toplane'e renekton karşısına akali seçip nonstop feedlemesiyle kaybettim. sadece kendi feedlese yine iyi, direk mobility botu rushlayan diğer bir zeki insanevladı olan zac da ölüp durdu adama yardım edicem diye. 1-0 başlamıştım serilere dedim herhalde o kadar ÖKÜZ değildir insanlar ama öyleymiş. hayır anlamıyorum ki niye promolardayken oyundan çıkamıyoruz.. selectionda direk loss o zaten belli, bile bile oynamak zorunda kalıyoruz. uçan kuşlar martılar yeşil tatlı bir bahar AMK. Henüz hiç bu maçı kazandık/kaybettik tahminimde yanılmadım lobide. Her zaman o kadar bariz oluyor ki comp'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 promoda sadece promoda olan insanlar oynamali boylece herkes ciddi oynamak zorunda kalir. ben sahsen salak salak yenilmektense 1 saat oyun bulmasini beklemeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Nocturne eternum çıktı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 asdasd rekor bende pulsefire ez askdoaksod , ama o nocu daha cok seviyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Officer Vi baya yanıyomuş, insta buy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 GONDARCENGIZ said: asdasd rekor bende pulsefire ez askdoaksod , ama o nocu daha cok seviyorum :/ Senin rekoru anca hem pulsefire hem spirit guard kırar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Abi şu an Heimer'e karsı Zyra oynuyorum çok komik sdgdsjjads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Heimer oynamak lazım ya baya değişmiş o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Jim_E_Rustler said: Henüz hiç bu maçı kazandık/kaybettik tahminimde yanılmadım lobide. Her zaman o kadar bariz oluyor ki comp'tan. abi ahaha. evet. bazen iyimser olmaya çalışıyorum; "hmm ad top nidaleemiz var. renektona karşı. junglerımız fid. neyse dodgelamayım ya" 30dk sonra direkt "dunno what was i expecting" oluyor ozankun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 abi heim ölünce çıkardığı dalgalar bekliyo vuruyo hala falan komedi olmuş, domide öğrendim çok kötü oldu benim için aksodaksod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 BioHazarD said: promoda sadece promoda olan insanlar oynamali boylece herkes ciddi oynamak zorunda kalir. ben sahsen salak salak yenilmektense 1 saat oyun bulmasini beklemeyi tercih ederim. abi o zaman 2 gün queue bekleriz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 secenek olabilir altta, beni normal eslestir ve beni promodakilerle eslestir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar