Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oha vay anasını helal team

Yalnız bu şekilde her skinin fiyatı 475rp olmuş oldu, bütün skinleri toplamak isteyen manyaklar ve sadece sevdiği bildiği 3-5 az karakteri almış olanlar yaşadı.
Mesaj tarihi:
biz arkadaşla 3 kere birbirimize gönderdik bana 2 legendary çıktı da dandirik şeyler.
lord darius, red baron corki ve alien invader heimerdinger.
şahsen hiçbirini sevmedim.
Mesaj tarihi:
Var abi var, kanser etti beni hatta.

TR'ye aldığım acc'mi EUW'a geri almıştım, TR'de acc kalmayınc arkadaşım çöp smurfünü aldım, level 21 ama sadece Leona mı ne var. Ha skin alınmaz tabi bu accye o ayrı sdf
Mesaj tarihi:
westte, diamond3'e çıkmak için promolardayım.
support 32 dk boyunca 2 ya da 3 ward anca koydu. onu da dragona falan koymadı.
sightstone u da yoktu zaten.
laning phase'de botlane kapkaranlık bir haldeydi harrowinge yakışan bi şekilde.
tr serverında böyle böyle yapıyolar diye ağlamayın yani westte alâsı var.
Mesaj tarihi:
son 1 haftadır soğudum zaten artık leave atıyorum dayanamayıp p3 e kadar düştümte tekrar p2 cıktım aksodakso 2 gram oynıyasım yokta şu beleş pulsefire ez skini beni biraz oyna bağlıcak gibi, tam keko zamanı rank oynuyoruz abi çok sakat çok
Mesaj tarihi:
evet 3. promo maçını da beyin yoksunu birinin toplane'e renekton karşısına akali seçip nonstop feedlemesiyle kaybettim. sadece kendi feedlese yine iyi, direk mobility botu rushlayan diğer bir zeki insanevladı olan zac da ölüp durdu adama yardım edicem diye.
1-0 başlamıştım serilere dedim herhalde o kadar ÖKÜZ değildir insanlar ama öyleymiş.
hayır anlamıyorum ki niye promolardayken oyundan çıkamıyoruz..
selectionda direk loss o zaten belli, bile bile oynamak zorunda kalıyoruz.
uçan kuşlar martılar yeşil tatlı bir bahar AMK.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

evet 3. promo maçını da beyin yoksunu birinin toplane'e renekton karşısına akali seçip nonstop feedlemesiyle kaybettim. sadece kendi feedlese yine iyi, direk mobility botu rushlayan diğer bir zeki insanevladı olan zac da ölüp durdu adama yardım edicem diye.
1-0 başlamıştım serilere dedim herhalde o kadar ÖKÜZ değildir insanlar ama öyleymiş.
hayır anlamıyorum ki niye promolardayken oyundan çıkamıyoruz..
selectionda direk loss o zaten belli, bile bile oynamak zorunda kalıyoruz.
uçan kuşlar martılar yeşil tatlı bir bahar AMK.

Henüz hiç bu maçı kazandık/kaybettik tahminimde yanılmadım lobide. Her zaman o kadar bariz oluyor ki comp'tan.
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:
Henüz hiç bu maçı kazandık/kaybettik tahminimde yanılmadım lobide. Her zaman o kadar bariz oluyor ki comp'tan.

abi ahaha. evet. bazen iyimser olmaya çalışıyorum;
"hmm ad top nidaleemiz var. renektona karşı. junglerımız fid. neyse dodgelamayım ya"
30dk sonra direkt "dunno what was i expecting" oluyor ozankun
Mesaj tarihi:
BioHazarD said:

promoda sadece promoda olan insanlar oynamali boylece herkes ciddi oynamak zorunda kalir. ben sahsen salak salak yenilmektense 1 saat oyun bulmasini beklemeyi tercih ederim.

abi o zaman 2 gün queue bekleriz ya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...