BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 s2de yine gucluydu ama s3te botrk gelince imba oldu baya baya. stacklenmez yapsalar sorun gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 yahu herodan para pek gelmiyordurki tek güzelliği yeni çıkan heronun bundle ucuz geliyor o kadar yoksa para kazanmak isteseler bi skin sale asılırlar bil geyts moda girerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 nasil para kazanmiyolar ya :D aylik 32 milyon aktif oyuncu 975 rp'lik champ 5.81 euro bu oyuncularin ceyregi satin alsa rp ile 46,480,000 euro ediyor yani 126,904,901 turk lirasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 llolking guideları biliyorum ama biri anlatınca daha iyi anlıyorum o yüzden şettimdi. top elise sanırım takımda 2 ap olmasın diye tercih edilmiyor. Jungle elise de topta çok yararlı,repel sayesinde bir anda team fight çok değişebiliyor. Team carry için zed ve elise öğrenmek lazım, gerisi cidden yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yok topta 2 ap o kadar önemli değil zaten lissandra, rumble ve kennen çok oynanıyor şu aralar. takımı carrylemek için şampiyondan ziyade hangi pozisyonda oynadığın önemli bence. genel olarak mid > adc~jungle > support~top benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ben bu arada EU West bronze için konuşuyorum :) AP veya AD ağırlıkta takımla late gamede belki zorlanılır ama genel anlamda bencede sıkıntı yok lani feedlemedikten sonra. Benim oynadığım seviyede lee sin, zed ve vayne işi götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bu arada bu Elise'nin repel skilinde eğer rakibe tıklarsanız, repelin alanı içerisindeyse rakibin üstüne atlıyorsunuz ok. Peki kimseye tıklamadığınız yine repelin alanı içinde herhangi bir yere inmek için ne yapıyorsunuz? Çözemedim ben :S Normalde tekrar havaya yükseldiği yere iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 o alan içerisinde düşman(şampiyon olmak zorunda değil) yoksa başka bir yere inemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kennen oynuyorum sürekli blindlarda top.Artık ranked de denemenin zamanı geldi gibi.Eşşek gibi hero ya baya güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Abi top carrylemez, warmoguyla sunfireyla backdoor yapıcak hali yok. Jungle sizin taraf feedliyorsa yine oyunu çeviremez, sizinkiler malsa gg. Support zaten malum. Ya mid ya adc elohellden kurtulmak için. Ki şuanki elohellin gold3e kadar yolu var euwda. Trde heryer trabzon elohell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Vidar said: o alan içerisinde düşman(şampiyon olmak zorunda değil) yoksa başka bir yere inemiyorsun. anladım, bir nevi zhonya. Sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 jungle camplarına da inebiliyorsun.sanırım oyunda atak yapılabilir her şeyin yanına inebilirsin(wardlara oluyor mu bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Tori said: Abi top carrylemez, warmoguyla sunfireyla backdoor yapıcak hali yok. Jungle sizin taraf feedliyorsa yine oyunu çeviremez, sizinkiler malsa gg. Support zaten malum. Ya mid ya adc elohellden kurtulmak için. Ki şuanki elohellin gold3e kadar yolu var euwda. Trde heryer trabzon elohell. platin ağır elo hell şu an söylim euda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ahri kassadin fizz gragas falan gibi mobil mid oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 tr de turnuva var. abi yok böyle bi lamerlik amk. anlatanlar onlardanda spastik. ya goldda platta falan böyle başarılı adamlar varmı? yani oyunlar yine bebeler üzerinemi dönüyo? geçicem tr ye niyetim var bi iki arkadaş yapmış bi hata kasmışlar 30 olmuşlar falan. banada gel diye haras atıyolar her dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 anlatanlarda en sevdiğim olay trde yengemin taşşakları olsa amcam olurdu tarzı sunumları. Sürekli bir fantastik olsaydı etseydi yorumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 YqRqMqZz: mid benim kardşeim YqRqMqZz: uza burdan YqRqMqZz: mid demişim yukarda YqRqMqZz: hade ß :) CaiCaiCai: bn mid YqRqMqZz: iyi ks dne geçirmem YqRqMqZz: kafanı yorma allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 http://tr.twitch.tv/ongamenet/popout kazanan ogne giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Fizz en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 fizzi yeni aldım da kızdım kendime ne champmış birader niye almamışım daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hay bu westin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 euw eune tr server kapali suan yeni datacenter ayarliyolardi bi ara noldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Fizz gördülermi Diana/Morgana/Mordekaizer/Ryze picklemiyomu kimse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ryze? morgana? kağıt üzerinde tamam ama gerçekten olmuyor yani, açıkcası 3 champide kullanıyorum fakat fizz baya üstün, lichbaneden sonra ult w q zaten direk ölü gibi gibi. bilemedim. ama iyiki hatırlattın ryzea skin almıştım oynayayım madem arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar