Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Şu an ayı gibi update yapıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi gelsin ya çok keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi dün çok kötüydü pingler oyundaki. hala öyle mi yoksa bende mi sorun vardı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 west gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 West komple göçtü 10 dakika önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 west bende sağlam ama hiç logout olmadım gece 3ten beri aram oynuyorum runepage indiriminin son günü diye ip tamamlamaya çalışıyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ben giremiyorum oyuna şifre hatalı diyor, forget e basınca açılmıyor sayfa falan sıkıntı mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bizde temiz , ama playerlar bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 5e5 ne zman gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ne sıra var lan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi ben ilk defa lol oynadım bu gün biraz. Community ne kadar leş ya? Küfürler falan havada uçuyor. Hiç muhatap olmama rağmen biri beni report etti, chat e bişi bile yazmadım wtf? Mid kavgası neyin nesi ki ? noluyo yani mid oynayınca, adc yim yok adam gibi oynayın yok bilmem ne, bir heyecan. Ulan sanki dünya şamp. da oynuyoruz. Başlangıç seviye 2 tane kıçı kırık bota karşı oynuyoruz neyin kafası ki acaba. Yol yakınken dönsem mi, hiç bulaşmasam mı acaba bu oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 tr serverindan kaç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 dün west patladı diye girdik tr de oynadık. allah belasını versin öyle serverın ya. tr ye değil server açmak su vermiceksin amk. yada tckimlik no ile üyelik aldırıcaksın. bu nedir ya. hayır hiç sekmedi 4 oyun attık 4 ündede lan sabah okul yokmu yazdım en az 3 kişi atlıyor ak yok ya gitmicem diye. lise falanda değil direk ilkokul ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 dunya turnuvasinin ozeti http://www.youtube.com/watch?v=cW9i4FQIz84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Churel said: abi ben ilk defa lol oynadım bu gün biraz. Community ne kadar leş ya? Küfürler falan havada uçuyor. Hiç muhatap olmama rağmen biri beni report etti, chat e bişi bile yazmadım wtf? Mid kavgası neyin nesi ki ? noluyo yani mid oynayınca, adc yim yok adam gibi oynayın yok bilmem ne, bir heyecan. Ulan sanki dünya şamp. da oynuyoruz. Başlangıç seviye 2 tane kıçı kırık bota karşı oynuyoruz neyin kafası ki acaba. Yol yakınken dönsem mi, hiç bulaşmasam mı acaba bu oyuna :) aynen tr de oynama çok kleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Jinx http://www.youtube.com/watch?v=0nlJuwO0GDs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Amatörü eğlendirir. Vi theme çok çok daha iyiydi. http://www.youtube.com/watch?v=5r03Q3gglV8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 farkli bir gruba yaptirmislar zaten de, video cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 şu oyunda çok artiz var ya. hele bi de aram'da her şeyi en iyi bildiğini iddia edenler var ki çok komikler. adam benden daha iyi olduğunu "benim challenger takımım var senin yok bık bık" diyerek iddia eder mi lan. bi de üstüne 1v1 gel sana kimin daha iyi olduğunu göstereyim falan diyor. dk3'te fb aldım bi de oyundan çıkmayıp ezik gibi hiçbir şey söylemeden oyunu devam ettiriyor sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 fb aldıktan sonra çıksa ezik olmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 askdaksdka özet iyiymiş, corki corki agasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 abi 1v1de ilk killden sonra çıkılır yani. oturup nexus alana kadar oynamanın bi anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 başta dicen onu (qapaq) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 dsfdsfhdsgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar