Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

SKT takım olarak iyi mutlaka ama faker insan değil. Championship öncesi her yerde faker şöyle, faker böyle nefret ettirdi ama hak ediyormuş gerçekten.

Bir de Royal kill aldıktan sonra bunu bir dragon ya da tower'a çeviremedi genel olarak sanki.

edit: imla.
Mesaj tarihi:
o ryu'yu allah bildiği gibi yapsın zaten 2 tane final kaybettirdi adam kt bullets'a.
onun yerinde ambition gibi biri olsa dünya şampiyonasına skt yerine kt bullets gelip şampiyon olurdu büyük ihtimalle.
Mesaj tarihi:

son 10 oyunda aynı karakterle oynadığım 1'den fazla oyun yok lan, soloq'da ailenin jokeri tabiri tam uyuyor bana. 2-3 karaktere takılıp kalsam güzel win streak yakalıyorum ama sıkıntı basıyor öyle de.

Mesaj tarihi:
Hello am 48 year man from somalia. Sorry for my bed england. I selled my wife for internet connection for play "legend league" and i want to become the goodest player like you I play with 400 ping on brazil server and i am challenger 2. pls no copy pasterino my story."
Mesaj tarihi:
@Doruk oha aynı ben ,belirli champ pool ile belirli laneleri oynarsam devamlı kazanıyorum ama inanılmaz daralıyorum ,o yüzden nerde saçma champ var onları oynuyorum fun için
Mesaj tarihi:
getirirler de şu an oyuncuların bu oyunlara girmesini istemiyor riot.
çok kişi bannable mı diye sordu, girmeyin diyorlar.
http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=13450288#post13450288
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...