Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sen daha dur asıl eğlence plat1 e çıkınca başlayacak.
diamond5 troll gürûhundan bir sürü saçma sapan insan gelip absürt picklerle oyunun içine edecekler.
Mesaj tarihi:
doğal ya az kişi var zaten tr de

silverdan plat Ve çıkarıp bıraktığım bi smurf vardı toplam 16-17 herosu olan, 3000inci sırada falandı

aynı seviyede bi hesabın sırası euw'da 100kdan fazla oluyor. tr plat V euw gold Ve denk gibi bir şey oynanan oyunlar açısından.

o değil de şu lig sistemini cidden değiştirmeleri lazım ya çok saçma
Mesaj tarihi:
valla bilmiyorum abide oynamayı bilmiyen adam niye ısrar edip şu oyunu hala oynuyo anlamıyorum cidden, hadi zevkine oynasın eywda girip rankda rezil etmesin oyunu amk al az önce günün 2. otistik blitzi geldi yanıma, bu sefer zar zorda olsa kazandık top ve jungle iyiydi, ya bi insan koca oyun sadece yürümek dışında bişey yapmazmı bilader anlamıyorum amk
Mesaj tarihi:
DoruK said:

farmım iyi nolursa olsun farmlarım diyen kassadin alsın bence

soloqda midgamei öttürebiliyorsun rahat ama counter geldi diye ağlamayıp wraith wolf spawnı kaçırmadan farmlıycan

Mordekaiser oyunun başından itibaren en iyi farm yapan herodur bana göre
Mesaj tarihi:
banadamilolo said:

Mordekaiser oyunun başından itibaren en iyi farm yapan herodur bana göre

cs diyor ama o yoksa siegesiz minyon gurubunu 1 siphonla indirmek değil çoğu apcnin wave cleari güzel.
Mesaj tarihi:
oradaki mantık en iyi farm yapabileni alıp oynamak değil ki zaten sağa sola iyi gank atabilen, kolay ölmeyen kısacası karşıyı uyuz eden sağlam bi assassinle farm yapmak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...