FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 patch ne güzel olmuş. yüklense de olaf kurcalasam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 olaf yine bok moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 sen daha dur asıl eğlence plat1 e çıkınca başlayacak. diamond5 troll gürûhundan bir sürü saçma sapan insan gelip absürt picklerle oyunun içine edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bunları trde görmeye alışıktımda westte görünce içim cız ediyo kdlgskdlgskşld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yok abi trde aşırı noob var ama troll çok az. bilmeseler de oyunu ciddiye alarak oynuyorlar o bakımdan tr daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 doğal ya az kişi var zaten tr de silverdan plat Ve çıkarıp bıraktığım bi smurf vardı toplam 16-17 herosu olan, 3000inci sırada falandı aynı seviyede bi hesabın sırası euw'da 100kdan fazla oluyor. tr plat V euw gold Ve denk gibi bir şey oynanan oyunlar açısından. o değil de şu lig sistemini cidden değiştirmeleri lazım ya çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 valla bilmiyorum abide oynamayı bilmiyen adam niye ısrar edip şu oyunu hala oynuyo anlamıyorum cidden, hadi zevkine oynasın eywda girip rankda rezil etmesin oyunu amk al az önce günün 2. otistik blitzi geldi yanıma, bu sefer zar zorda olsa kazandık top ve jungle iyiydi, ya bi insan koca oyun sadece yürümek dışında bişey yapmazmı bilader anlamıyorum amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yahu bu patchleri manuel indiremiyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 DoruK said: farmım iyi nolursa olsun farmlarım diyen kassadin alsın bence soloqda midgamei öttürebiliyorsun rahat ama counter geldi diye ağlamayıp wraith wolf spawnı kaçırmadan farmlıycan Mordekaiser oyunun başından itibaren en iyi farm yapan herodur bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 antisini alırsa oda yapamaz bro , pick sırası swap olayları ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 banadamilolo said: Mordekaiser oyunun başından itibaren en iyi farm yapan herodur bana göre cs diyor ama o yoksa siegesiz minyon gurubunu 1 siphonla indirmek değil çoğu apcnin wave cleari güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 oradaki mantık en iyi farm yapabileni alıp oynamak değil ki zaten sağa sola iyi gank atabilen, kolay ölmeyen kısacası karşıyı uyuz eden sağlam bi assassinle farm yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 şu yeni key bindlerden bi bok anlamadım ben karma karışık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mordekaiser, cc olarak sıfır olduğu için 2 sezondur ortalarda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bütün gerizekalılar beni buluyor yemin ederim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 valla promo maçında piss diver nautilus gördüm . http://www.youtube.com/watch?v=ghQ81t8_mw8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ulan ne bu eunun çilesi chat gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PX_IQkeXq9g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Los Angeles Lakersın salonundaki büyük final TSİ kaçta şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sabah 7 sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 6 olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 hahahaha komedi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Final bu sabah 6'da başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 oha hanım yok diye uyumadıydım paso lol oynadım. şimdi finaller başlıosa ben ptladım yarın. neyse izleyek bari Açılışı çok iyi yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 2 Takımı da hiç tanımıyoruım ve zaten LOL sahnesiyle pek ilgilenmiyorum ama Telekomu tutuyorum. (Çünkü Boxer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar