DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 S-H said: DoruK said: tr streami var diye dp hwa maçını açtım sunucuların küfürlü atarlı konuşmaları twitch chattekilere sallamaları falan tamam community leş ama bunlar da tüy dikiyor üstüne 2 kelimeden biri lan umarım riotun resmi kanalı falan değildir bu sihirdarlarvadisi. öyleyse yazık, değilse np değil wcg'nin salaklığı,yayın yapmadılar,bunlar kendi halinde stream yapan bir grup.kimse maçı yayınlamayınca bu da friend listten oyun izleme olayıyla maçı aktardı işte.o şekilde 6k izleyici toplayabildilerse ne ala, helal olsun adamların lisanı da tr oyuncu kitlesinin seviyesini birebir yansıtıyor yapacak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 DoruK said: S-H said: DoruK said: tr streami var diye dp hwa maçını açtım sunucuların küfürlü atarlı konuşmaları twitch chattekilere sallamaları falan tamam community leş ama bunlar da tüy dikiyor üstüne 2 kelimeden biri lan umarım riotun resmi kanalı falan değildir bu sihirdarlarvadisi. öyleyse yazık, değilse np değil wcg'nin salaklığı,yayın yapmadılar,bunlar kendi halinde stream yapan bir grup.kimse maçı yayınlamayınca bu da friend listten oyun izleme olayıyla maçı aktardı işte.o şekilde 6k izleyici toplayabildilerse ne ala, helal olsun adamların lisanı da tr oyuncu kitlesinin seviyesini birebir yansıtıyor yapacak bir şey yok normalde herhalde ne fazla 1k falan oluyor takip etmiyorum tam bilmiyorum da takımların sayfaları fb'den galiba haber vermiş öyle toplanmış insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Gecenlerde bende rastladim bu bahsettiklerinize, 10 dk dayanabildim, zaten tr serverinda oynuyorum, birde boyle canlisini gorunce karsimda oyundan iyice sogudum.. Maci anlatmaktan cok saga sola hakaret edip kendilerini ovuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ya bu okullar ne zaman aciliyo abi? akil hastanesine tasiycam pcyi bu gidisle. + westte de bi dunya var. son promo macim, alirsam cikiyorum bir uste, yanimdaki corki pre-6 fazla cs kasamadi diye this game is over diyerekten feedledi ki diger laneler guzel gidiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 fizz 15 dakika civarı yeterli kill elde edip domine etmeye başladıktan sonra karşısına magic resist item dizmek dışında napsak tutarız bu amcayı var mı yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 var. skill bekletin. adc ye yaklaştığında koruyun. zaten tek bi' kaçış skilli var. banshee veya guardian angel almak yarıyor. warmogsta alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 oyuna refund mu eklemisler bir button var ama anlamadim olayini pek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bayadır var refund Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Fizz e karşı yapılacak tek şey banpick yoksa midgame lategame katiyam iyi oynuyorsa zhonya falan kasılabilir belkide ban en iyisi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 fizz 3-0 olduysa ilk 15 dakika içerisinde hakikaten yapacak çok fazla bir şey yok. oynayan çok iyi oynuyor şerefsizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 son patchle geldi shopta geri alma tuşu. bayadır var diyen arkadaş hero refund diyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hehe aynen. refund tuşu diyince herolara gitti kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 patch notea baktim ama bir sure falan yok belirtilen ne kadar surede refund ediliyor bilen eden varmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 belli itemlar alınca history sliyor ama denk gelmedim ne bilmiyorum, aegis shurelia fln dahil buna sanırım. satın alıp buff active edip sonra satma diye. shoptan cıkınca da history siliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 sleepingdeath said: patch notea baktim ama bir sure falan yok belirtilen ne kadar surede refund ediliyor bilen eden varmi. shop range çıkana kadar kalıyor diye biliyorum tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 damage alana ya da damage verene kadar refund edebiliosun. rangele ilgisi yok diye biliyorum ben. aram için konuşamam gerçi bu durum hakkında ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Sanguin said: tr server gold/plat gibi liglerde de kekolar mevcut mu? Geleceği görüp tr serverda account açmak yerine euw accıunt açtım ama orada da elohell'den kaçış yok.. oynanabilecek en güzel server'dasın. türkiye'de oyuncu kalitesi artması için gold 3'ü görmen lazım. tabii diğer liglerde de çok başarılı oyuncular var fakat oran çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Gençler ya verem oldum veletlerle oynamaktan. Varsa casual oyuncuya yeri olan bir ekip bi zahmet beni eklesin. 8 oyun üstüste afk'lardan, 10 yaşındaki bebelerden dolayı yenilmeyeyim artık :S Tr Server - Delanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Jeeztro said: damage alana ya da damage verene kadar refund edebiliosun. rangele ilgisi yok diye biliyorum ben. aram için konuşamam gerçi bu durum hakkında ama. yok yok shop zonedan cikana kadar ve active edilecek bi item varsa aktif ettiginde patliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 PBE'den permanent ward skinler :D +herkes yok syndra soyle zor syndra boyle zor demiste, 2 gun once aldim, adeta kendimi buldum. I am Syndra as Syndra is me dfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Oha ward skinleri inanılmaz. niye bu kadar beklediler onu da anlamadım zaten. insanları ward koymaya teşvik ederlan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 BioHazarD said: +herkes yok syndra soyle zor syndra boyle zor demiste, 2 gun once aldim, adeta kendimi buldum. I am Syndra as Syndra is me dfsdfg içinde varmış o senin :D malzaharla viktor de dene denemediysen onlarda benzer bi tad verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ben oynamıyorum da kardeşim ziggs oynuyor izlemesi çok zevkli :) belki onu deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ziggs de fantastik zevkli evet. cs yapmasi inanilmaz kolay bide :P deneme onerisi almak icin dememistim zaten sezon1den beri oyuyorumda, syndrayi oynamamistim bugune kadar iste, hata yapmisim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 DoruK said: S-H said: DoruK said: tr streami var diye dp hwa maçını açtım sunucuların küfürlü atarlı konuşmaları twitch chattekilere sallamaları falan tamam community leş ama bunlar da tüy dikiyor üstüne 2 kelimeden biri lan umarım riotun resmi kanalı falan değildir bu sihirdarlarvadisi. öyleyse yazık, değilse np değil wcg'nin salaklığı,yayın yapmadılar,bunlar kendi halinde stream yapan bir grup.kimse maçı yayınlamayınca bu da friend listten oyun izleme olayıyla maçı aktardı işte.o şekilde 6k izleyici toplayabildilerse ne ala, helal olsun adamların lisanı da tr oyuncu kitlesinin seviyesini birebir yansıtıyor yapacak bir şey yok Şunun bi streami felan var mı biryere kaydedilmiş? İzleyip sinirlenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar