Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

DoruK

Öne çıkan mesajlar

S-H said:

DoruK said:

tr streami var diye dp hwa maçını açtım sunucuların küfürlü atarlı konuşmaları twitch chattekilere sallamaları falan

tamam community leş ama bunlar da tüy dikiyor üstüne 2 kelimeden biri lan

umarım riotun resmi kanalı falan değildir bu sihirdarlarvadisi. öyleyse yazık, değilse np

değil

wcg'nin salaklığı,yayın yapmadılar,bunlar kendi halinde stream yapan bir grup.kimse maçı yayınlamayınca bu da friend listten oyun izleme olayıyla maçı aktardı işte.
o şekilde 6k izleyici toplayabildilerse ne ala, helal olsun

adamların lisanı da tr oyuncu kitlesinin seviyesini birebir yansıtıyor yapacak bir şey yok
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

S-H said:

DoruK said:

tr streami var diye dp hwa maçını açtım sunucuların küfürlü atarlı konuşmaları twitch chattekilere sallamaları falan

umarım riotun resmi kanalı falan değildir bu sihirdarlarvadisi. öyleyse yazık, değilse np

değil

wcg'nin salaklığı,yayın yapmadılar,bunlar kendi halinde stream yapan bir grup.kimse maçı yayınlamayınca bu da friend listten oyun izleme olayıyla maçı aktardı işte.

adamların lisanı da tr oyuncu kitlesinin seviyesini birebir yansıtıyor yapacak bir şey yok

normalde herhalde ne fazla 1k falan oluyor takip etmiyorum tam bilmiyorum da takımların sayfaları fb'den galiba haber vermiş öyle toplanmış insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanguin said:

tr server gold/plat gibi liglerde de kekolar mevcut mu? Geleceği görüp tr serverda account açmak yerine euw accıunt açtım ama orada da elohell'den kaçış yok..

oynanabilecek en güzel server'dasın. türkiye'de oyuncu kalitesi artması için gold 3'ü görmen lazım. tabii diğer liglerde de çok başarılı oyuncular var fakat oran çok düşük.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

S-H said:

DoruK said:

değil

Şunun bi streami felan var mı biryere kaydedilmiş?
İzleyip sinirlenmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...