benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Bu aatrox 1500 rpye değer mi beyler, nerf gelecekse almıcam ne diyorsnz
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Pati oluşumu bir takım var mı? Boyle mal mal adamlarla uğraşacagımıza beraber girip en azından kim kim tanıyabileceğimiz bir ortam oluşturalım. Hani çok iyi 5 adam çıkar tabii onlar ayrı takım olur sonra onun pafı falanda olur , noob olduğum peşin paf takıma yer açiim dedim :D
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 benhakimimmasumbey said: Bu aatrox 1500 rpye değer mi beyler, nerf gelecekse almıcam ne diyorsnz Nerf kesin gelir ama gelene kadarda oynamakta fayda var eziyor bariz
S-H Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 benhakimimmasumbey said: Bu aatrox 1500 rpye değer mi beyler, nerf gelecekse almıcam ne diyorsnz skinsiz al,nerf gelirse için acımasın
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Bota karşı oynarken ne güzel vuruyosun kaçıyo :D adamlara karşı oynarken kamikaze olup gelıyolar ya kill ya death artık ne çıkarsa diye :D üstün olan alıyo :D
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 http://i.imgur.com/pNzNsvI.jpg
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 abi o rank olayında bu gün başıma gelen şeyi anlatim size sabaha karşı girdim 3 oyun üst üste troller nooblar ergenler geldi 2adc ler 1 oyun afk olan diğer oyunda birbirine kızıp feedliyip oyun erken bitsin diye kıç yırtan 2 arkadaş falan Plat 3 den 4 e düştüm eyw dedim zaten kolay çıkmıştım cıkınca düşerim falan diyodum düştüm onda sorun yok alıştım ztn bu lig sistemine tr de. Sonra 2 maç kazandım seriye girdim ilkini kazandım 2.ciye geldi sıra abi Plat 4 üm sıralamaya girmişim bir takıma düştüm aman yani.. takımda 2 tane bronze 3-4 2 tanede silver 5 karşı takımdada silver kaynıyo.. ve ben plat4 serideyim falan.. ulan bu nasıl sistem.. adam oyunun 8.dksında dediki " abooovv dükkanda boru patlamış beyler benim çıkmam lazım hakkınızı helal edin.." 17-7 oyna 4v5 oyun 38 dk falan sürsün bir umut ama takım bronze kaynıyo ne diceksin adamlara.. dk olmuş 38 dk 15 itemleriyle geziyolar falan ksdflşsdkflş amk dolu doluda yazdım buraya kadar okuyan varsa helal olsun. Sonra birde oyun bitince karşıdaki adam "gg" yazmazmı ben orda koptum abi askdals adaletini yiyim ya TR
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 eu-westte pek çok aman aman degil :D tamam bir tr degil ama orda da çok var :D
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bu report ettiklerimizin sonuçlandıgını göremiyoruz değil mi ? adam diyor o kadar küfür ediyorum bişey olmuyor, report ettigimiz kişilerin ceza alıp almadıgını görmek güzel olur
S-H Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 göremiyoruz,ticket atmıştım ben,ne yaptırım uygulandı söyleyemiyoruz vs dediler.
banadamilolo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 öyle birşey buldum ki beyler , ardı ardına maç kazanıyorum
LethE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 reportladığın adamın profile bak, bi hafta sonra bi daha bak, honorları sıfırlandıysa bi ceza almış diyebiliyosun.
Sanguin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 banadamilolo said: öyle birşey buldum ki beyler , ardı ardına maç kazanıyorum Elohellden çıkrtacak birşey mi? Nedir nedir?
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 master yi bufflandimi alpha strike kill aldiktan sonra cdsimi resetleniyor ne?
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ulti açıkken killer tüm cdlerini resetliyor assistler yarı cd indiriyor
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ahaha abi cok aptal bir champ ya penta yi kolay alabiliyor ama oyunuda bir o kadar rahat kaybedebiliyor.
Eralpb Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Hayatimda iki kere 4v5 kaldim ranked oyunda, ikisini de kazandik. Hem de oyunun ortasinda cikma falan degil, basindan beri yoktu aldigi tek exp nashorun buffiydi. Bu da boyle ilginc bir istatistiktir.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Erkenden olabiliyor öyle, karsı takım çok yavaş bi comp'la girdiyse falan, nukerlar iyi iş yaparsa hızlıca patlatıyorsun, tempoyu düşürüp farmlatmıyorsun. Oldumu çok tatlı oluyo.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 banadamilolo said: 00:35 hahahah sırf şu sesleri duyup şizofren gibi gülmek için oyunu türkçe oynuyorum asdkasldaksl
FelanFilan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Beyler yeni sayılırım, Top ve bot karakterlerle oynuyordum ancak mid bu aralar ilgimi çekmeye başladı, Morgana ve Orianna düşünüyorum sizce hangisi daha iyi ? Annie kullanyordum ancak ayısı olmadan pek işe yaramadıgını düşünüyorum, katarina ise çok fazla kullandıgından pek hoşuma gitmiyor
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ikisi de guzel. champion spotlightlarini izle youtubedan skillerine bak. oriannanin ultisi eger takiminda da alana etkili vuran sampiyonlar varsa altin degerinde oluyor. morgana da bind, slow+stun ultisi ve spell shieldi ile takim savaslarinda baya utility sagliyor.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 orianna çözersen el üstünde tutarlar seni hatta sırf orianna oynıyaraktan platine bile çıkarsın
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 teemoyu ilk sezonda yediler zaten betadaki hali efsaneydi
Öne çıkan mesajlar