Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Promenader said:

niye almasın. tier 3 açılmış zaten açıldıkça koyar slotlara.

yahu tamam açıldı da işte tam değil,açıldıkça al diyorum ben de.sayfalar dolsun diye tier 2 almasın diye diyorum.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar sorum şu, Ben şimdi şuanda Cevher vmidir ne zıkkımsa en değerli 2 slot olan runelere %4.5 %4.5 atak damage ekledim. Level 30 olduğumda hala %4.5 luk mu olacak yoksa %6lık rune cıkacak mı?
Mesaj tarihi:
Promenader said:

tieri kaç ?

senin levelle ilgili olan sadece slotlar. veridği bonus tierine göre değişiyo.

tier üç efenim.

GONDARCENGIZ said:

critical damage olmasın o?

http://s1307.hizliresim.com/1c/n/qjryg.png

Efendi hazretleri budur dediğim. bnunun +4.5 u level 30 olduğumda +6sını görecek miyim?
Mesaj tarihi:
tier 3 almış işte. daha artmaz.
bencede per level AD kullanmak saçmalık, oyun başında yaratacağı fark oyun sonunda yaratacağı farkın kat be kat üstünde.
Mesaj tarihi:
şimdi ip boost alıcam bugun gecveye kadar kitlenmeyi düşünüyom kasabildiğim kadar ip kasayim ^^

birde birşey gördüm. Sanırım şu alınan büyük rune parçalarını 5 tanesini birleştirip daha güçlü birşey cıkarabiliyoruz. Var mı öyle birşey?
Mesaj tarihi:
maxümum tier 3.
sendekiler zaten tier 3 ama elindek T2 runeları T3 e birleştirebiliyorsun evet.

ideal bi durumda birleştiriciyi hiç kullanmaman lazım. sırf para tuzağı, oyunun taa beta zamanlarından kalma kullanılmayan bi kısmı
Mesaj tarihi:
Fakkoo said:

arkadaşlar sorum şu, Ben şimdi şuanda Cevher vmidir ne zıkkımsa en değerli 2 slot olan runelere %4.5 %4.5 atak damage ekledim. Level 30 olduğumda hala %4.5 luk mu olacak yoksa %6lık rune cıkacak mı?

% yazmışsın dedim critik falan diyo heralde + desen iş değişirdi be gülüm :/
Mesaj tarihi:
Sorum var. Şu konuda bahsettiğim gibi garip lag sorunları yaşamaktayım. Eğer konu gerçekten yurtdışı ile ilgiliyse, bizim TR serverları nerede ? TR serverlarına geçsem bu sorun ortadan kalkar mı ? Hiç istemiyorum ama oynanmıyor böyle kesinlikle.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...