S-H Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Promenader said: niye almasın. tier 3 açılmış zaten açıldıkça koyar slotlara. yahu tamam açıldı da işte tam değil,açıldıkça al diyorum ben de.sayfalar dolsun diye tier 2 almasın diye diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 tier 3 varken tier 2 niye alınsın ki zaten :D rünleri al slot açıldıkça koyarsın sayfaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 arkadaşlar sorum şu, Ben şimdi şuanda Cevher vmidir ne zıkkımsa en değerli 2 slot olan runelere %4.5 %4.5 atak damage ekledim. Level 30 olduğumda hala %4.5 luk mu olacak yoksa %6lık rune cıkacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 tieri kaç ? senin levelle ilgili olan sadece slotlar. veridği bonus tierine göre değişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 critical damage olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 t2 rünleri çok iyi aslında küçümsemeyin öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Promenader said: tieri kaç ? senin levelle ilgili olan sadece slotlar. veridği bonus tierine göre değişiyo. tier üç efenim. GONDARCENGIZ said: critical damage olmasın o? http://s1307.hizliresim.com/1c/n/qjryg.png Efendi hazretleri budur dediğim. bnunun +4.5 u level 30 olduğumda +6sını görecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yok abi de yanlış almışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 nie kü hepsi Attack damage işte :) yani ben şuanda 510 u falan görüyorum ad :) çok güzel adanm tokatlıyorum fiora ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 direk 2.25 verenler var onlar kullanılıyor genelde,senin runeleri kullanan hiç görmedim açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 artmıcak işte onlar. artış bi tek tier arttıkça oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 tier 3 almış işte. daha artmaz. bencede per level AD kullanmak saçmalık, oyun başında yaratacağı fark oyun sonunda yaratacağı farkın kat be kat üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 doğrudur abi alırız np para mok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 o zaman tavsiye kırmızıların 1 tanesi %1 crit yap. oyun başında o %1 tuttumu çok can yakıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 şimdi ip boost alıcam bugun gecveye kadar kitlenmeyi düşünüyom kasabildiğim kadar ip kasayim ^^ birde birşey gördüm. Sanırım şu alınan büyük rune parçalarını 5 tanesini birleştirip daha güçlü birşey cıkarabiliyoruz. Var mı öyle birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 maxümum tier 3. sendekiler zaten tier 3 ama elindek T2 runeları T3 e birleştirebiliyorsun evet. ideal bi durumda birleştiriciyi hiç kullanmaman lazım. sırf para tuzağı, oyunun taa beta zamanlarından kalma kullanılmayan bi kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Kredi kartı kabul etmiyor? adres bilgisini tamamen doğru mu girmem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 :'( oyun benim kasmamı istemiyor sanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Fakkoo said: arkadaşlar sorum şu, Ben şimdi şuanda Cevher vmidir ne zıkkımsa en değerli 2 slot olan runelere %4.5 %4.5 atak damage ekledim. Level 30 olduğumda hala %4.5 luk mu olacak yoksa %6lık rune cıkacak mı? % yazmışsın dedim critik falan diyo heralde + desen iş değişirdi be gülüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Fakkoo said: Kredi kartı kabul etmiyor? adres bilgisini tamamen doğru mu girmem lazım? türkçe karakterler sorun çıkarıyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Sorum var. Şu konuda bahsettiğim gibi garip lag sorunları yaşamaktayım. Eğer konu gerçekten yurtdışı ile ilgiliyse, bizim TR serverları nerede ? TR serverlarına geçsem bu sorun ortadan kalkar mı ? Hiç istemiyorum ama oynanmıyor böyle kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Türk serverlarının da yurt dışında olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ekşisözlük 2. League of Legends turnuvasını izlemek isteyenler 16:00 da hazır olsun stream açılacak linkini vereceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 cromea yükleyin streamerların listesi çok kolay oluyor takip falan add on https://chrome.google.com/webstore/detail/lol-stream-browser/edidfaijmhpefkbnobdcepampbncgejp?hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar