kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 VOLIBEAR - KÜKREYEN FIRTINA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bunun fanmade f2p döğüş oyunu çıkıyormuş http://www.youtube.com/watch?v=VkOyG6iZueU bir halta benzemiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 güzel fikir. sadece lee sin oynayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Jim_E_Rustler said: Abi Jayce'i nerften sonra oynamadım da, oynadıgım kadarıyla ne aptal saptal OP champ lan o. Baya baya sapık laning phase'de. İnatla almıyordum, büyük hata yapmışım. asıl gelecek olan nerften sonra baya kötü olacak gibi şimdilik sadece E skillinin cd'si arttırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 udyr comic baya şık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 EU westdeyim, kafam rahat. Türklerle oynayıp anneme durduk yere küfretmelerine karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 abi bu oyun gerçekten bildiğin bir arkadaş grubuyla daha keyifli oynanır, elin veletleri yatma saati geldiğinde teker teker kaçıyorlar bu yüzden tam karşı takımın invitörünü yıkmışken tekrar oyundan düşüyoruz karşı takım şahlanıyor. ya da rotweilerin dediği gibi türk serverında oynamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 cok ilginc adamlar, vayne'i banlayip bot pre gidip sonra thresh'e kendilerini mala baglatan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ranked da inanılmaz tipler var ve neye göre eşleştirme yapıyor çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yani ne yalan soleyim karsiyada geliyor, dun ryze vardi topta bende xin allah ne verdiyse dovuyordum adami, cok aptal bir tipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 kavurma said: abi bu oyun gerçekten bildiğin bir arkadaş grubuyla daha keyifli oynanır, elin veletleri yatma saati geldiğinde teker teker kaçıyorlar bu yüzden tam karşı takımın invitörünü yıkmışken tekrar oyundan düşüyoruz karşı takım şahlanıyor. ya da rotweilerin dediği gibi türk serverında oynamamak lazım. invitör ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 orangutan penisi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 oyunda penis yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 5 oyundur kaybediyorum çıldırmak üzereyim. yine düştük gold 5e. gold 1le 5 arasında dans ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ranked plat'a kadar cehennem zaten, kesinlikle inanmıyorum bronze ve gold arası gerçek bi skill gap olduguna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ben sezonu gold kapatıcam herhalde ya,yok yani olmuyor +5+4+3 geliyor yine -3-4-5 gidiyor olduğum yerde kalıyorum,kaybetmeden 20 oyun kazanırsam seriye çıkabilirim ancak ki imkansız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Z-odJU9Hris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 abi level 20yim. Sadece 6 tane ad seal'ı aldım ve full ad Yetennek gidiyorum. Fiora ile 1 itemla 200 ad yi vbuluyorum :D Hydra bilmemne varya etrafa vuruyor. Öeh süper yaa çatır çatır eziyorum milleti :D runesuz oynamak mallıkmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 rune için ip harcama şimdiden,onların tier 3 olanları var onlarını alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 tier 3 diyor suanda ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 20de açılıyor son tier yardır gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Fakkoo said: tier 3 diyor suanda ? :D işte hepsini alamazsın daha o level'de her levelde bi kaç tane açılıyor 30'da hepsi tamamlanmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 niye almasın. tier 3 açılmış zaten açıldıkça koyar slotlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 tier 3 acıldı arkadaşlar sadece 3 run eksik suanda. 6 rune'a kayıt yapanbiliyorunm ama diyorsanız suanki leveldan daha iyi daha yüksek yüzdeli geliyor o zaman bişiy diyemem tabiki : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Jim_E_Rustler said: Ranked plat'a kadar cehennem zaten, kesinlikle inanmıyorum bronze ve gold arası gerçek bi skill gap olduguna. trdeysen platta diamond da cehennem . plat3 ken rank girdim takımda 2 silver 2 bronze , karşı full gold. biride cıktı falan oyundan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar