Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

Abi Jayce'i nerften sonra oynamadım da, oynadıgım kadarıyla ne aptal saptal OP champ lan o. Baya baya sapık laning phase'de. İnatla almıyordum, büyük hata yapmışım.

asıl gelecek olan nerften sonra baya kötü olacak gibi şimdilik sadece E skillinin cd'si arttırıldı.
Mesaj tarihi:
abi bu oyun gerçekten bildiğin bir arkadaş grubuyla daha keyifli oynanır, elin veletleri yatma saati geldiğinde teker teker kaçıyorlar bu yüzden tam karşı takımın invitörünü yıkmışken tekrar oyundan düşüyoruz karşı takım şahlanıyor. ya da rotweilerin dediği gibi türk serverında oynamamak lazım.
Mesaj tarihi:
kavurma said:

abi bu oyun gerçekten bildiğin bir arkadaş grubuyla daha keyifli oynanır, elin veletleri yatma saati geldiğinde teker teker kaçıyorlar bu yüzden tam karşı takımın invitörünü yıkmışken tekrar oyundan düşüyoruz karşı takım şahlanıyor. ya da rotweilerin dediği gibi türk serverında oynamamak lazım.

invitör ne ya
Mesaj tarihi:
ben sezonu gold kapatıcam herhalde ya,yok yani olmuyor +5+4+3 geliyor yine -3-4-5 gidiyor olduğum yerde kalıyorum,kaybetmeden 20 oyun kazanırsam seriye çıkabilirim ancak ki imkansız .
Mesaj tarihi:
abi level 20yim. Sadece 6 tane ad seal'ı aldım ve full ad Yetennek gidiyorum. Fiora ile 1 itemla 200 ad yi vbuluyorum :D Hydra bilmemne varya etrafa vuruyor. Öeh süper yaa çatır çatır eziyorum milleti :D runesuz oynamak mallıkmış ya
Mesaj tarihi:
tier 3 acıldı arkadaşlar sadece 3 run eksik suanda. 6 rune'a kayıt yapanbiliyorunm ama diyorsanız suanki leveldan daha iyi daha yüksek yüzdeli geliyor o zaman bişiy diyemem tabiki : P
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

Ranked plat'a kadar cehennem zaten, kesinlikle inanmıyorum bronze ve gold arası gerçek bi skill gap olduguna.

trdeysen platta diamond da cehennem . plat3 ken rank girdim takımda 2 silver 2 bronze , karşı full gold. biride cıktı falan oyundan .
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...