forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?20,6795918,page=1 şu müdüre atarlı konu vardı şimdi de 1-2 gün geceye kalmamız gerekiyor ben de çıkıntılık yapıyorum tamamen gıcık olsun diye bir de uyumak istiyorum yani işin doğrusu mesainin parasal olarak bir karşılığı yok 1-2 saat işe geç gel diyor, 4-5 saat kalıyoruz 3 genç bir tane de ortayaş çalışan var müdürün altında dün biz kaldık bu ortayaş da pek bir iş yapmaz biraz da sen fedaa yap dedim, bu da gaza geldim tmm lan hep kalıyorum dedi, bir de psikoljik atar yaptı şimdi saçma bir suçluluk duyuyorum bir de speycakein açtığı konu vardı o mantıkta iş manyağı bir arkadaş var, bokunu çıkartıyor çalışmanın sendikal direnişimizi bozuyor bu durum da sene max. 4-5 defa karşımıza çıkıyor yani abartılacak bir yanı yok da hakkımı ezdirmiyim diyince kötü oluyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 o sürekli çalışan adam seneye müdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 inş. karşılığını alır ama sistemi bozuyor, işlerin doğru dağıtılması gerekli, birileri bir şey yapmıyor birileri işini yapıyor, birisi de fazlasını yapıyorsa orada hata vardır bazı işlerin ameleliği fazladır bazı işlerin yoğunluğu azdır ama katma değeri fazladır bazı işler de rutin yapılması gerekenlerdir. bazen de iş yoktur oturursun yani bu arkadaş da vardiyalı yapılması gereken işi tek başına üstleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 forgiver biz ozel sektordeyiz, bizdede herkes egitimli mudur vs var. Fazla mesai herkes yapiyor kimseyede fazla para verilmiyor acikcasi. Peki napiyoruz birinin cok calistigini goruyorsak o bizim vazgecilmez oluyor, bir sonraki maas artisinda elimizden geleni yapiyoruz, atar yaparsa dahada fazla yapiyoruz. o yuzden ozel sektor boyle cook kurumsal bir sirket degilse, bence surekli sikinti yaratacagina isine yogunlasip vazgecilmez olup hakkini alabilirsin. begenmezsen baska sirkete gec bence. ama ne yalan soyliyim suradan okuduklarim kadariyla ben genelde senin gibi calisan gordum mu, tessekur edip yolumu ayiriyorum. Kimseyi somurmek icin falan degil sonucta kazandigimizi calisanlarda goruyor, onlarda hakkini aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ben de devlette çalışıyorum fazla çalışmanın karşılığı olabileceğine dair bir motivasyonum yok olsa da parasal şeyler değil, en fazla 1-2 saat izin veriliyor, bazen de yurtdışı seyehati oluyor ama onun da karmaşık bir algoritması var 1-2 saat bedava izin için satcak kadar ucuz görmüyorum kendimi ki o bile mümkün olmuyor çoğu zaman (bizim müdüre has bir durum) ama hakkım olan izni alabilmek için taviz vermek zorunda kaldığım da oluyor işimi yapıyorum bazen vatan millet sakarya moduna girersem ya da iş olarak bakmadığım bir şey denk gelirse fazlasını yapıyorum kurallar mantıklı oldu mu baya baya uygulanmasını isterim karşılığı belirlenmemiş şeyler için çalışmak mantıklı gelmiyor son olarak fazla mesai yaptırıyorsan hakkını ver maaşına zam yapmak istiyorsan yine yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 matama said: forgiver biz ozel sektordeyiz, bizdede herkes egitimli mudur vs var. Fazla mesai herkes yapiyor kimseyede fazla para verilmiyor acikcasi. Peki napiyoruz birinin cok calistigini goruyorsak o bizim vazgecilmez oluyor, bir sonraki maas artisinda elimizden geleni yapiyoruz, atar yaparsa dahada fazla yapiyoruz. o yuzden ozel sektor boyle cook kurumsal bir sirket degilse, bence surekli sikinti yaratacagina isine yogunlasip vazgecilmez olup hakkini alabilirsin. begenmezsen baska sirkete gec bence. ama ne yalan soyliyim suradan okuduklarim kadariyla ben genelde senin gibi calisan gordum mu, tessekur edip yolumu ayiriyorum. Kimseyi somurmek icin falan degil sonucta kazandigimizi calisanlarda goruyor, onlarda hakkini aliyor. IK cımısın ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 yok lan ferrarisi filan var seque tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Bir saat dahi fazla çalışacaksam karşılığını izne eklenen bir saat ya da maaşa eklenen fazla mesai ücreti olarak alacağım kardeşim. Gece, akşam, haftasonu beni meşgul ediyorsan bunun parasını vereceksin. O paraya 9x5 anlaştım seninle ben, daha çok olacaksa parasını vereceksin. Bu kadar basit. Yok çok çalış patronun gözüne girersin mavraları falan okumayın, ben böyle bir şirketle ne alışveriş yaparım, ne çalışırım. Bunu gidip bir Avrupalı'ya anlatamazsın mesela, gidip Almana anlatamazsın, çok saçma zira. Bir elemanın vazgeçilmez olması ofiste kaç saat bulunduğuna bağlıysa kusura bakmayın da kurumsallık bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 said: Bunu gidip bir Avrupalı'ya anlatamazsın mesela, gidip Almana anlatamazsın ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Avrupa'nın bir çok yerinde fazla mesaiyi izin olarak veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 "roket adam" said: Bir saat dahi fazla çalışacaksam karşılığını izne eklenen bir saat ya da maaşa eklenen fazla mesai ücreti olarak alacağım kardeşim. Gece, akşam, haftasonu beni meşgul ediyorsan bunun parasını vereceksin. O paraya 9x5 anlaştım seninle ben, daha çok olacaksa parasını vereceksin. Bu kadar basit. Yok çok çalış patronun gözüne girersin mavraları falan okumayın, ben böyle bir şirketle ne alışveriş yaparım, ne çalışırım. Bunu gidip bir Avrupalı'ya anlatamazsın mesela, gidip Almana anlatamazsın, çok saçma zira. Bir elemanın vazgeçilmez olması ofiste kaç saat bulunduğuna bağlıysa kusura bakmayın da kurumsallık bu değil.ahahah daha çalışmıyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 bu is konularinda yapilan ofleme puflemeyi hic anlamiyorum. cok seviyorsan git konus. soyle mudurune, ben bu mesaiye kalmam, kalirsam da hakkim olan ekstra izni alirim. o avrupa avrupa diyorsunuz ama, burada mudurun seni kollamasindan cok kendi hakkini istemek var. oyle mudurle iyi gecineyim, ben hic ters birsey soylemeyeyim ama mudur bana tum haklarimi versin kafasi dunyanin hicbir yerinde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 mesaiye kalmamak diye bir şey yok ama prosedürü biraz uzun yazılı olarak emir ver filan diye uzatırsın durumu en fazla hakkımız olanı isteme konusunda direne direne kazanacağım inş. sıkıntı yıllık izne çııkmak istiyorum, köprüyü geçene kadar yandaşlık yapmak durumunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Benim sektorumde internet avrupada fazla mesai yapmayan yok :) ustune para alan duymadim burada sende haklisin ama soyle bir soru geliyor, sen o gun icinde calistigin 8 saatte gercekten maximum mu calisiyorsun. her 15 dakikada bir hadi bir sigara yakiyim, facebook ta ne video varmis, hadi geyikleyelim yapiyormusun? bunlar onemli detaylar birazda kendinizide sorgulamalisiniz "roket adam" said: Bir saat dahi fazla çalışacaksam karşılığını izne eklenen bir saat ya da maaşa eklenen fazla mesai ücreti olarak alacağım kardeşim. Gece, akşam, haftasonu beni meşgul ediyorsan bunun parasını vereceksin. O paraya 9x5 anlaştım seninle ben, daha çok olacaksa parasını vereceksin. Bu kadar basit. Yok çok çalış patronun gözüne girersin mavraları falan okumayın, ben böyle bir şirketle ne alışveriş yaparım, ne çalışırım. Bunu gidip bir Avrupalı'ya anlatamazsın mesela, gidip Almana anlatamazsın, çok saçma zira. Bir elemanın vazgeçilmez olması ofiste kaç saat bulunduğuna bağlıysa kusura bakmayın da kurumsallık bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 çay molası yok mu sizde öğlen tatili filan :) http://4.bp.blogspot.com/-86j5Ln_YRwY/UJhI9KpljxI/AAAAAAAAAMs/fsY6ciOXD_g/s320/yasar_usta.jpg şimdi eve geldim gün içinde paticikte 1 postum var ve hissettiğim tek şey daha çok nefret kısaca "baskılar kısa vadede başırı getirip, uzun vadede nefretle sonuçlanır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 forgiver said: çay molası yok mu sizde öğlen tatili filan :) http://4.bp.blogspot.com/-86j5Ln_YRwY/UJhI9KpljxI/AAAAAAAAAMs/fsY6ciOXD_g/s320/yasar_usta.jpg şimdi eve geldim gün içinde paticikte 1 postum var ve hissettiğim tek şey daha çok nefret kısaca "baskılar kısa vadede başırı getirip, uzun vadede nefretle sonuçlanır" bunnu büyüteçle mi okucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 http://galeri.uludagsozluk.com/8/yasar-usta_89155.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 forgiver said: çay molası yok mu sizde öğlen tatili filan :) cay molasi var, ogle tatili de var. ogle tatili yarim saat, cay molasi iki kere onar dakika. ama sabah gelince mac muhabbeti yapmak yok, ofiste milletle gezip takilmak yok, is saatinde oturup hata hut calismak var. hollanda'da tipik bir calisma ortami tam boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 matamaya sormuştum da şimdi sana sorayım sabah kalvaltısı yapmak var mı günün her saati yapacak bir iş oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Forgiver bizde tanimli bos zamanlar yok guzel bir balkonumuz var, millet cani cektimi sigara iciyor muhabbet ediyor, ama sana soyle soyliyim avrupadada calismis biri olarak, orada 10 dk sigara molan vardir belli, onun disinda nefes almadan calisirsin. is var mi dersen, is bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 3 SAAT MESAİME 2 SAAT GÖREV YAZMAMIŞ ben de 2 saatim için 2 gün rapor alıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 calismak isteyen adam issiz kalmaz. ayrica mudurunun yaptigi ne kadar cirkinse, senin yaptigin da o kadar yanlis forgiver. yanlisa yanlisla karsilik verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 neyle karışlık veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 cikar masaya vur yumrugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 yap bi çılgınlık. hayatın komple değişşin. patronsuz yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar