Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seLLaaaaammmmm;)

PurpLeCrystaL

Öne çıkan mesajlar

wayyyy nooLmuş burda bööLe yaa..ben yokum die hepiniz arkamdan konuşuosunuz demek?..buarada bence de bu hoşgeLdin msgLarının sayıLarı baya bi uçmuş..hiç mi kız görmedinis beah?aLa aLaaa.........:P:P ayrıca ister yukardan çekerim ister karşıdan çekerim fotoLarımı kimse karışamas bana tamam?.....hade eywaLLah!!![signature][hline]In scarLet nights I saw you
So crueLLy you kissed me
Your Lips and magic worLd
Your sky aLL hung with jeweLs
The kiLLing moon
WiLL come too soon..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
PurpLeCrystaL, 08 Ekim 2004 12:26 tarihinde demiş ki:
wayyyy nooLmuş burda bööLe yaa..ben yokum die hepiniz arkamdan konuşuosunuz demek?..buarada bence de bu hoşgeLdin msgLarının sayıLarı baya bi uçmuş..hiç mi kız görmedinis beah?aLa aLaaa.........:P:P ayrıca ister yukardan çekerim ister karşıdan çekerim fotoLarımı kimse karışamas bana tamam?.....hade eywaLLah!!!

sapız.[signature][hline]de Morgoth Family ...
İçimdesin Nasılsaaa,İçindeyim nasılsaaa yine,bu aşk.
Sosyal ağlarda paylaş

Gercekten bu kadar geyıkten sonra selamlar lafı guzel oldu topıc ın asıl manasının bozulmadıgı ogrenıldı boylece[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...