Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

Beta 4 ü çıkmış. Baya hızlı ve stabil gözüküyor diyorlar. Yukleyesim geldi ya. Sorunsuz geri dönebiliyor muyuz yükledikten sonra?

Developer accountun olmasi gerek yillik 50 dolarmi ne
Mesaj tarihi:
Beta 3 kullanıyordum çıktığından beri, Beta 1'e oranla daha iyiydi, ama stabilite sorunları vardı, imsg çok kasıyordu, programlar kasıyordu ve bazen alet kitleniyordu, manual reset atmak zorunda kalıyordun.

Beta 4 daha stabil geldi, iyi çalışıyor gibi şuan.
Mesaj tarihi:
Hesap olmadan yükleme videoları falan var. Hesap sadece link icin lazım sanırım. Dışarıdan buldum bir Link indiriyorum simdi. Becerebilirsem haber ederim.

Bu yedekleme yaparken telefondaki numaraları da yedekliyor di mi sorun olmasın sonra.
Mesaj tarihi:
yükledim 4s'e çiçek gibi çalışıyor. hiç kasılmadı henüz. apple id'si de girdim yükledikten sonra uygulamalrı falan indiriyorum şimdi.

contactlar için bir uygulama yüklemiştim daha önce oradan hemen çektim numaraları, bilgisayardaki yedekte sorun çıktı telefonun adını değiştirdiğim için udid den kaçmak için. siz de yükleyecekseniz windows'a veya 3. parti uygulamaya kaydedin numaraları falan. fotoğrafları da aynı şekilde. sorun çıkmasın sonra.

güzel gözüküyor ilk izlenim olarak. biraz telefon ısınmış gibi ama yükleme falan yapıyorum bitsin bakalım nasıl olacak.
Mesaj tarihi:
Sarj isi nasıl önemli olan soru o bence...3g kapalı, ekran ısıgı dusuk, wifi kapalı, kastırıcı butun uygulamalar kapalı sadece safaride paticik falan okurken bile 5 dakikada yuzde 5 dusuyor sarj... Tamam 2-3 gun aralıksız gitsin demiyorum ama en azından 24 saat gitsin su sarj.
Mesaj tarihi:
Şarj aynı su anda eskisi gibi bende. Bu pil kapasitesi ile daha fazlasını beklememek lazım.

Bir de benim gördüğüm GSM şebekesinin sağlıklı çekmesi de şarjı çok fena etkiliyor. Sürekli 2-3 çubuk çeken bir yerde 3G kullanıyorsanız şarj normale göre 3-4 kat hızlı azalıyor.
Mesaj tarihi:
Yok abi şahsen sırf edge kullanıyorum bayadır. Yine de biraz telefonla ilgilenince azalıyor direkt. Alıstım artık gerci ama bazen cok sinir bozuyor.
Mesaj tarihi:
şu app'ler için falan klasör içine klasör açmalar bilmemneler tamam da bunu fotoğraflar için yapabiliyor muyuz?

-Asdf
--A
--B
--C
-Fsdf
--D
--E

gibi mesela? yoksa yine hepsi root altına mı açılıyor. ona göre ya erkenden geçicem ya da adam akıllı çıkınca mecburiyetten geçicem.
Mesaj tarihi:
Ben de gayet memnunum son beta'dan, pil eskisi gibi, hatta biraz daha iyi diyeceğim, o derece. Küçük bug'lar devam ediyor. uygulamalarda button'lar falan ekran dışında, çerçeve dışında falan kalıyor bazen. Beta 3'te yoktu bu olay fazla.

5S'te alacağım zaten, baştan aşağı yenilenmiş gibi olacak alet ooh.
Mesaj tarihi:
köye gideceğim diye eskiye dönüyorum ben de şimdi. bir sıkıntı olursa orada düzeltemem. uygulamalarda bug falan var evet de ben genel olarak beğendim. pil mevzusu da iyi. ısınma falan da yapmadı.

4s'te kasar diye düşünüyordum herhangi bir kasma yapmadı. yalnız eski windowslar gibi şişti bir kere. program geçişleri normal olsa da programlar geç açıldı falan. restart atınca düzeldi telefon. onları da düzeltirler ileride herhalde.
Mesaj tarihi:
Her versiyon bir öncekinden daha iyi haliyle. Beta 5'oldukça hızlı, pil de oldukça iyi gidiyor şimdilik. Henüz bir bug ile karşılaşmadım, sadece instagram'ın editing kısmında buttonlar falan yerleri kaymış.

Oldukça iyi ya ios7, çok daha derin değişikler varmış app develop kısmında, henüz kullanan yokmuş falan. Zamanla görsel olarak son derece doyurucu app'ler gelecektir.
  • Yeni Oluştur...