mascio Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 beta 3 çıktı indiriyorum yorumları yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Beta 4 ü çıkmış. Baya hızlı ve stabil gözüküyor diyorlar. Yukleyesim geldi ya. Sorunsuz geri dönebiliyor muyuz yükledikten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 tablet betası cıkmadı daha dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Ekside biri ipade de kurdum demiş. Kuruluyor demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ahmedinejad said: Beta 4 ü çıkmış. Baya hızlı ve stabil gözüküyor diyorlar. Yukleyesim geldi ya. Sorunsuz geri dönebiliyor muyuz yükledikten sonra? Developer accountun olmasi gerek yillik 50 dolarmi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Beta 3 kullanıyordum çıktığından beri, Beta 1'e oranla daha iyiydi, ama stabilite sorunları vardı, imsg çok kasıyordu, programlar kasıyordu ve bazen alet kitleniyordu, manual reset atmak zorunda kalıyordun. Beta 4 daha stabil geldi, iyi çalışıyor gibi şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Kardes bizim uid i de kaydetsene yer varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Hesap olmadan yükleme videoları falan var. Hesap sadece link icin lazım sanırım. Dışarıdan buldum bir Link indiriyorum simdi. Becerebilirsem haber ederim. Bu yedekleme yaparken telefondaki numaraları da yedekliyor di mi sorun olmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 tabi uid kaydı yapan varsa daha güzel olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 10 dolara kaydedeyim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 oha yalnız 5 dolara falan kayıt yapan siteler varmış lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yükledim 4s'e çiçek gibi çalışıyor. hiç kasılmadı henüz. apple id'si de girdim yükledikten sonra uygulamalrı falan indiriyorum şimdi. contactlar için bir uygulama yüklemiştim daha önce oradan hemen çektim numaraları, bilgisayardaki yedekte sorun çıktı telefonun adını değiştirdiğim için udid den kaçmak için. siz de yükleyecekseniz windows'a veya 3. parti uygulamaya kaydedin numaraları falan. fotoğrafları da aynı şekilde. sorun çıkmasın sonra. güzel gözüküyor ilk izlenim olarak. biraz telefon ısınmış gibi ama yükleme falan yapıyorum bitsin bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Cidden sevdim ben ya. Olmuş abi bu. Eski iOS kullanışlılığını kaybetmeden yapılabilecekleri güzel yapmışlar. Şu 3G ayarını hala koymadı adamlar ona ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Sarj isi nasıl önemli olan soru o bence...3g kapalı, ekran ısıgı dusuk, wifi kapalı, kastırıcı butun uygulamalar kapalı sadece safaride paticik falan okurken bile 5 dakikada yuzde 5 dusuyor sarj... Tamam 2-3 gun aralıksız gitsin demiyorum ama en azından 24 saat gitsin su sarj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Şarj aynı su anda eskisi gibi bende. Bu pil kapasitesi ile daha fazlasını beklememek lazım. Bir de benim gördüğüm GSM şebekesinin sağlıklı çekmesi de şarjı çok fena etkiliyor. Sürekli 2-3 çubuk çeken bir yerde 3G kullanıyorsanız şarj normale göre 3-4 kat hızlı azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Yok abi şahsen sırf edge kullanıyorum bayadır. Yine de biraz telefonla ilgilenince azalıyor direkt. Alıstım artık gerci ama bazen cok sinir bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 şu app'ler için falan klasör içine klasör açmalar bilmemneler tamam da bunu fotoğraflar için yapabiliyor muyuz? -Asdf --A --B --C -Fsdf --D --E gibi mesela? yoksa yine hepsi root altına mı açılıyor. ona göre ya erkenden geçicem ya da adam akıllı çıkınca mecburiyetten geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 şanslı bir kişiyi kaydedeyim direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ben de gayet memnunum son beta'dan, pil eskisi gibi, hatta biraz daha iyi diyeceğim, o derece. Küçük bug'lar devam ediyor. uygulamalarda button'lar falan ekran dışında, çerçeve dışında falan kalıyor bazen. Beta 3'te yoktu bu olay fazla. 5S'te alacağım zaten, baştan aşağı yenilenmiş gibi olacak alet ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 köye gideceğim diye eskiye dönüyorum ben de şimdi. bir sıkıntı olursa orada düzeltemem. uygulamalarda bug falan var evet de ben genel olarak beğendim. pil mevzusu da iyi. ısınma falan da yapmadı. 4s'te kasar diye düşünüyordum herhangi bir kasma yapmadı. yalnız eski windowslar gibi şişti bir kere. program geçişleri normal olsa da programlar geç açıldı falan. restart atınca düzeldi telefon. onları da düzeltirler ileride herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 iPhone 4'te biraz kasıyor. Bazı yerlerde yetişemiyor cihaz iOS7 animasyonlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kayıt edebilecek varsa talibim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Beta5 gelmis Gyu idsini yolla telin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 e bi cevap vereydiniz deneyip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Her versiyon bir öncekinden daha iyi haliyle. Beta 5'oldukça hızlı, pil de oldukça iyi gidiyor şimdilik. Henüz bir bug ile karşılaşmadım, sadece instagram'ın editing kısmında buttonlar falan yerleri kaymış. Oldukça iyi ya ios7, çok daha derin değişikler varmış app develop kısmında, henüz kullanan yokmuş falan. Zamanla görsel olarak son derece doyurucu app'ler gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar