ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bu akşam lansmanı varmış kimse iplemiyor artık galiba dsgh https://pbs.twimg.com/media/BMa1trNCQAA4maA.jpg ilk görüntüler diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 4s leri bitirmeseler bari yavaslatarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 jacabo said: 4s leri bitirmeseler bari yavaslatarak onu illaki yapıcaklarda 2-3 update daha var sanırım ona. pek hoş görünmüyor ama illaki iyidir ios 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 mobil cihazlarda var konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1LIAVYFdiQE#!canlı canlı yayın varmış aradım çıkmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 OS X 10.9'u bekliyorum ben. iOS pek umrumda degil, OS'un kendisini cok ender goruyorum zaten, tum olay applar orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Aranızda dev hesabı olan varsa ve iPhone 4 GSM için olan iOS 7 IPSW dosyasını indirip dropbox'a, oradan da bana atabilirlerse çok müteşekkir olacağım kendisine. UDID kaydım var, IPSW bulunmuyor şu an. Bu gece hallettim hallettim, yarına sınavım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bazı özellikler 4s'e gelmeyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Hala 5 deyim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 lanet iphone4 iyice ağırlaştı daha da iphone falan almam şahsen millette güzel s3ler felan var imreniyorum hep onlara uzun süredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 iş yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bayıldım ios7 oooooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 videosuna falan baktım da, eksikleri kapatmışlar fena da olmamış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Dworgian said: Hala 5 deyim lol abi gozunu seveyim guncelleme. calisiyor mu adam gibi? cevap evet ise bak keyfine :) ben sahsen 6.1.3'den sonrasina gitmicem. Bariz yavaslatacak telefonlari bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Abi zaten sirf o yuzden guncellemedim. Ama yavas yavas bazi onemli programlar "minimum 5.1" fln demeye basladi. Yakinda zorla yaptiracaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Artik baydi apple ya. Kasitli yavaslatmak icin birseyler yapiyor. Senelerce osx bilg. Kullandim, hangi update'i yaparsam yapayim yavaslamadi o bilg.(son support.'a kadar) Ama telefona gelince is ,ne hikmetse ayni olmuyor. Hem update'e izin veriyorlar, hem de telefonu felc edip birakiyorlar. Versiyon dusurmekle ugrasmasida cook zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 kurdum bende beta 1'i 4'e. 3d wallpaper falan yok kısıtlamışlar. teli biraz kastırdı ama beta 1 olduğundan büyük ihtimal. görsellik dışında çok aşırı fark yok. yeni şeylerde zaten arak. safari update chrome'dan multitask wp8 den alttan çıkar c center android'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 2 haftaya gelio di mi iphone 5 lere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Yok ya, sonbahar. OS X'de sonbahar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 abi sonbaharda iphone 4 lere geliyo önce ipad4 ve iphone 5 demediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 The Verge'de yazmiyor oyle bir sey. Ikisini de in Fall diyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 hepsi fall.. daha beta yeni başladı. fall'da yeni iphone ipad ve ipad mini ler ile yayınlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 iPad 2'me iOS 7 getirerek tabletimin omrunu bir sene daha uzatan Apple'a tesekkur ediyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 "roket adam" said: Aranızda dev hesabı olan varsa ve iPhone 4 GSM için olan iOS 7 IPSW dosyasını indirip dropbox'a, oradan da bana atabilirlerse çok müteşekkir olacağım kendisine. UDID kaydım var, IPSW bulunmuyor şu an. Bu gece hallettim hallettim, yarına sınavım var. indireyim dedim 1.1 gb... downloadı neysede, uploadı bozar beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 beta 1 yuklemenizi hic onermem. ikinci releaseleri bekleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar