Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aranızda dev hesabı olan varsa ve iPhone 4 GSM için olan iOS 7 IPSW dosyasını indirip dropbox'a, oradan da bana atabilirlerse çok müteşekkir olacağım kendisine. UDID kaydım var, IPSW bulunmuyor şu an. Bu gece hallettim hallettim, yarına sınavım var.
Mesaj tarihi:
Artik baydi apple ya. Kasitli yavaslatmak icin birseyler yapiyor. Senelerce osx bilg. Kullandim, hangi update'i yaparsam yapayim yavaslamadi o bilg.(son support.'a kadar) Ama telefona gelince is ,ne hikmetse ayni olmuyor. Hem update'e izin veriyorlar, hem de telefonu felc edip birakiyorlar. Versiyon dusurmekle ugrasmasida cook zor oluyor
Mesaj tarihi:
kurdum bende beta 1'i 4'e. 3d wallpaper falan yok kısıtlamışlar. teli biraz kastırdı ama beta 1 olduğundan büyük ihtimal. görsellik dışında çok aşırı fark yok. yeni şeylerde zaten arak.
safari update chrome'dan multitask wp8 den alttan çıkar c center android'den.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Aranızda dev hesabı olan varsa ve iPhone 4 GSM için olan iOS 7 IPSW dosyasını indirip dropbox'a, oradan da bana atabilirlerse çok müteşekkir olacağım kendisine. UDID kaydım var, IPSW bulunmuyor şu an. Bu gece hallettim hallettim, yarına sınavım var.

indireyim dedim 1.1 gb...

downloadı neysede, uploadı bozar beni :)
  • Yeni Oluştur...