Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 copry said: tek arkadaişim o değil yav Penguen pek iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Bende geliyorum :) Yemek yemem, alkol almam diyetteyim. Su varsa içerim bol bol :) adres varsa paylaşın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 nihai kararlaştırılan saati ve şu anki listeyi verirseniz başa alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Gelen listesini bilmiyorum da. Yarın saat 19.00 da başlıyor buluşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ben de gelecem bir sorun çıkmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Şu an saydığım 13 kişi var. Sanırım herkes kesin bende ona göre hazırlık yapayım. Yemek, atıştırmalık, tatlı, alkol vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Amam ağapit beni sayma ben pattis olmuşum gelemem, boşa masraf olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Bu arada sorun olmazsa 5-6 tane de benim bayan arkadaşım katılacak yarın. Onlarda sizlerle takılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 uçağa atlayıp geliyorum bende 5-6 bayan dedi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 çok iyi promote etti adam gerçekten eventi ya. geleceğim sanırım koşmaya başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 http://msnbcmedia.msn.com/i/MSNBC/Components/Photo/_new/091120-blackfriday-biz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 BeIlow said: Bu arada sorun olmazsa 5-6 tane de benim bayan arkadaşım katılacak yarın. Onlarda sizlerle takılır Abi niye dedin bunu ya ahah yıkabilirler tükkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 +1 ben de geliyom. Şarap var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 serjuhan said: BeIlow said: Bu arada sorun olmazsa 5-6 tane de benim bayan arkadaşım katılacak yarın. Onlarda sizlerle takılır Abi niye dedin bunu ya ahah yıkabilirler tükkanı. http://www.youtube.com/watch?v=YsfSh0HCW5E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ya gelicem dedim ama gelemeyebilirim. son anda plan değişikliği oldu. onu halledersem gelicem. kaça kadar sürer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 BeIlow said: Bu arada sorun olmazsa 5-6 tane de benim bayan arkadaşım katılacak yarın. Onlarda sizlerle takılır biletimi aldim geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 bi kızla bulusacaktım ama gelmek istedim. nerde buluşma? yeriniz var mı +1 li? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Var yer :) Taksim de Kumbaracı yokuşunda yer. https://www.facebook.com/cakatunel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Sonraki hafta yapaydiniz da biz de katilaydik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Öle random gelsende burada patiler geliyor artık sağolsunlar. Rastlaşabilirsin onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 BeIlow said: Var yer :) Taksim de Kumbaracı yokuşunda yer. https://www.facebook.com/cakatunelkaça kadar sürer? kaçta kapatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Bu akşam için düşündüğüm menü : Yiyecek olarak ağır yemek menüsüne gireyim mi bilemedim ama isteyen için hazırda yemekte bulunduruyorum. Onun dışında : Mercimek köftesi Sigara Böreği Makarna Salatası Rus Salatası gibi atıştırmalık şeyler olacak. Alkol menüsüde : Efes 33 Cl. = 7 Vodka sek veya meyve suyuyla = 15 Taze Limonata Vodka = 20 Çikolata Vodka Shot = 6 Fındık Shot = 6 Chivas Regal = 20 Cuba Libre = 20 Şarap Doluca = 7 gibi bir fiyat düşündüm. Normal hazırladığım içki menüsünden indirimli olarak koydum paticik ahalisine fiyatları. Pahalı diye düşünen olursa son bir ayar çekmeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 barbu said: BeIlow said: Var yer :) Taksim de Kumbaracı yokuşunda yer. https://www.facebook.com/cakatunelkaça kadar sürer? kaçta kapatıyorsun. Ruhsatım gece 2 ye kadar valla ama insanlar kaçta gider bilmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Pazar yapsaydın temizdi de bugün iş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Sanırım Levent ile ben de geleceğiz yeriniz varsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar