BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Merhabalar. Dün Copry, Kermit, Jacabo ve nickini hatırlayamadığım bir kaç arkadaş daha geldi dükkana ve benim dükkanda bir buluşma olayı öne sürüldü. Sanırım konuyu açmak bana düşüyor. Cuma veya Cumartesi diye düşünüyorum. Akşam saatlerinde, iş çıkışı benim dükkanda buluşma. Elimizde iki seçenek var : 1 - Fix Menü : Rakı, meze, yemek, içecek müzik falan filan tavrıyla. 2 - Normal olsun, biramızı içelim, shotımızı içelim, rakı masasında boğulmayalım şekli. Seçenekler arasında seçim yaparsanız, ona göre masaları birleştirip bir buluşma düzenlenebilir. Teşekkür ederim. Edik : Yer Taksim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 2ye oyverdim saygılarımı koy verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ben cumartesi istanbulda olucam ama iş güç hiç boşluğum yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 beilow waffle yapıyomuydun sen orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Waffle daha yokta pancake filan var. Gerçi pancake in arasına taze meyve, çikolata filan koyunca waffle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Diğer patilerden birisi bendim (tu) O ortama rakı masası pek gitmez sanki bilemedim. Yine de rakı isteriz diyenler çoğunluktaysa öyle yapabiliriz, farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 cumartesi akşam taksimde olursak uğrarım bende kalamasam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Quadrophenia said: Diğer patilerden birisi bendim (tu) O ortama rakı masası pek gitmez sanki bilemedim. Yine de rakı isteriz diyenler çoğunluktaysa öyle yapabiliriz, farketmez. :D isimleri hatırlıyorum da işte nickleri hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 2 iyi 2 isteyen yemeğine isteyen demlenmesine gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 abi amerikan hesabı %15 diye hesaplayak tipi(en az ) işletme tanıdık ,calısan arkadaslara bi yardımımız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 BeIlow said: Quadrophenia said: Diğer patilerden birisi bendim (tu) O ortama rakı masası pek gitmez sanki bilemedim. Yine de rakı isteriz diyenler çoğunluktaysa öyle yapabiliriz, farketmez. :D isimleri hatırlıyorum da işte nickleri hatırlamıyorum adı neydi söyle hadi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 BabacumMostors said: 2 iyi 2 isteyen yemeğine isteyen demlenmesine gelsin sen burda mısın dedecim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 copry said: BeIlow said: Quadrophenia said: Diğer patilerden birisi bendim (tu) O ortama rakı masası pek gitmez sanki bilemedim. Yine de rakı isteriz diyenler çoğunluktaysa öyle yapabiliriz, farketmez. :D isimleri hatırlıyorum da işte nickleri hatırlamıyorum adı neydi söyle hadi sdfsdf Umut ? Umarım yamulmuyorumdur. Gelip en son 2 dk oturan değilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 copry said: BeIlow said: Quadrophenia said: Diğer patilerden birisi bendim (tu) O ortama rakı masası pek gitmez sanki bilemedim. Yine de rakı isteriz diyenler çoğunluktaysa öyle yapabiliriz, farketmez. :D isimleri hatırlıyorum da işte nickleri hatırlamıyorum adı neydi söyle hadi sdfsdf PROVOKOTÖR ÇOPRİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 İsim vermeyin, konuşmama hakkına sahipsiasdzsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bildi ya laaa sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 BeIlow said: copry said: BeIlow said: Quadrophenia said: Diğer patilerden birisi bendim (tu) O ortama rakı masası pek gitmez sanki bilemedim. Yine de rakı isteriz diyenler çoğunluktaysa öyle yapabiliriz, farketmez. :D isimleri hatırlıyorum da işte nickleri hatırlamıyorum adı neydi söyle hadi sdfsdf Umut ? Umarım yamulmuyorumdur. Gelip en son 2 dk oturan değilmiydi 2dk oturup kalktı demeyelim lütfen sdf. Geldim 'hadi kalkıyoruz konser var' dediler, o da horon çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Pati illuminati yonetiminden alinan bilgiye gore: Kiz yoksa bulusma da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 2 olsun bence beş dakka menüye bakıp bira demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 copry said: BabacumMostors said: 2 iyi 2 isteyen yemeğine isteyen demlenmesine gelsin sen burda mısın dedecim ? buradayım elbet akşam gezideyim bi kendi gözlerimle göreyim ortamı hiç hoş şeyler duymadım mevcut durum hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 gel gör ki menü yok el altından içicez bira kodu e5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 BabacumMostors said: copry said: BabacumMostors said: 2 iyi 2 isteyen yemeğine isteyen demlenmesine gelsin sen burda mısın dedecim ? buradayım elbet akşam gezideyim bi kendi gözlerimle göreyim ortamı hiç hoş şeyler duymadım mevcut durum hakkında bu akşam gitme yarın git ben yokum akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 geliyorum bi tabürede bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 zegna bize mangal yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar