NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Benim burcum kalas Yukselenimde kabariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ben inanıyorum soruları alayım. http://imageshack.us/a/img69/3898/iiil.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 burç oğlak yükselen yengeç ay burcu balık tam sıçmışım yani , ama anlat panpa dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 istanbulbeyfendisi said: Kız arkadaşım bu şekil yakında ayrılmayı düşünüyorum yani bu hafta agresif olacakmışım felan filan saçmalıklarını söylüyor, yok yükselenim şöyle böyle cidden bunlara inananlar hangi dinin mensupları, neye inanıyorlar , çözemedim bi türlü. benim hanım astrolog bide benim hali düşün sen. Bugün yıldızların şekline göre hafif darlanmamı varmış neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Hanima sorsana kova icin bu yil da ask yok muymus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Sorayım gelince bakalım. O doğum haritası filan bakıyor kovanın şansı yüzde kaçmış bu yıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 fede said: bu konuya bir adet bu linkten lazım http://eksisozluk.com/entry/1534983 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Nope, bazi burclarin gayet belirgin ozellikleri var. etki metki degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 burcum oglak yukselenim koc cok pis sevisirim sadomazo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Oglak burcunu biliyo abi kizlar. O hayaller baska bahara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 tuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 İnanıp inanmıyormuş gibi yapıorum ben, allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 GERGE said: Gokteki yildiz nasil karakterini etkileyecek. http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2011/198/8/6/sheldon__s_evil_laugh_by_manongg-d3ysglh.gif asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 arkadaşlar burdan kız düşüremiyoruz, inanıyormuş gibi yapmanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 GERGE said: Gokteki yildiz nasil karakterini etkileyecek. http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2011/198/8/6/sheldon__s_evil_laugh_by_manongg-d3ysglh.gif Doğduğun anda tüm yıldız ve gezegenlerin konumlarının senin varoluşuna dair manyetik bir etkisi var. Bunu bir çeşit damga olarak da görebilirsin. Frp mantığı ile bakarsak doğarken attığın zarların işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ne kadar kötüsün noyan ya, şimdi doğarken kötü zar attıysak hayat boyunca sıçıyor muyuz? ben paladin oldum diyelim 8 wisdom, 6 charisma var ne yapacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 sonsuz yıldızın umrundaydık sanki ne burcu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Lvl 10 da olecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ama doğum zamanını ve mekanını sen seçiyorsun işte ona göre de classını da önceden belirlemiş oluyorsun ama doğarken hafızanın üstü örtülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 nasıl seçiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Noyzura said: ama doğum zamanını ve mekanını sen seçiyorsun işte ona göre de classını da önceden belirlemiş oluyorsun ama doğarken hafızanın üstü örtülüyor. Neden hollanda varken turkiyeyi seciyim abi? Bence orda da zar atiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 esh oyunlara easy de mi başlarsın yoksa hard'da mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Gorunuse gore impossible baslamisim, ileride god mode acarim diye heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 impossible direkt somali ya, god mode'da nazi döneminde yahudi sanırım. *somalya yazmışım hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 jacabo said: burcum oglak yukselenim koc cok pis sevisirim sadomazo işte gerçek bir oğlak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar