Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hizmet bedeli niye alıyoruz sorusuna cevapları şu direk:

"İnternet üzerinden satış yapan pek çok sitede olduğu gibi sitemizde de bilet başına ek bir ücret alınıyor. Kullanmakta olduğumuz teknolojinin ve sunmakta olduğumuz hizmetin devamlılığını sağlayabilmek adına bu şekilden bir bedel belirlemek durumunda kaldık. Dilerseniz gişelerimizden biletinizi hizmet bedeli ödemeden satın alabilirsiniz."

Grup halinde gidiyoruz diye laf edemedim de tek başıma bir daha hayatta internetten bu itlere para kazandırmam.
Mesaj tarihi:
df said:

işlem ücreti alsalay yine iyi. 3-5 kişi alırken koymaz. bilet ücreti nedir yani. her bilet için ayrı işlem yapıyoruz sanki.

yok abi zaten işlem ücreti marsgatedeki
3 bilet aldım toplamda 5 lira verdim
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

IMAX biletleri hala satışa çıkmadı. Allah belasını versin cinemaximum'un. telefonları bile açmıyorlar. bir de twitterdan ayak yapıyorlar.

http://www.marsgate.com.tr/filmler/Hobbit-Smaugun-Corak-Topraklari-IMAX-3D-Deneyimi/HO00000019.aspx
Mesaj tarihi:
Ben onceki filmi HFR izlemistim ama sevmemistim. O sinema ruhunu alip goturuyo gibi gelmisti. Alismisiz 24 fps'ye.

Alisma meselesi. Ilk seferde yadirgayabilirsin benim gibi. Hos ben ondan sonra baska film izleyemedim HFR. Thx 3rd World Country.
Mesaj tarihi:
cinemaximum kendi biletini kendi satiyor artik. 3 tl hizmet bedeli aliyordu mybilet, simdi mars grubu kendi salonundaki filme araci kurum muamelesi cekerek 5 tl hizmet bedeli aliyor. kanyonda gravity filmini teknik sorundan dolayi gosterime sokamamislar bir gun diye de erken online satis yapmadilar.
  • Yeni Oluştur...