inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ne kadar kesiyorlar hizmet bedeline gene 3 lira mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 işlem için 5tl alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Hizmet bedeli niye alıyoruz sorusuna cevapları şu direk: "İnternet üzerinden satış yapan pek çok sitede olduğu gibi sitemizde de bilet başına ek bir ücret alınıyor. Kullanmakta olduğumuz teknolojinin ve sunmakta olduğumuz hizmetin devamlılığını sağlayabilmek adına bu şekilden bir bedel belirlemek durumunda kaldık. Dilerseniz gişelerimizden biletinizi hizmet bedeli ödemeden satın alabilirsiniz." Grup halinde gidiyoruz diye laf edemedim de tek başıma bir daha hayatta internetten bu itlere para kazandırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bir de zamanında mybilet'e laf etmiştim 3 lira için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 işlem ücreti alsalay yine iyi. 3-5 kişi alırken koymaz. bilet ücreti nedir yani. her bilet için ayrı işlem yapıyoruz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Çok heyecanlı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ahahahah iyi geçiriyolar işte o hizmet bedeli adı altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 df said: işlem ücreti alsalay yine iyi. 3-5 kişi alırken koymaz. bilet ücreti nedir yani. her bilet için ayrı işlem yapıyoruz sanki. yok abi zaten işlem ücreti marsgatedeki 3 bilet aldım toplamda 5 lira verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 mybilette bilet ücreti var 1,5TL. şirketle 10 kişi gidiyoruz 15TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 IMAX biletleri hala satışa çıkmadı. Allah belasını versin cinemaximum'un. telefonları bile açmıyorlar. bir de twitterdan ayak yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ne yazmışlar Twitter'dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 BiTcH_oFBaT said: IMAX biletleri hala satışa çıkmadı. Allah belasını versin cinemaximum'un. telefonları bile açmıyorlar. bir de twitterdan ayak yapıyorlar. http://www.marsgate.com.tr/filmler/Hobbit-Smaugun-Corak-Topraklari-IMAX-3D-Deneyimi/HO00000019.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 istinyeparktan hafta içine bilet alamıyoruz hala peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bu HFR nasıl, izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ben onceki filmi HFR izlemistim ama sevmemistim. O sinema ruhunu alip goturuyo gibi gelmisti. Alismisiz 24 fps'ye. Alisma meselesi. Ilk seferde yadirgayabilirsin benim gibi. Hos ben ondan sonra baska film izleyemedim HFR. Thx 3rd World Country. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 city's deki sinema salonu nasıl ya iş çıkışı gidelim diyoruz xpand varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Xpand kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Arkada ben de açıklamıştım da iplenmemişim demek ki :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 İstinye'nin bilet satışlarını mybilet'ten aldılar herhalde... Halen açılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 cinemaximum kendi biletini kendi satiyor artik. 3 tl hizmet bedeli aliyordu mybilet, simdi mars grubu kendi salonundaki filme araci kurum muamelesi cekerek 5 tl hizmet bedeli aliyor. kanyonda gravity filmini teknik sorundan dolayi gosterime sokamamislar bir gun diye de erken online satis yapmadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Cinemaximum'un kendi sitesinin açılmamasının sebebi bu mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bu İstinyepark'taki salon 6 ve salon 7'den hangisi IMAX belli mi, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 pekaziz said: Bu İstinyepark'taki salon 6 ve salon 7'den hangisi IMAX belli mi, bilen var mı? Salon 5 sadece imax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 lan salon 6da biletler bizim imax değil mi harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar